Met Voordelige Verhuisservice bent u snel, professioneel en goedkoop op uw nieuwe adres! Of het nu gaat om een gewone verhuizing van een gezin, een bedrijfsverhuizing, een ontruiming of een verhuizing naar het buitenland, wij hebben jarenlange ervaring en brengen uw inboedel veilig van A naar B. Wij werken vanuit bepaalde plaatsen en zijn actief in heel Nederland. Hebt u bijvoorbeeld een verhuisservice in Amsterdam of in Den Haag, DordrechtAmsterdam en Utrecht nodig? Met Voordelige Verhuisservice kunt u goedkoop verhuizen door heel Nederland en ook ver daarbuiten.

Onze tarieven
Direct prijsindicatie

Voordelen Voordelige Verhuisservice

Naast dat wij als een van de goedkoopste verhuisbedrijven uit de bus komen, hebben wij nog meerdere voordelen, namelijk:

 • Zeer hoge klanttevredenheid;
 • Flexibel, ook in de weekenden of avonduren verhuizen;
 • Gebruik van goed verhuismateriaal;
 • Ronden alles netjes af en gaan niet weg voor u tevreden bent;
 • Direct een prijsindicatie, geen grote verrassingen achteraf.

Wij kunnen u goedkoop verhuizen omdat wij veelal gebruik maken van goed opgeleide en goedkope studentverhuizers. Wij leiden onze verhuizers zelf op en werken met uitstekend op elkaar ingestelde verhuisteams. Daarnaast kunt u bij ons zelf aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken. Het is ook mogelijk alleen een verhuiswagen voor te laten rijden, of juist uw hele verhuizing uit handen te geven. U kunt ook bij ons terecht voor het verhuizen van speciale objecten zoals bijvoorbeeld de verhuizing van een piano. Informeer voor de mogelijkheden.

Betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf

Onze Voordelige Verhuisservice biedt een betrouwbaar en goedkope verhuizing voor elk budget. Ons verhuisbedrijf heeft enkel medewerkers met een passie voor verhuizen. Ze verpakken en verhuizen uw spullen met veel zorg. Daarnaast hebben onze verhuizers efficiënt leren omgaan met de beschikbare tijd, waardoor de verhuizing vlot achter de rug is. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u ook benieuwd wat het kost om te verhuizen met Voordelige Verhuisservice? Vul dan het aanvraagformulier in en krijg binnen enkele ogenblikken een schatting van de kosten.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professionele verhuisservice

Onze verhuizers zijn opgeleid om in iedere situatie correct om te gaan met de klant. Of het nu gaat om een voor de klant stressvolle verhuizing, een emotionele ontruiming van een familielid of een bedrijfsverhuizing. Wij hebben veel ervaring met dit soort verhuizingen en zetten onze professionaliteit in om iedere verhuizing succesvol te laten verlopen. De mate van professionaliteit meten wij aan onze klanttevredenheid. Wij gebruiken de terugkoppeling vanuit de klant om onze service nog meer te verbeteren waar mogelijk.

Modern verhuismateriaal

Voordelige Verhuisservice maakt gebruik van professioneel verhuismateriaal wat de verhuizing extra spoedig kan laten verlopen. Daarnaast beschikken wij over verhuisliften waardoor er niet onnodig veel zware spullen via trappen naar beneden hoeven te worden gesjouwd. Bij bovenwoningen gebeurt het regelmatig dat de meubels zoals een grote bank, wasmachine of Amerikaanse koelkast vaak niet eens door het trapgat naar beneden komt. In dat geval kan met het gebruik van een verhuislift een hoop tijd bespaard worden. Ons verhuisbedrijf beschikt over een groot aantal verhuiswagens waarmee wij uw inboedel veilig en vlot kunnen verhuizen. Naast gemotoriseerd verhuismateriaal, maken wij ook gebruik van goede en stevige verhuisdozen en beschermmaterialen. Op deze manier zorgen wij voor een veilig vervoer zodat uw spullen gegarandeerd goed beschermd op de plaats van bestemming aan komen.

Onze tarieven

Bij Voordelige Verhuisservice kunt u zelf bepalen hoeveel u zelf doet en hoeveel u uitbesteedt aan onze professionals. Wanneer u een hoop verhuizers om u heen heeft verzameld, kunt u ook alleen een verhuislift of goedkoop verhuiswagen met chauffeur inhuren. Dit zal de kosten aanzienlijk drukken en waarom zou u veel betalen als u ook goedkoop kunt verhuizen? U kunt zelf de hele verhuizing voorbereiden en alles al demonteren en inpakken. Maar wilt u het liefst zo weinig mogelijk met de verhuizing van doen hebben? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze verhuizers hebben hart voor het verhuizen en zijn pas tevreden als de klant dit ook is. Wij bieden graag iedereen een professionele en goedkope verhuizing. U kunt het bij ons zo gek maken als u zelf wilt!

Spoedverhuizing

Ook voor voordelige spoedverhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Een spoedverhuizing kan een hoop stress met zich mee brengen. Voordelige Verhuisservice neemt deze stress en zorgen graag uit handen.

Goedkoop verhuizen binnen Nederland en Europa is bij Voordelige Verhuisservice eenvoudig geregeld en tot in de puntjes voor u verzorgd. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Binnen enkele minuten na het invullen van onze verhuisofferte heeft u uw prijsindicatie al in bezit.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7