3 tips om goedkoop te verhuizen

Verhuizers pakken een verhuisdoos in

Het liefst bent u meteen al bezig met het inrichten van uw nieuwe onderkomen, maar eerst moet alle inboedel verhuisd worden. Een nieuw huis is al duur genoeg, daarom komt goedkoop verhuizen extra goed uit in deze hectische tijd. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, bijvoorbeeld door de verhuizing zelf te doen. Echter weten veel mensen niet dat het ook mogelijk is om een verhuisbedrijf in te huren, een goedkoop verhuisbedrijf wel te verstaan. In deze blog lichten we de tips uit die het mogelijk maken om goedkoop te verhuizen naar uw nieuwe woning.

Tip 1: Doe het zelf

De meest voor de hand liggende tip: doe de verhuizing zelf. Als u niet vies bent van hard werken, kunt u de verhuizing helemaal zelf uitvoeren. Dit houdt in dat u alle inboedel zelf moet inladen, vervoeren en uitladen. Dit kan veel tijd in beslag nemen door de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden. Een goede planning kan hierbij helpen. Begin al op tijd met het inpakken van uw spullen in dozen. Hierdoor bent u zeker dat alle spullen ‘verhuisklaar’ zijn op de dag dat u gaat verhuizen. Op de dag zelf is het belangrijk dat er een voertuig aanwezig is dat alles kan verhuizen naar uw nieuwe woning. Als u de verhuizing zelf doet kan het handig zijn om een verhuizen checklist te maken.

Trommel vrienden en familie op

Een verhuizing alleen doen, is bij niet te doen. Zorg er daarom voor dat u goedkope krachten heeft zoals bijvoorbeeld vrienden en familie. Veel handen maken licht werk, dus hoe meer hulp, hoe beter!

Tip 2: Verhuishulp

Een goede manier om met een klein budget te verhuizen is door middel van een verhuishulp. Een verhuishulp is een flexibele en ervaren verhuizer die u kunt inzetten in elk moment van de verhuizing. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf alles in te pakken, maar wel een verhuishulp te nemen bij het in- en uitladen van alle inboedel. Hierdoor houdt u de kosten beperkt, maar ervaart u wel het gemak van een professionele verhuizer.

Tip 3: Goedkoop verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. Dit is iets wat veel mensen niet weten. Zo maken wij gebruik van studentverhuizers. Dit zijn relatief goedkope krachten, maar zeker net zo goed als ‘dure’ verhuizers. Al onze studentverhuizers hebben namelijk onze praktijkgerichte verhuisopleiding gevolgd. Met deze opleiding kunnen we de kwaliteit waarborgen waar we bij Voordelige Verhuisservice voor staan. U krijgt dus niet zomaar goedkope verhuizers, maar de beste goedkope verhuizers!

Wat kost een goedkoop verhuisbedrijf?

Benieuwd naar wat een goedkoop verhuisbedrijf kost? Neem dan een kijkje op de tarievenpagina. De kosten van een verhuizing heeft met meerdere factoren te maken. Verhuizen naar Amsterdam is bijvoorbeeld duurder als u vanaf Eindhoven verhuisd, dan wanneer u al in Amsterdam woont. Ook is het mogelijk om op onze website meteen een prijsindicatie voor uw specifieke situatie te berekenen. Dan weet u direct de prijs voor uw verhuizing!