Hebt u een kleine verhuizing in het verschiet en zoekt u een verhuisbedrijf dat die verhuizing professioneel en voordelig voor u kan uitvoeren? Bij Voordelige Verhuisservice is uw kleine verhuizing in goede handen, hoe groot of hoe klein die ook is!

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Voordelige Verhuisservice: uw kleine verhuizer

Voordelige Verhuisservice wordt regelmatig ingezet als kleine verhuizer. Onze dienstverlening is hier uitermate geschikt voor: wij voeren allerlei soorten verhuizingen uit en kunnen die in zowel (zeer) groot als (zeer) klein formaat uitvoeren.

Ons wagenpark en onze verhuismaterialen zijn hierop afgestemd: de smalle straatjes van oude binnensteden vormen geen probleem dankzij onze compacte verhuisbussen die wij speciaal voor stadsritten hebben. Voor een kleine verhuizing wordt een kleine bus ingezet, wat de kosten drukt, aangezien een kleine verhuisbus zuiniger rijdt dan een grote verhuiswagen.

Kleine verhuizing: particulier en zakelijk

Onze kleine verhuizingen zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Een particuliere kleine verhuizing kan bijvoorbeeld een van de volgende soorten verhuizingen zijn:

Een bedrijfsverhuizing kan ook een kleine verhuizing zijn, die er dan bijvoorbeeld zo uit kan zien:

 • Verhuizing van een klein archief;
 • Verhuizing van enkele zware voorwerpen, bijvoorbeeld brandkasten, stellingkasten, bureaus of vergadertafels.

Kleine verhuizer voor iedereen: van studenten tot senioren

Onze verhuizers staan klaar voor ieder soort kleine verhuizing. Of u nu als oudere hulp nodig hebt bij uw kleine verhuizing of als student wel een extra paar handen kan gebruiken voor het sjouwen van enkele zware meubelstukken: de professionele en flexibele verhuiskrachten van Voordelige Verhuisservice staan voor u klaar.

Voor uw kleine verhuizing overal in Nederland en daarbuiten

Ook in uw regio treden wij als de kleine verhuizer tegen een concurrerende prijs: wij zijn werkzaam in heel Nederland. Zo voeren wij bijvoorbeeld de volgende soorten verhuizingen met grote regelmaat uit:

Dit zijn slechts enkele steden waar wij regelmatig onze compacte verhuisbussen voorrijden. U kunt contact met ons opnemen voor verhuizingen door het hele land.

Goedkoop verhuizen

Kleine verhuizing internationaal

Is uw kleine verhuizing internationaal? Onze service stopt niet bij de landsgrenzen.  Voor onze internationale verhuizingen, klein of groot, gelden dezelfde voordelen als voor al onze andere verhuizingen:

 • Wij zijn een studenten verhuisservice en zijn hierdoor de goedkoopste verhuizer van Nederland;
 • Onze verhuizingen worden beoordeeld met gemiddeld een 8,7;
 • Dient u uw offerteaanvraag voor 18 uur in, dan krijgt u vandaag nog een reactie.

Waar wij bij verhuizingen binnen Nederland een online berekentool hebben waarmee u uw prijs zelf kunt berekenen, werken wij voor internationale verhuizingen enkel op basis van offertes.

Op het moment dat u akkoord gaat met de geoffreerde prijs, staat deze prijs voor uw internationale verhuizing vast. Onaangename verrassingen achteraf zult u bij ons dus nooit meemaken.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Voordelige Verhuisservice voert alle soorten verhuizingen voor u uit

Onze dienstverlening is divers. In de eerste plaats voeren wij verschillende soorten verhuizingen uit, zoals:

Tevens kunt u bij onze verhuizers terecht voor aanverwante dienstverlening, zoals:

Deze diensten kunt u ook vrij combineren, bijvoorbeeld door een woningontruiming te koppelen aan een kleine verhuizing, een internationale seniorenverhuizing of hulp bij een kleine verhuizing aan te vragen.

Handig: professionele hulp bij kleine verhuizing

Voor iedereen die zijn verhuizing graag zo veel mogelijk zelf wil uitvoeren, maar wel hulp nodig heeft bij het vervoer of bij een sjouwklus, bestaat er de verhuishulp van Voordelige Verhuisservice. U voert uw kleine verhuizing geheel zelf uit, maar schakelt een verhuizer met kwalitatief verhuismateriaal en -materieel in om het zware werk uit te voeren. Er staat al een verhuizer bij u op de stoep voor 25 euro per uur!

Voordelige Verhuisservice: de kleine verhuizer met kleine prijzen

Bent u niet enkel op zoek naar een partij die uw kleine verhuizing op zich kan nemen, maar ook naar een partij die die kleine verhuizing voor een klein prijsje uitvoert? Voordelige Verhuisservice is groot geworden met zijn kleine prijzen. Onze prijzen zorgen er, samen met onze positieve beoordelingen, voor dat wij steeds weer worden gekozen door mensen in het hele land om hun verhuizing uit te voeren.

Wat kost een kleine verhuizing?

Bent u benieuwd naar wat uw kleine verhuizing kost? Bekijk onze tarieven of gebruik dan onze online calculator om direct uw prijs te berekenen! U vult simpelweg uw verhuisgegevens in en kunt direct online berekenen wat uw kleine verhuizing kost. Hiervoor hoeft u niet eerst een offerteaanvraag te doen. Wilt u, nadat u uw verhuisprijs berekend hebt, een offerte aanvragen? U verzendt het formulier dat u zojuist hebt ingevuld dan in één klik.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7