Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Beverwijk waar u vakkundig en efficiënt wordt geholpen en waar u bovendien goedkoop mee kunt verhuizen? Dan zijn wij u graag van dienst. U maakt al gebruik van onze voordeligeverhuisservice.nl vanaf 24,50 Euro per uur. Omdat we wekelijks actief zijn als verhuisbedrijf Beverwijk, kennen we de weg in Beverwijk en plannen samen met u de verhuizing naar uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Goedkoop verhuizen in en naar Beverwijk

Wij weten als geen ander dat de periode rondom een verhuizing veel stress en zorgen met zich mee brengt. Hoe krijgt u alles goed en op tijd geregeld en wat bent u allemaal vergeten? Laat de zorgen over aan ons, zodat u zelf de tijd heeft om de administratieve kant in orde te brengen. Geef tijdig de meterstanden door en stuur adreswijzigingen naar de diverse instanties en bedrijven waar u mee te maken heeft. In de tussentijd plannen wij de verhuizing van uw huisraad tot in de puntjes. Onze medewerkers zullen zorgvuldig met uw bezittingen omgaan zodat de kans op beschadigingen tijdens de verhuizing zo klein mogelijk blijft.

Omdat onze verhuisteams bestaan uit een goede mix van jonge medewerkers en ervaren medewerkers, kunnen we optreden als goedkoop verhuisbedrijf. Zo goedkoop dat we vaak het goedkoopste verhuisbedrijf in Beverwijk zijn. Toch kunnen we kwaliteit bieden omdat we onze medewerkers zelf opleiden en ze daarom met de verschillende situaties kennis kunnen laten maken. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van grote banken of koelkasten, maar ook aan het verhuizen van breekbare kleinere bezittingen. Doordat de teams vaak met elkaar samenwerken kunnen we efficiënt te werk gaan en de kosten van uw verhuizing in Beverwijk zoveel mogelijk drukken.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Voordelige Verhuisservice: Klant centraal

Tijdens de verhuizing in of naar Beverwijk hechten we niet alleen waarde aan het goedkoop verhuizen, maar ook aan de kwaliteit waarop de verhuizing wordt uitgevoerd. Daarom streven we er altijd naar om binnen de mogelijkheden de klant zoveel mogelijk centraal te stellen. Heeft u alle dozen gemarkeerd om ze zo direct naar de juiste verdieping in uw nieuwe huis te kunnen verplaatsen? Dan kunnen we dit voor u in orde maken. Ook wanneer u wel een verhuisservice wilt inschakelen voor de grote meubelen, maar zelf ook zoveel mogelijk werk zelf uit wilt voeren dan is dit mogelijk. Als verhuisbedrijf in Beverwijk werken we namelijk ook veel samen met de klant. Vrienden en familie helpen dan mee om dozen in te pakken, te verplaatsen en de vrachtwagen uit te laden. Het grote voordeel voor u is dat u dan nog goedkoper kunt verhuizen!

Professioneel verhuisbedrijf Beverwijk

Voordelige Verhuisservice is als professioneel verhuisbedrijf regelmatig actief in Beverwijk. Met een verhuisbedrijf in Amsterdam kunnen we u snel helpen en blijven de voorrijkosten van onze werkzaamheden beperkt. Tijdens uw verhuizing van, naar of in Beverwijk maken we gebruik van professionele verhuismaterialen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verhuislift
  Om uw inboedel gemakkelijk en vooral veilig verticaal te kunnen verplaatsen, maken we bij veel verhuizingen gebruik van een verhuislift. Een verhuislift verkleint de kans op schade en de verhuizing kan sneller uitgevoerd worden.
 • Verhuiswagen
  Met onze ruime verhuiswagens kunnen we uw inboedel snel verplaatsen door het hele land. Heeft u een grote inboedel? Dan kunnen we ervoor kiezen om de capaciteit van de verhuiswagen uit te breiden door een aanhangwagen. Dit kan een extra rit schelen en daarmee wordt uw verhuizing goedkoper.
 • Beschermingsmateriaal
  Tijdens de verhuizing is het belangrijk dat uw bezittingen onbeschadigd blijven. Daarom voorzien we uw meubels zoveel mogelijk van bescherm materiaal en worden de meubels en verhuisdozen zo goed mogelijk vastgezet tijdens de rit van of naar Beverwijk.

Complete verhuisservice in Beverwijk

Een complete verhuizing waarbij u het inpakken van stevige verhuisdozen uitbesteed tot een verhuizing waarbij u zelf inpakt. Wij helpen u met het goed verzekerd vervoeren van uw eigendommen. Als u zelf een gedeelte van de verhuizing doet dan zullen we u adviseren bij de eventuele hulpmiddelen die u nodig heeft. Van spanbanden tot rolcontainers en van verhuisdekens tot beschermende noppenfolie. Veel is mogelijk. De kosten zijn afgestemd op uw wensen en alle afspraken worden duidelijk op papier vastgelegd. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Verhuizen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden en Beverwijk is voor ons als verhuisbedrijf bekend terrein. Als u verhuist van drie hoog achter in de Ronde Bogaard naar een seniorenwoning in de Oostertuinen dan staan wij voor u klaar. Maar ook wanneer u naar Zandvoort verhuist of juist naar Eindhoven dan kunnen we u helpen. De klant is bij ons nog echt koning en u kunt uw wensen en voorkeuren eenvoudig met ons bespreken. Samen komen we er wel uit en kunt u op de meest comfortabele en goedkope manier naar uw nieuwe adres verhuizen.
Informeer ook voor uw zakelijke verhuizing naar de aantrekkelijke tarieven. Het uitbesteden van uw verhuizing in Beverwijk ging nog nooit zo makkelijk en is nergens zo goedkoop als bij voordeligeverhuisservice.nl. Begin met het aanvragen van een prijsopgave via het offerteformulier. Het is van belang dat de gegevens zo volledig mogelijk zijn. Denk onder meer aan het aantal m3, de afstand en de samenstelling van uw inboedel. De verhuiskosten worden aan de hand van de gegevens berekend en binnen een uur ontvangt u een prijsvoorstel. Verhuizen, we maken het leuker én goedkoper.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7