Het verhuizen van een piano doet u niet zomaar even zelf. Een piano is enorm zwaar, soms wel 300 kilo of meer. Daarnaast is een piano erg kwetsbaar en beschadigd hij snel. Probeer dus nooit zomaar zelf een piano van de trap af te tillen als u er geen ervaring mee heeft. Man met piano, piano verhuizen

Voordelige Verhuisservice helpt u graag uw kostbare piano of vleugel vlot en netjes voor u te verhuizen. Wij hebben veel ervaring in het verhuizen van grote instrumenten als piano’s en beschikken over goed beschermingsmateriaal. Onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor het verhuizen van een piano? Vraag vrijblijvend een offerte aan om de kosten voor het verhuizen van uw piano of vleugel te berekenen. Uiteraard kunt u ook uw gehele inboedel laten verhuizen door ons professionele verhuisbedrijf. Beschikt u over een piano, geef dit dan bij voorkeur aan in de aanvraag van de offerte.

Onze tarieven Direct prijsindicatie

Uw piano professioneel laten verhuizen

Wij beschikken over een aantal verhuisteams die veel ervaring hebben in het verhuizen van piano’s. Het verhuizen van een groot en zwaar instrument vergt nu eenmaal wat andere kennis dan het verhuizen van bijvoorbeeld een kast. Naast dat de piano natuurlijk eerst wordt voorzien van de juiste beschermingsmaterialen, zoals dekens en folie, wordt de piano op ‘hondjes’ geplaatst. Deze plankjes op wieltjes zorgen ervoor dat de piano naar de verhuiswagen kan worden geduwd. In de verhuiswagen wordt de piano goed beschermd vastgezet met spanbanden, om te voorkomen dat hij omvalt. Op de plaats van bestemming zetten de verhuizers uw piano netjes op de gewenste plek voor u neer.

Piano verhuizen vanaf etagewoning

Voordelige Verhuisservice verhuist ook piano’s vanaf een etagewoning. Bij de verhuizing van een piano vanaf een verdieping moeten de verhuizers extra ervaren en voorzichtig zijn. Wij hebben voor dit type verhuizing dan ook speciaal opgeleide verhuizers. Daarnaast is het nodig om gebruik te maken van een verhuislift wanneer de piano vanaf een etagewoning of appartement verhuist moet worden. Gezien dat er meer kennis en beschermingsmaterialen nodig zijn, is de prijs voor het verhuizen van een piano vanaf een bovenwoning duurder dan wanneer de piano zich op de begaande grond bevindt. Ook is het risico op schade groter wanneer de piano via een verhuislift naar de verhuiswagen moet worden getakeld. Uiteraard wordt te allen tijde goed gebruik gemaakt van beschermend materiaal, om de kans op schade te beperken.

In goede handen

Wees niet ongerust, uw piano is bij Voordelige Verhuisservice in goede handen. Onze verhuizers zullen er alles aan doen om uw piano tijdens de rit in de verhuiswagen, goed te beschermen en vast te zetten. Alles wordt dubbel gecheckt, zodat uw geliefde instrument ook in uw nieuwe woning kan stralen.

Wat kost een piano verhuizen?

Afhankelijk vanaf welke verdieping de piano verhuisd moet worden en of er nog meer verhuisd moet worden, wordt een prijs voor u opgesteld. Er wordt bij het maken van een prijsopgave voor het verhuizen van een piano rekening gehouden met de volgende punten:

  • Vanaf welke verdieping moet de piano worden verhuisd en naar welke verdieping moet hij worden gebracht?
  • Is dit het enige wat verhuisd wordt, of wordt uw complete huis ingepakt en meegenomen?
  • Van waar, naar waar gaat u verhuizen? Hoe veel kilometers moet de verhuiswagen rijden?

Bent u benieuwd naar wat het u gaat kosten om uw piano te verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan en weet snel wat het u gaat kosten.

Voordelige Verhuisservice staat graag 24 uur per dag voor u klaar om uw verhuizing goed, snel en vakkundig uit te voeren op een moment dat het ú goed uit komt.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7