Aan de oude Rijn, de vroegere hoofdtak voor de Romeinen van de Rijn, ligt de stad Alphen aan den Rijn. De stad ligt in een gemeente die dezelfde naam kent, en telt ongeveer 73.000 inwoners. De stad heeft een goede verbinding op het gebied van spoorwegen en autowegen. Daarnaast beschikt Alphen aan den Rijn over een groot industriegebied. Alphen aan den Rijn is dankzij de bedrijvige industrie en gunstige ligging al jaren een snelgroeiende gemeente. Bent u van plan om naar Alphen aan den Rijn te verhuizen? Dan helpt Voordelige Verhuisservice u graag verder als betrouwbaar, professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn. Ook wanneer u Alphen juist gaat verlaten helpen wij u graag verder met onze goedkope verhuisservice.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijsindicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuizen Alphen aan den Rijn en omstreken

Naast Alphen aan den Rijn verhuizen wij ook in de omstreken van de stad. Wanneer u van Alphen aan den Rijn naar bijvoorbeeld Den Haag, Amsterdam , Utrecht of Alkmaar wilt verhuizen, staat ons verhuisteam voor u klaar om dit te realiseren. Met een doelgerichte aanpak en een effectieve werkwijze gaat voordeligeverhuisservice.nl aan de slag voor alle soorten verhuizingen in Nederland.

Zorgeloos verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Voor veel mensen is een verhuizing een periode met veel stress en zorgen, omdat er een hoop geregeld moet worden. Het is daarom maar al te fijn wanneer een verhuisservice de zorgen uit handen neemt. Zo kunt u zich volledig focussen op andere zaken, zoals de administratie. Met ons uitstekende verhuisteam wordt elke verhuizing professioneel uitgevoerd. U kunt bij het gebruik van onze verhuisservice uitgaan van de volgende punten:

 • Professionaliteit
 • Klantvriendelijkheid en service
 • Effectief en doelgericht
 • Voordelige prijs

Wanneer u deze punten met elkaar combineert, komt u uit bij voordeligeverhuisservice.nl. Ons verhuisteam hanteert namelijk deze punten, en onze verhuizers hiervoor garant. Daarnaast hanteren wij altijd scherpe tarieven, zodat uw verhuizing niet te hoog in de kosten loopt.

Voordelen van Voordelige Verhuisservice

Sommige mensen maken de keuze om hun verhuizing zelf te doen. Dit doen ze vaak om geld te besparen. Maar bespaar je daadwerkelijk geld wanneer je zelf je verhuizing uitvoert? Omdat er veel geregeld moet worden ontstaat er vaak een hoop stress. Met de verhuisservice van voordeligverhuisservice.nl worden al uw zorgen uit handen genomen en kunt u zich focussen op al uw andere belangrijke zaken. Zo zal de verhuizing gemakkelijk en snel verlopen, en kunt u voor u het weet gaan genieten van uw nieuwe woonlocatie. Wanneer ervoor kiest om ons team uw verhuizing uit te laten voeren, ervaart u een aantal fijne voordelen. Zo neemt ons team de volgende dingen uit handen:

 • Sjouwen van uw inboedel
 • Vervoeren van uw inboedel van A naar B
 • Uw zorgen uit handen
 • U bespaart een hoop tijd

Uiteenlopende verhuizingen

Ons team is er voor al uw verhuizingen in en rondom Alphen aan den Rijn. Zowel bedrijfsverhuizingen als particuliere verhuizing zijn voor ons dagelijkse kost. Verhuizingen waar u ons voor in kunt schakelen zijn onder andere:

Heeft u hulp nodig bij één van de genoemde punten? Neem dan contact met ons op en bekijk de mogelijkheden die er zijn voor uw verhuizing. Onze verhuizers zijn door hun ervaring, bekend met elke soort verhuizing en weten hoe zij zo efficiënt mogelijk kunnen verhuizen. Dat is een van de redenen waarom onze verhuisservice voordelig is. Er worden geen onnodige uren gerekend omdat onze verhuizers op een handige manier te werk gaan.

Verhuismateriaal van Voordelige Verhuisservice

Als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn zetten we verschillende soorten verhuismateriaal in. Denk hierbij onder andere aan:

 • Verhuiswagens: De meubels en andere spullen worden vervoerd met ruime verhuiswagens. De verhuiswagens hebben een laadruimte van 20 m3 tot 27 m3. Het fijne aan de verhuiswagens is dat het geen vrachtwagens zijn. Dit betekent dat we zonder ontheffingen de binnensteden van bijvoorbeeld Amsterdam en Leiden in mogen. Ideaal dus voor meubeltransport!
 • Verhuislift: Met een verhuislift zijn we in staat om uw bezittingen verticaal te verplaatsen. Dit scheelt veel tijd en beperkt de kans op schade aan uw bezittingen. Door de ervaren verhuizers die bij Voordelige Verhuisservice werken, wordt de verhuislift met expertise behandeld en zullen uw spullen soepel omhoog of omlaag worden gebracht.
 • Beschermmateriaal: Verhuisdozen, dekens en andere materialen zetten we in tijdens de verhuisservice in Alphen aan de Rijn. Hiermee beschermen we uw bezittingen tijdens het verplaatsen van de meubels en andere objecten.

Al deze materialen zijn te huur bij Voordelige verhuisservice. Wij zorgen ervoor dat u de juiste materialen tot uw beschikking heeft tijdens en rondom de verhuizing. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies over de benodigde materialen, zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Goedkoop verhuizen Alphen aan den Rijn

Een verhuizing is voor veel mensen een groot kostenplaatje. Daarnaast levert een verhuizing veel zorgen en stress op. Om u een duidelijk inzicht te geven waar de kosten van een verhuizing op gebaseerd worden, zetten we de kostenposten op een rijtje. Factoren die de prijs bepalen zijn:

 • Benodigde tijd voor het in- en uitladen van uw inboedel
 • Afstand tussen de locaties
 • Aantal verhuizers
 • Eventueel gebruik verhuismateriaal

Het hangt per huishouden af wat de grootte van de inboedel is. Hoe groter de inboedel, hoe meer uren er nodig zijn om deze in en uit te laden. Daarnaast heeft de afstand tussen de locaties invloed op de prijs, dit heeft onder andere te maken met brandstof en reis-uren. De prijs hangt ook af van het aantal verhuizers dat nodig is om uw verhuizing te realiseren. Wanneer u zwaardere meubels heeft op hogere verdiepingen, is het huren van een verhuislift van belang. Gelukkig zorgt u er door het inhuren van Voordelige Verhuisservice voor, dat uw verhuizing voordelig geprijsd blijft.

Vraag gemakkelijk een offerte op!

Bent u benieuwd wat de kosten zijn als Voordelige Verhuisservice u verder helpt als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn? Via onze website kunt u heel eenvoudig, door middel van een aantal vragen onze prijscalculatie aanvragen. Hierdoor zult u een duidelijk beeld krijgen over de kosten voor uw verhuizing. Heeft vragen en/of opmerkingen over de prijs die u heeft ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ons team zit klaar om uw vragen/opmerkingen te behandelen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7