Stel: u hebt zojuist een prachtig nieuw meubelstuk gekocht. U komt echter na de koop tot de conclusie dat u niet goed weet hoe u het meubelstuk bij u in de woonkamer krijgt. Wellicht kunt u gebruikmaken van de transportservice van de winkel waar u het meubel hebt aangeschaft, maar levert deze het meubel enkel tot over de drempel. Of u hebt het meubel bijvoorbeeld via Marktplaats gekocht, en u weet nu niet hoe u het bij u thuis moet krijgen.

Voordelige Verhuisservice biedt uitkomst. Onze transportservice is veelzijdig en komt ook van pas in uw situatie. Lees hier alles over de mogelijkheden en vraag vandaag onze transportservice vandaag nog aan.

calculator

Voordelig transport gezocht?

 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Transportservice van Voordelige Verhuisservice

Het is niet altijd noodzakelijk een verhuisservice of transportservice in te schakelen bij een transport. Bij kleine, lichte transporten behoort het bijvoorbeeld tot de mogelijkheden om het transport zelf te regelen.

Bij een groot of zwaar transport is het echter van groot belang om met kennis van zaken te werk te gaan. Niet iedereen is in staat een zwaar of omvangrijk transport moeiteloos uit te voeren. Enkele gevaren die op de loer liggen als u besluit zo’n transport toch zelf uit te voeren, zijn:

 • Blessures door te zware belasting van het lichaam
 • Ongelukken door verkeerde inschatting van gewicht
 • Beschadigingen aan het te vervoeren object of aan een pand of vervoermiddel

Deze gevaren zijn zeer makkelijk te voorkomen door een beroep te doen op een professionele transportservice. Voordelige Verhuisservice beschikt over goed getraind en ervaren verhuis- en transportpersoneel dat u graag helpt bij uw transport.

Transport wanneer u wilt

Bij onze transportdiensten staan uw wensen centraal. Als u voor Voordelige Verhuisservice kiest om uw meubel of ander object te transporteren, kunt u er zeker van zijn dat dit transport geheel in overeenstemming met uw wensen wordt uitgevoerd.

Bij veel transportdiensten en afleverdiensten kunt u niet het precieze tijdstip van aankomst bepalen. Wij nemen u zo veel mogelijk zorgen uit handen en verzorgen uw transport op de door u gekozen dag en het door u gekozen tijdstip. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk!

Zowel zakelijk als privé meubeltransport

U kunt bij ons terecht voor zowel zakelijk als privétransport van uw meubels. In beide vakgebieden hebben de verhuismedewerkers van Voordelige Verhuisservice ruimschoots ervaring. Zo vormen krappe straten in oude wijken of steile, smalle trappen geen enkel probleem voor onze getrainde verhuizers.

Hebt u nieuw bedrijfsmeubilair aangeschaft voor uw kantoor en dient dit afgeleverd te worden, of hebt u een prachtige bank bemachtigd die in de serre moet komen te staan? Met de grootst mogelijke zorg manoeuvreren onze medewerkers zo met uw meubels of andere stukken dat de vracht ongeschonden en veilig aankomt op de plek van bestemming.

Voor elk type meubels hebben wij een specifieke, beproefde transportmethode. Ook moeilijk te transporteren meubels zijn bij ons in goede handen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Mogelijkheden transportservice van Voordelige Verhuisservice

Voordelige Verhuisservice biedt u zeer uitgebreide transportmogelijkheden. Wij noemen u graag onze populairste transportservices:

 1. Een bus of busje huren, met of zonder chauffeur: Wilt u zelf sjouwen, maar past het te vervoeren object niet in uw auto? Huur dan bij ons een busje. Wij hebben busjes van verschillende groottes. Ook is het mogelijk een chauffeur bij te huren.
 2. Huren van een verhuislift met bediener: Moeten er zware objecten van hogergelegen verdiepingen worden gehaald en kunt u geen gebruik maken van een normale lift? Vraag onze verhuislift met bediener aan en binnen afzienbare tijd is uw zware object veilig beneden.
 3. Sjouwkracht inhuren voor zware klussen: Als u alle materieel reeds voorhanden hebt en enkel sjouwhulp nodig hebt, staat het verhuispersoneel van Voordelige Verhuisservice voor u klaar.
 4. Autotransport of voertuigentransport: Naast busjes beschikken wij ook over aanhangers om uw auto, motor of ander voertuig te transporteren. Onze medewerkers gaan zeer voorzichtig te werk en transporteren uw voertuig met de grootst mogelijke zorg.

Staat uw specifieke transportwens er niet bij? Neem contact met ons op en wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw transportprobleem.

Hulp bij montage en demontage

Soms zijn meubels niet in hun geheel te vervoeren, omdat zij hiervoor te zwaar, te instabiel of te gevoelig voor beschadiging zijn. In dit geval kunnen wij onze transportservice uitbreiden met onze montage- en demontageservice. Onze kundige medewerkers (de)monteren dagelijks meubels en doen dit ook met veel plezier voor u.

Zelf transporteren of laten transporteren?

Met onze transportservice huurt u professionele verhuizers in om uw meubel of andere zware object met zorg te vervoeren naar de door u gewenste bestemming.

U kunt er echter ook voor kiezen om uw transport zelf uit te voeren door enkel een verhuiswagen te huren. Wij bieden onze verhuiswagens te huur aan tegen een zeer gunstig tarief. Kijkt u hiervoor op onze tarievenpagina!Verhuisdoos dichtmaken in Eindhoven

Voordelige Verhuisservice: transport voor iedereen!

Hoewel wij een verhuisbedrijf Amsterdam zijn, bieden wij onze diensten door het hele land goedkoop aan. En dan niet alleen als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Den Haag of verhuisbedrijf Haarlem, maar ook als landelijke transportservice.

Wilt u ook gebruikmaken van onze transportservice? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de verschillende transportmogelijkheden die wij u kunnen bieden.

calculator

Voordelig transport gezocht?

 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7