Waar de provincie Groningen eerder werd gezien als een krimpregio, is de stad een steeds populairdere woonplaats geworden. Het hoge noorden heeft dan ook veel te bieden. Van een rijke historie tot een bruisend uitgaansleven, en wat te denken van de rustgevende natuur. Woont u in Groningen, gaat u binnenkort verhuizen van of naar de provincie en wilt u een professioneel en voordelig verhuisbedrijf uit de regio inschakelen?  Dan hoeft u niet verder te zoeken. Voordelige Verhuisservice maakt een goedkope verhuizing in de provincie Groningen, voor iedereen mogelijk. Wij bieden u een stressvrije verhuizing, uitgevoerd met professionaliteit, tegen het laagste tarief. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de verhuizing van zowel uw kleine woning of uw grote bedrijf van, naar of binnen Groningen.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Waarom kiezen voor Voordelige Verhuisservice?

Het goedkoopste verhuisbedrijf in de provincie van Groningen zijn is voor ons niet voldoende. Wij hebben een sterke visie waar iedereen achter staat. Naast goedkoop zijn en ervaring hebben, bieden wij u kwaliteit met onze vriendelijke, goede service en werken altijd met het beste materiaal.

 • Goedkoop verhuizen in Groningen
  Uw verhuizing kost al genoeg geld en dat begrijpen wij. Er zijn tegenwoordig veel dure verhuisbedrijven. Wij vinden dat verhuizen voor iedereen betaalbaar moet zijn.
 • Kwaliteit, professionele service en ervaring
  Onze opgeleide jongens zijn ervaren en hebben elke situatie in de verhuiswereld al eens meegemaakt. Sommige jongens werken al jaren lang bij verhuisbedrijven, en hebben veel ervaring om u te helpen met verhuizen. Hierdoor kunnen wij efficiëntie, kostenbesparing en stressvrij verhuizen bieden.
 • Het beste verhuismateriaal
  Voor de veiligheid van iedereen en uw inboedel werken wij alleen met gecontroleerd, veilig materiaal. Al ons materiaal is technisch gecontroleerd. Een dagelijkse controle op het materiaal zorgt ervoor dat wij altijd het beste materiaal gebruiken om uw verhuizing mogelijk te maken.

Verhuismateriaal van Voordelige Verhuisservice

Bij Voordelige Verhuisservice maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve verhuismaterialen. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende typen verhuismaterialen en verhuismaterieel:

 • Verhuisdozen, goede verhuisdozen beschermen uw spullen tijdens de verhuizing;
 • Verhuisdekens, voor een optimale bescherming van uw meubels;
 • Inpakmateriaal, voor zeer kwetsbare inboedel;
 • Verhuiswagenruime verhuiswagens met laadklep voor elke woonsituatie;
 • Verhuisliftgemakkelijk uw meubels door het raam liften.

Voordelige Verhuisservice helpt u graag met al uw soorten verhuizingen. Of u nou op zoek bent naar een bedrijfsverhuizing, een woningontruiming of een internationale verhuizing; bij Verhuizers Groningen bent u altijd aan het juiste adres!

Verhuizing doorgeven Groningen

Wanneer u gaat verhuizen naar de Gemeente Groningen, is het van groot belang om uw adreswijziging door te geven aan de gemeente.  De gemeente  Groningen past uw adres daarna aan in de Basisregistratie Personen (BRP). Een verhuizing doorgeven kan zowel op het gemeentehuis, als schriftelijk of online via de gemeente Groningen. U moet uw verhuizing doorgeven binnen vier weken vóór of uiterlijk vijf dagen nadat uw adres verandert. Benieuwd wat u moet doorgeven, en welke documenten benodigd zijn? Wij helpen u graag met alles over uw verhuizing, of kijk op rijksoverheid.nl.Verhuisbedrijf Groningen - Voordelige Verhuis Service

Lastige objecten verhuizen

Vaak kunt u veel van uw inboedel eenvoudig zelf worden verhuizen, maar wanneer er een zware wasmachine, piano, een aquarium of antieke kast moet worden verhuisd, wordt het toch een stuk omslachtiger. Dit vanwege de omvang, het gewicht of vanwege de leeftijd van het meubelstuk. Verhuisbedrijf Groningen helpt u graag met de verhuizing van deze lastige objecten.

Piano verhuizen

Uw piano verhuizen? De gemiddelde piano weegt al snel tussen de 150 en 350 kilo. U begrijpt; die verhuis je dus niet zo 1, 2, 3. En wat te denken van de bijkomende financiële en emotionele waarde van uw piano. Voordelige verhuisservice helpt u hier graag mee, zodat u met een gerust hart uw geliefde piano op de plaats van bestemming krijgt. Onze verhuizers zullen er alles aan doen om uw piano tijdens de rit in de verhuiswagen, goed te beschermen en vast te zetten, en indien nodig gebruik maken van een verhuislift, mocht de piano vanaf een etagewoning of appartement verhuisd moeten worden.

Aquarium verhuizen

Ook het verhuizen van uw aquarium kan een behoorlijk omslachtig verhuisproces opleveren. Een gevulde aquarium heeft door het water een enorm gewicht en is ook nog eens zeer kwetsbaar. In de meeste gevallen zal de verhuizing van uw aquarium dan ook volledig leeg gebeuren. De vissen vervoeren wij over het algemeen altijd los. Wilt u ook graag deze lastige klus uitbesteden? Neem dan contact met Voordelige Verhuisservice op om de mogelijkheden te bespreken.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verzorgingsgebied Voordelige Verhuisservice

Voordelige Verhuisservice is niet alleen actief als Verhuisservice Groningen, maar ook in andere gebieden in het land. Op zoek naar een verhuisservice in Utrecht of een verhuisbedrijf te Rotterdam? Ook dan bent u bij de Voordelige Verhuisservice aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uw totale verhuizingen door heel het land, en voorzien u graag van alle benodigde verhuismaterialen.