Voordelige Verhuisservice biedt niet alleen particuliere verhuizingen, maar heeft ook alles in huis voor uw bedrijfsverhuizing. We kunnen trots zeggen dat wij ruime ervaring in bedrijfsverhuizingen hebben. Bij de verhuizing van uw bedrijf komt heel wat meer kijken dan bij een particulieren verhuizing. Vandaar krijgt u als zakelijke klant, een persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze accountmanager ontneemt u een hoop zorgen tijdens het verhuisproces en zorgt ervoor dat uw bedrijfsverhuizing een succes wordt. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de logistiek, het budget, de opslag, de oplevering van de ruimte enzovoorts.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Wij werken voor zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen samen met vele partners, zoals:

 • Schoonmaakbedrijven
 • Klusbedrijven
 • Hardware-installateurs / ICT-ers

Samen met onze partners bieden wij u een zorgeloze bedrijfsverhuizing aan.

 

Uw persoonlijke accountmanager

Iedere zakelijke klant krijgt bij Voordelige Verhuisservice een eigen accountmanager toegewezen die samen met u de verhuizing in kaart brengt. Uw wensen worden op papier gezet, zodat u met zo min mogelijk zorgen de bedrijfsverhuizing kunt laten uitvoeren. Ook tijdens het voorwerk van de verhuizing kunt u rekenen op ondersteuning van onze professionele verhuizers. Indien gewenst brengt de accountmanager u een bezoek om de werkzaamheden te bepalen en samen met u het plan van aanpak te schrijven. Op die manier gaat iedereen met de juiste voorbereiding de bedrijfsverhuizing in.

Professionele bedrijfsverhuizing

Veel bedrijven zien enorm op tegen een bedrijfsverhuizing, vandaar dat het raadzaam is een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen om u bij de bedrijfsverhuizing te helpen. Voordelige verhuisservice heeft al vele jaren ervaring in het verhuizen van bedrijven en kan u een hoop problemen uit handen nemen. Voordelen van zakelijk verhuizen met onze professionele verhuisservice zijn:

 • Begeleiding en advies tijdens het gehele verhuisproces
 • Verhuizers die uw spullen met respect en zorg behandelen
 • Het gebruik van professioneel verhuismateriaal
 • Vlotte verhuizing, met zo min mogelijk oponthoud van de werkprocessen

Veel gemaakt fouten tijdens bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van uw bedrijf wordt door sommige bedrijven nog weleens onderschat, hierdoor worden fouten gemaakt die zorgen voor een hoop oponthoud en ergernissen. Met de juiste voorbereidingen en kennis hoeft dit niet te gebeuren. Wij geven u hierbij graag enkele voorbeelden van veel gemaakte fouten bij bedrijfsverhuizingen, zodat u ze kunt voorkomen.

1.     Verkeerde codering

Bij een bedrijfsverhuizing is het van belang dat u een goede voorbereiding treft en een van-naar plan opstelt. Hierin staat vermeld, welke verhuisdozen, naar welke bestemming moeten worden gebracht. De verhuisdozen moet een goede codering krijgen, door middel van kleuren of codes, zodat in één oogopslag kan worden gezien naar welke verdieping en kamer hij gebracht moet worden. Het is aan te raden hiervoor een plattegrond te nemen van de nieuwe locatie en hierop dezelfde codes te schrijven als op de dozen. Wanneer er iets mis loopt in de codering, worden dozen op de verkeerde plekken gezet en zorgt dit voor veel oponthoud. Vergeet niet uw werknemers over de codering in te lichten voordat zij hun spullen in gaan pakken!

2.     Verkeerde verhuismaterialen

Denk na over hoe alle inboedel verplaatst wordt en houd hierbij rekening met de hoogte en breedte van de deurposten en gangen. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van rolcontainers, maar wanneer er in het nieuwe pand geen lift heeft, is dit wellicht niet heel zinvol omdat u alsnog alle dozen uit de containers moet halen. Wanneer er geen lift aanwezig is, kunt u ook eens de mogelijkheid voor het huren van een verhuislift bekijken, hiermee kunt u een hoop tijd besparen tijdens het verhuizen.

3.     Verkeerde tijdsinschatting

Soms wordt de duur van een verhuizing te krap ingecalculeerd waardoor de stress hoog oploopt. Zorg dat u niet in tijdnood komt en plan liever wat extra tijd in. Wanneer u gebruik maakt van een professionele verhuisplanner, kunt u dit ondervangen. De planner kan een goede inschatting voor u maken. Daarnaast is het verstandig om eerst de meest noodzakelijke inventaris te verhuizen zodat deze zo snel mogelijk in het nieuwe pand weer kunnen draaien. Probeer niet alles in één keer te willen verhuizen, in fases kan ook.

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

De prijs van een zakelijke verhuizing is mede afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de bijbehorende inboedel. Ook kan de service die u afneemt van onze verhuisservice variëren van enkel de verhuiswagen inhuren voor goedkoop meubeltransport met een paar verhuizers, tot de complete bedrijfsverhuizing laten uitvoeren. Voordelige Verhuisservice komt altijd als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit de bus doordat wij gebruikmaken van goedkope (student-) verhuizers, die voordelig kunnen worden ingezet. Bent u ook benieuwd wat uw bedrijfsverhuizing kost? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Benodigdheden bedrijfsverhuizing

Zoals eerdergenoemd hangen de kosten van uw bedrijfsverhuizing af van de mankracht en van de materialen die u nodig heeft. Bij Voordelige verhuisservice helpen we de klant graag en daarom zijn wij een flexibel verhuisbedrijf waarbij u zelf kunt kiezen welke materialen u wil huren of eventueel kopen zoals verhuisdozen. Bij ons kunt u eenvoudig uw verhuisdozen bestellen. Wij hebben stevige verhuisdozen waarmee u zware spullen kunt verhuizen, zonder dat ze stuk gaan. Voor zwaardere spullen bieden wij namelijk boekenverhuisdozen aan. Die zijn steviger dan onze gewone verhuisdozen. Vervolgens kunt u nog verschillende andere spullen huren voor een aantal uren:

Twijfelt u over de benodigdheden voor uw bedrijfsverhuizing? Onze verhuizers helpen u graag door een vrijblijvend advies te geven. Daarnaast kunt u uiteraard ook al het werk aan Voordelige Verhuisservice overlaten zodat u geen omkijken heeft naar de verhuizing. U kunt daarvoor snel en gemakkelijk een offerte aanvragen.

Soorten zakelijke verhuizingen

Voordelige Verhuisservice heeft al vele uiteenlopende bedrijfsverhuizingen succesvol afgerond. Elk bedrijf heeft zo zijn specifieke kenmerken. Een hotelverhuizing zal hoogstwaarschijnlijk het beste doordeweeks uitgevoerd worden, terwijl een productiebedrijf liever in het weekend verhuist om zo kort mogelijk de zaken hoeven te onderbreken. Zakelijke verhuizingen waar u aan kunt denken zijn:

 • Kantoorverhuizingen
 • Hotelverhuizingen
 • Projectverhuizingen
 • Beursprojecten
 • Archiefverhuizingen
 • Internationaal verhuizen
 • Veilingtransport

Naast bovengenoemde verhuizingen, zijn onze mogelijkheden natuurlijk nog groter. Mocht uw specifieke verhuizing er niet tussen staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsverhuizing door heel Nederland

Als Voordelige Verhuisservice zijn we actief in alle provincies in Nederland. Zo zijn we actief als verhuisbedrijf Noord-Holland en verhuisbedrijf Zuid-Holland.

Bent u specifiek op zoek naar een bedrijfsverhuizing in Rotterdam? Dan zijn wij de aangewezen verhuisservice. Wij kunnen u ook vanaf andere locaties in Nederland helpen. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief als:

Heeft u een vraag over een bedrijfsverhuizing vanaf uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen elke klant graag verder en onze professionele verhuizers pakken elke uitdaging met beide handen aan zodat u tevreden op uw bedrijfsverhuizing terugkijkt.

Opslag mogelijkheden

Wanneer u niet (direct) alle spullen mee verhuist naar de nieuwe locatie kunnen onze verhuizers die spullen naar een opslag brengen. Zeker bij een internationale verhuizing komt het veel voor dat de spullen vanuit het oude kantoorpand even in een tijdelijke opslag gaan omdat u het pand in Nederland al leeg moet opleveren. In dat geval adviseren onze professionele verhuizers u graag over de beste mogelijkheid zodat uw spullen veilig worden opgeslagen totdat we ze voor u naar de nieuwe locatie verhuizen.

Andere werkzaamheden Voordelige Verhuisservice

Bij verhuisbedrijf Voordelige verhuisservice kunt u veel meer afnemen dan zakelijke verhuizingen. Wij ondersteunen u ook wanneer u een spoedverhuizing, woningontruiming of bijvoorbeeld een seniorenverhuizing in wilt plannen. U kunt altijd terecht bij onze verhuisservice.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7