In het Rijnmondgebied aan de Nieuwe Maas ligt de haringstad: Vlaardingen. Althans daar stonden ze voorheen om bekend, inmiddels is visserij al ruim verleden tijd. Vlaardingen is onderdeel van de provincie Zuid-Hollland en maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam. Met zijn bijna 75.000 inwoners is het één van de grotere gemeenten van Zuid-Holland. De stad leeft en trekt zowel jongeren als ouderen aan om te komen wonen in deze gemeente. Gaat u nu ook verhuizen naar Vlaardingen of bent u van plan om iets te zoeken in Vlaardingen dan bent u hier op de juiste plek. Ook is het mogelijk om naar steden rondom Vlaardingen te verhuizen, bijvoorbeeld naar Rotterdam of naar Capelle aan den IJssel. Met verhuizers Rotterdam of verhuizers Capelle aan den IJssel kunt u gemakkelijk en snel verhuizen naar deze steden.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Hét verhuisbedrijf in de regio Vlaardingen

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat kwaliteit levert, maar bovenal erg voordelig is dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren de volledige verhuizing van A tot Z in de puntjes, zodat u volledig wordt ontzorgd. Wij hebben de juiste verhuismaterialen tot onze beschikking, waar u en wij tijdens de verhuizing mee kunnen werken. Denk hierbij vooral aan onze verhuisliften die u goed kunt gebruiken tijdens uw verhuizing.

U kunt ook bij ons terecht voor woningontruimingen, internationale verhuizingen, seniorenverhuizing en het huren van een verhuiswagen.

goedkoop verhuizen Zoetermeer

Bedrijfsverhuizing in Vlaardingen

Naast particuliere verhuizingen zijn ook bedrijfsverhuizingen in Vlaardingen mogelijk. In de gemeente is veel bedrijvigheid en ondernemers zitten er voldoende gevestigd in Vlaardingen.

Wij kunnen u ook helpen met bedrijfsverhuizing van of naar Vlaardingen. Hierbij spelen andere zaken een belangrijke rol, waarbij het bedrijfsbelang en het door kunnen werken een belangrijk onderdeel zijn. De planning is dan nóg net wat belangrijker dan bij een gezinsverhuizing. Door onze ruime ervaring op dit vlak, is alles goed te realiseren door onze verhuizers. U kunt onze verhuizers inhuren, zodat alle zaken voor u worden geregeld van A tot Z.

Verhuislift huren in Vlaardingen

Onze verhuisliften reiken tot zo’n 18 meter, waardoor u minimaal tot de 3e verdieping uw inboedel kunt laten verhuizen. Zware meubels of lastige objecten worden eenvoudig en veilig naar beneden getransporteerd. Een verhuislift maakt de verhuizing een stuk eenvoudiger en kost daarnaast ook niet veel extra.

De voordelen van een verhuislift huren opgesomd:

 • Minder kans op letsel en schade. U hoeft zelf niet te sjouwen en er is minder handwerk nodig om de verhuizing succesvol uit te voeren.
 • Sneller verhuizen. Tijd is geld. Alles wat u kunt besparen door een verhuislift te huren, kunt u ergens anders aan besteden.
 • Inclusief een ervaren bediener van de ladderlift. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuisliften en bedienen deze graag voor u.

 

Waarom kiezen voor Voordelige verhuisservice voor uw verhuizing naar Vlaardingen?

Bent u op zoek naar een goedkope verhuizer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen de goedkoopste, we hebben ook diverse andere onderscheidende factoren. Hierom kiest u voor Voordelige Verhuisservice:

 • Betrouwbare Onze verhuizers zijn betrouwbaar, goed opgeleid en hebben goede manieren. Daarnaast werken wij ook hard en proberen we de verhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk voor u te realiseren
 • Duidelijke tarieven. Onze prijzen worden duidelijk vermeld en u kunt gratis gebruik maken van onze verhuiscalculator. U berekent de kosten voor uw verhuizing eenvoudig en snel en deze kloppen ook met de uiteindelijke factuur.
 • Kwalitatieve verhuismaterialen. Niet alleen onze verhuislift, maar al onze materialen (verhuiswagen, verhuisdozen) zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor alle soorten verhuizingen.
 • Ervaring in verschillende regio’s. Niet alleen in Vlaardingen, maar ook in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem en zelfs in Eindhoven kunt u gebruik maken van onze diensten.
calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Uw verhuizing in Vlaardingen goed geregeld

Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing goed wordt voorbereid, uitgevoerd en dat we dit ook nog eens efficiënt kunnen doen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, kleine of grote bedrijfsverhuizing wij zijn de partner voor uw verhuizingen in Vlaardingen. In omliggende plaatsen, zoals Rotterdam, Delft en Capelle aan den IJssel is uw verhuizing ook door Voordelige Verhuisservice te regelen. Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie over onze (transparante) prijzen voor uw verhuizing. Daarbij kunt ook een gratis prijsindicatie bij ons opvragen.