Veel inboedel kan eenvoudig door uzelf worden verhuisd, maar wanneer er een zware wasmachine, piano, een aquarium of antieke kast moet worden verhuisd wordt het toch een stuk lastiger. Voordelige Verhuisservice helpt u graag voordelig deze bijzondere objecten te verhuizen. Bij ons bent zijn uw dierbare spullen in goede handen!

Lees meer over welke bijzondere objecten lastig te verhuizen zijn of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor het verhuizen van uw lastig te verhuizen inboedel.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

De juiste verhuismaterialen

Het allerbelangrijkste bij het verhuizen van bijzondere objecten is het gebruik van goed, stevig verhuismateriaal. Als u een groot en zwaar object wilt verhuizen, kan er het beste gebruik gemaakt worden van plankjes op wieltjes (zogenaamde hondjes). Dit is bijvoorbeeld handig bij het verhuizen van een piano. Op deze manier kan de piano eenvoudig naar de verhuiswagen worden gereden, zonder dat het uw rug kost. Wanneer zware of lastige objecten zelf worden gesjouwd zonder degelijk verhuismateriaal, kunnen ze bovendien makkelijk beschadigen. Bij Voordelige Verhuisservice maken wij enkel gebruik van goed onderhouden verhuismateriaal en materieel, zoals nieuwe ruime verhuiswagens, goede veilige verhuisliften en sterke verhuisdozen.

Lastig te verhuizen inboedel

Er zijn meerdere objecten in een huishouden die vanwege de omvang, het gewicht of vanwege de leeftijd van het meubelstuk, zeer lastig te verhuizen zijn. Het wordt nog lastiger als u bijvoorbeeld in een oud pand in Amsterdam of Utrecht woont en met de meubelstukken door smalle trappenhuizen moet manoeuvreren. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van bijzondere objecten die regelmatig door de verhuizers van Voordelige Verhuisservice met succes worden verhuisd.

Piano verhuizen

Uw geliefde piano is niet zomaar zelf te verhuizen. Het instrument weegt al snel tussen de 150 en 350 kilo. Naast de financiële waarde die een piano heeft, is er vaak ook sprake van een emotionele waarde. U zou er toch niet aan moeten denken dat de piano beschadigd of valt tijdens de verhuizing? Met een gerust hart kunt u uw geliefde piano laten verhuizen door Voordelige Verhuisservice. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Aquarium verhuizen

Een aquarium verhuizen inclusief vissen? Dat is nog niet eenvoudig. Een aquarium heeft door het water een enorm gewicht en is zeer kwetsbaar. Wij raden dan ook aan het aquarium grotendeels leeg te maken, op slechts een bodempje water na. Bij een groot aquarium is het zelfs met een klein laagje water, nog niet te tillen en zal hij helemaal leeggehaald moeten worden. De vissen vervoeren wij over het algemeen altijd los. Wilt u ook graag deze lastige klus uitbesteden? Neem dan contact met Voordelige Verhuisservice op om de mogelijkheden te bespreken.

Wasmachine verhuizen

Een wasmachine weegt zo tussen de 65 en 80 kilo, en is dus lastig te verhuizen. Het is aan te raden een zware wasmachine te verhuizen met de juiste tiltechnieken en de juiste verhuismaterialen, om niet alleen het apparaat te sparen, maar ook uw rug. Wij helpen u graag met het verhuizen van uw wasmachine, zodat deze ongeschonden op de nieuwe plaats van bestemming aankomt. Soms raden wij een verhuislift huren aan bij het verhuizen van een wasmachine. Dit kan bij ons en onze verhuizers bedienen de lift dan voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verhuizen en opnieuw aansluiten van uw wasmachine.

Grote (Amerikaanse) koelkast verhuizen

Laat uw grote zware koelkast goedkoop verhuizen, zodat u ook in uw nieuwe huis kunt genieten van een koelkast zonder beschadigingen. Zo zijn er enkele punten waarmee u rekening dient te houden, zodat de koelkast niet kapot gaat door onjuist vervoer of te snel aanzetten na verhuizing. De verhuizers van Voordelige Verhuisservice zetten hun ervaring graag in om ook uw koelkast op de nieuwe plaats van bestemming te krijgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Antieke kast verhuizen

Een antieke kast verhuizen is een vak apart. In sommige gevallen is het niet aan te raden deze nog uit elkaar te halen, omdat hij dan simpelweg niet meer in elkaar kan worden gezet. Voordelige Verhuisservice heeft al heel veel antieke kasten verhuisd en gebruikt deze expertise graag bij de verhuizing van uw kast. Met behulp van de juiste verhuismaterialen, beschermingsmaterialen en eventueel met gebruik van een verhuislift, brengen wij uw antieke kast zonder schade naar uw nieuwe woning. Benieuwd naar wat het kost om uw antieke meubels te laten verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Voordelige Verhuisservice.

Voordelig verhuizen door heel Nederland

Wij verhuizen dagelijks mensen goedkoop door heel Nederland. Ook is het mogelijk slecht één object of meubelstuk te laten verhuizen voor een klein prijsje. Wij maken gebruik van goedkope student-verhuizers, wat het mogelijk maakt de prijzen voor uw verhuizing laag te houden. Voordelige Verhuisservice staat graag 24/7 klaar voor uw verhuizing en goedkoop meubeltransport! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7