Goedkoop, kwalitatief en professioneel, dat zijn 3 woorden die Voordelige Verhuisservice goed passen. Wij zijn als verhuisbedrijf veel werkzaam in de regio Schiedam. Aangezien we niet direct in Schiedam gevestigd zijn is het lastig om onszelf een écht verhuisbedrijf Schiedam te noemen. Toch gaan we het doen, de redenen hiervan hebben we voor u opgesomd:

 • Wij zijn als verhuisbedrijf veel actief in Schiedam;
 • Wij zijn concurrerend op prijs en kwaliteit ten opzichte van verhuisbedrijven Schiedam;
 • Schiedam kennen we op ons duimpje dankzij onze jarenlange ervaring;
 • Wij zijn als verhuisbedrijf 7 dagen per week beschikbaar in Schiedam;
 • Wij hebben een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Omdat we op veel gebieden competitief zijn aan verhuisbedrijven in Schiedam kunnen we ons dus met recht spiegelen aan uw wens: het vinden van een Schiedams Verhuisbedrijf.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt zien wat het verschil is in kosten ten opzichte van de andere verhuisbedrijven in Schiedam. Dit kunt u, zonder moeite, via onze website achterhalen via ons eenvoudige prijsindicatieformulier.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Ervaren verhuizers met ervaring in Schiedam

Met ons complete verhuisteam doen we verhuizingen door heel Nederland en hebben we zelfs ervaringen met internationale verhuizingen. Wanneer u de verhuizing met een gerust hart wilt uitbesteden, dan kunnen onze medewerkers hier goed in ondersteunen.

Wij leiden onze verhuizers op en trainen ze op moeilijke situaties, daarnaast weet u altijd zeker dat er een medewerker op uw stoep staat met meerdere jaren ervaring. Omdat een verhuisteam altijd uit twee medewerkers bestaat kunnen we een hoogwaardige kwaliteit bieden voor een scherpe prijs.

Particulier of zakelijk

Wij zijn als verhuisbedrijf Schiedam voornamelijk actief in de particuliere markt. Wij verhuizen dus voornamelijk van woning- tot woning. Dit betekent niet dat we geen ervaring hebben op het gebied van zakelijke verhuizingen. Sterker nog, wij verzorgen wekelijks kantoorverhuizingen en presteren hoog op het gebied van klanttevredenheid.

Omdat wij efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan en de particuliere markt onze standaard is, kunnen we zakelijk dezelfde voordelen bieden. Heeft u dus een zakelijke verhuizing voor de boeg, gebruik ons formulier om de prijs te berekenen. U zult zien dat onze prijzen een stuk aantrekkelijker zijn dan veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in kantoorverhuizingen.

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing

Wij maken graag een offerte voor u op. Om een gerichte prijs te geven maken we gebruik van een formulier waar de inboedel kan worden ingevoerd. U krijgt hier een gerichte prijsindicatie. Wanneer alles naar wens is kunt u de prijsindicatie direct omzetten naar een offerte aanvraag.

Wanneer één van onze verhuisprofessionals naar de aanvraag heeft gekeken krijgt u de definitieve offerte per mail toegestuurd.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7