Voor uw verhuizing bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf Dordrecht die u op een voordelige manier verder kan helpen bij het verhuizen van uw inboedel. Als u zich daarin herkend dan bent u bij Voordelige Verhuisservice aan het juiste adres.

Wij doen tientallen verhuizingen per dag in Nederland en zijn actief in diverse grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Omdat we een in een grote regio werkzaam zijn kunnen we u ook verder helpen met uw verhuizing in Dordrecht.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Waarom kiezen voor Voordelige Verhuisservice

Met een team dat 365 dagen per jaar voor u klaar staat en beschikbaar is van ’s ochtendsvroeg tot ’s avonds laat kunnen we u ongetwijfeld verder helpen op het gebied van uw verhuizing. Wij zijn, zoals onze naam al doet vermoeden, een voordelige verhuisservice en voeren geregeld verhuizingen uit in de Drechtsteden zoals Dordrecht.

Onze verhuisteams zijn flexibel, daarom bent u zelf in staat om te bepalen hoeveel mensen u over de vloer krijgt. Een standaard verhuisteam bestaat uit 2 personen, maar wilt u zelf met uw vrienden of familie helpen met de verhuizing, dan scheelt dat natuurlijk in de kosten.

Naast onze beschikbaarheid en flexibiliteit kunt u kiezen voor Voordelige Verhuisservice als u:

 • Op zoek bent naar een goedkoop maar zeer professioneel verhuisbedrijf;
 • Op zoek bent naar een verhuisbedrijf met ervaring in Dordrecht;
 • Op zoek bent naar professionele medewerkers voor een studentenprijs;
 • Op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat werkt met professioneel materiaal;
 • Op zoek bent naar een prijsindicatie die u binnen 5 minuten al kunt inzien.

Voor de laatste mogelijkheid kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier. Vul hier de gegevens in die van toepassing zijn op de gewenste verhuizing en krijg direct een gerichte prijsindicatie. Dit is geheel vrijblijvend, uw gegevens worden pas verzonden zodra u het formulier omzet naar een offerte.

Ik wil graag verhuizen in Dordrecht: Hoe nu verder?

Zijn de kosten die in de prijsberekening naar voren komen naar wens? Dan klikt u op de knop ‘Vraag offerte aan’. De gegevens worden direct omgezet naar een offerte aanvraag zodat een verhuisprofessional naar de aanvraag kan kijken.

Eén van de medewerkers van ons verhuisbedrijf kijkt naar de prijsindicatie om te bepalen of er geen uitzonderlijke situaties zijn. We kijken bijvoorbeeld naar de woning en entree van de woning middels Google Maps of Google Streetview.

Vervolgens krijgt u een overzichtelijke offerte per mail en kunt u besluiten de verhuizing door te laten gaan.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7