Voordelige Verhuisservice biedt niet alleen particuliere verhuizingen, maar heeft ook ruime ervaring in bedrijfsverhuizingen. Bij de verhuizing van uw bedrijf komt heel wat meer om de hoek kijken dan bij een particulieren verhuizing, vandaar dat u als zakelijke klant een persoonlijke accountmanager krijgt toegewezen. Deze accountmanager ontneemt u een hoop zorgen tijdens het verhuisproces en gaat zorgen dat uw bedrijfsverhuizing een succes wordt. Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met de logistiek, het budget, de opslag, de oplevering van de ruimte enzovoorts. Wij werken samen met vele partners, zoals:

 • Schoonmaakbedrijven
 • Klusbedrijven
 • Hardware-installateurs / ICT-ers

Samen met onze partners kunnen wij u een zorgeloze bedrijfsverhuizing bieden.

Onze tarieven Direct prijsindicatie

 

Uw eigen accountmanager

Iedere zakelijke klant krijgt bij Voordelige Verhuisservice een eigen accountmanager toegewezen die samen met u de verhuizing in kaart gaat brengen. Uw wensen zullen op papier worden gezet, zodat u met zo min mogelijk zorgen de bedrijfsverhuizing kunt laten uitvoeren. Ook tijdens het voorwerk van de verhuizing kunt u rekenen op ondersteuning. Indien gewenst brengt de accountmanager u een bezoek om de werkzaamheden te bezichtigen en samen met u het plan van aanpak te schrijven.

Professionele bedrijfsverhuizing

Veel bedrijven zien enorm op tegen een bedrijfsverhuizing, vandaar dat het raadzaam is een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen om u hiermee te helpen. Voordelige verhuisservice heeft al vele jaren ervaring in het verhuizen van bedrijven en kan u een hoop mogelijke problemen uit handen nemen. Voordelen van zakelijk verhuizen met onze professionele verhuisservice zijn:

 • Begeleiding en advies tijdens het gehele verhuisproces
 • Verhuizers die uw spullen met respect en zorg behandelen
 • Het gebruik van professioneel verhuismateriaal
 • Vlotte verhuizing, met zo min mogelijk oponthoud van de werkprocessen

Veel gemaakt fouten tijdens bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van uw bedrijf wordt door sommige bedrijven nog weleens onderschat, hierdoor worden fouten gemaakt die zorgen voor een hoop oponthoud en ergernissen. Met de juiste voorbereidingen en kennis hoeft dit niet te gebeuren. Wij geven u hierbij graag enkele voorbeelden van veel gemaakte fouten bij bedrijfsverhuizingen.

1.     Verkeerde codering

Bij een bedrijfsverhuizing is het van belang dat u een goede voorbereiding treft en een van-naar plan opstelt. Hierin staat vermeld, welke verhuisdozen, naar welke bestemming moeten worden gebracht. De verhuisdozen moet een goede codering krijgen, door middel van kleuren of codes, zodat in één oogopslag kan worden gezien naar welke verdieping en kamer hij gebracht moet worden. Het is aan te raden hiervoor een plattegrond te nemen van de nieuwe locatie en hierop dezelfde codes te schrijven als op de dozen. Wanneer er iets mis loopt in de codering, worden dozen op de verkeerde plekken gezet en zorgt dit voor veel oponthoud. Vergeet niet uw werknemers over de codering in te lichten als zij hun spullen in gaan pakken!

2.     Verkeerde verhuismaterialen

Denk na over hoe alle inboedel verplaatst gaat worden en houdt hiermee rekening met de hoogte en breedte van de deurposten en gangen. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van rolcontainers, maar wanneer er in het nieuwe pand geen lift heeft, is dit wellicht niet heel zinvol omdat u alsnog alle dozen uit de containers moet halen. Wanneer er geen lift aanwezig is, kunt u ook eens de mogelijkheid voor het inhuren van een verhuislift bekijken, hiermee kunt u een hoop tijd besparen tijdens het verhuizen.

3.     Verkeerde tijdsinschatting

Soms wordt een verhuizing te krap ingecalculeerd waardoor de stress hoog kan oplopen. Zorg dat u niet in tijdnood komt en plan liever wat extra tijd in. Wanneer u gebruik maakt van een professionele verhuisplanner, kunt u dit ondervangen. De planner kan een goede inschatting voor u maken. Daarnaast is het verstandig om eerst de meest noodzakelijke inventaris te verhuizen zodat deze zo snel mogelijk in het nieuwe pand weer kunnen draaien. Probeer niet alles in één keer te willen verhuizen, in fases kan ook.

Wat kost zakelijk verhuizen?

De prijs van een zakelijke verhuizing is mede afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de bijbehorende inboedel. Ook kan de service die u afneemt van onze verhuisservice variëren van enkel de verhuiswagen inhuren met een paar verhuizers, of de complete bedrijfsverhuizing laten uitvoeren. Voordelige Verhuisservice komt als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit de bus doordat wij gebruikmaken van goedkope (student-) verhuizers, die voordelig kunnen worden ingezet. Bent u ook benieuwd wat uw bedrijfsverhuizing kost? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Soorten zakelijke verhuizingen

Voordelige Verhuisservice heeft al vele uiteenlopende bedrijfsverhuizingen succesvol afgerond. Elk bedrijf heeft zo zijn specifieke kenmerken. Een hotelverhuizing zal hoogstwaarschijnlijk het beste door-de-weeks uitgevoerd worden, terwijl een productiebedrijf liever in het weekend verhuisd om zo kort mogelijk de zaken hoeven te onderbreken. Zakelijke verhuizingen waar u aan kunt denken zijn:

 • Kantoorverhuizingen
 • Hotelverhuizingen
 • Projectverhuizingen
 • Beursprojecten
 • Archiefverhuizingen
 • Internationaal verhuizen
 • Veilingtransport

Naast bovengenoemde verhuizingen, zijn onze mogelijkheden natuurlijk nog groter. Mocht uw specifieke verhuizing er niet tussen staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsverhuizing
4 (80%) 1 vote