Goede verhuisdozen kopen of huren, is van groot belang bij een verhuizing. U wilt graag dat uw spullen zonder schade op de nieuwe plaats van bestemming komen. Daarnaast zijn de kosten van verhuisdozen ook niet onbelangrijk aangezien u er in sommige gevallen flink wat nodig zult hebben om uw gehele inboedel te verpakken. Er zijn verschillende soorten verhuisdozen bij Voordelige Verhuisservice verkrijgbaar, voor verschillende soorten spullen.

U kunt bij ons verhuisdozen kopen én huren. U kunt daarnaast op ieder moment eenvoudig verhuisdozen bijbestellen. Het is aan u of u ze bij ons ophaalt, of ze aan huis laat bezorgen. U kunt dan gelijk beginnen met inpakken!

calculator

Verhuisdozen kopen of huren?

  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Welke verhuisdozen kunt u kopen of huren?

Voordelige Verhuisservice heeft 3 verschillende typen verhuisdozen. Deze maken het u en onze verhuizers makkelijker om de verhuizing gestructureerd uit te voeren.

Verhuisdozen (48x32x36 cm): de gewone verhuisdoos

Verhuisdoos met een gele achtergrondDeze verhuisdoos is het meest gebruikte type verhuisdoos voor allerhande spullen. Wanneer gebruik wordt gemaakt van dezelfde verhuisdozen, zijn ze goed op te stapelen en wordt voorkomen dat de dozen tijdens de rit gaan schuiven of omvallen. Met als gevolg dat er schade ontstaat aan uw spullen. Deze verhuisdozen zijn geschikt voor maximaal 50 kilo aan inboedel. U kunt dus aardig wat spullen kwijt in dit type verhuisdoos.

Kenmerken verhuisdozen bij Voordelige verhuisservice:

  • Sterk materiaal
  • Veel ruimte in de doos
  • Voldoende plek voor het maken van aantekeningen op de doos

 Verhuisdozen (48x32x22 cm): Boeken verhuisdozen

Voordelige Verhuisservice heeft speciale verhuisdozen voor boeken. Uiteraard kunt u ook in gewone verhuisdozen boeken vervoeren, maar het nadeel hiervan is dat de dozen te zwaar worden en daardoor scheuren. Daarnaast houdt u bij gewone dozen een hoop loze ruimte over boven de boeken. De speciale boekenverhuisdozen zijn daarom minder hoog. Op deze manier kan de verhuiswagen een stuk efficiënter worden gevuld. Bijkomend voordeel van dit type boekenverhuisdoos is ook dat de verhuizers in één oogopslag kunnen zien dat het om een zware boekenverhuisdoos gaat. Nog een voordeel van speciale verhuisdozen voor boeken, is dat deze compacter zijn waardoor deze toch al zware dozen, gemakkelijker te tillen zijn.

Garderobe verhuisdoos

Het verhuizen van kleding is en ware aanslag op uw garderobe! Vaak komt er een hoop stof vrij tijdens een verhuizing, wat niet goed is voor de kleding. Wanneer u de kledingstukken los vervoert, kunnen ze bovendien gemakkelijk beschadigen door het karton van gewone verhuisdozen, of door andere spullen die u samen met uw kleding vervoert. Vandaar dat er speciale verhuisdozen voor kleding verkrijgbaar zijn bij Voordelige Verhuisservice. Deze zijn voorzien van een stang met 45 kledinghangers waaraan u al uw kleding kwijt kunt. De garderobeverhuisdoos biedt u de meest veilige manier om uw kleding te vervoeren. Dan hoeft u na uw verhuizing geen bergen was te doen omdat er stof aan uw kleding zit.

Overige verhuismaterialen

Voordelige Verhuisservice raadt u aan om breekbare spullen extra goed beschermd te verpakken voordat u ze in de verhuisdoos plaatst. Er zijn diverse verhuismaterialen bij ons beschikbaar, zoals bijvoorbeeld noppenfolie, serviespapier of matrasbeschermers. Bezuinig niet op het beschermingsmateriaal, want u wilt toch ook uw geliefde vaas of servies onbeschadigd in uw nieuwe huis laten aankomen? In onderstaand aanvraagformulier voor verhuisdozen, kunt u ook al het andere beschermingsmateriaal terugvinden en eventueel mee bestellen met uw dozen.

Verhuis-advies op maat

Bij Voordelige Verhuisservice kun je terecht voor alle soorten verhuizingen, bijvoorbeeld: bedrijfsverhuizingen, seniorenverhuizingen, woningontruiming of internationaal verhuizen. Onze verhuizers staan op elk moment van de dag voor u klaar. Zij bieden u een professioneel advies voor uw verhuizing. Hierbij kunt u onze verhuizers een schatting laten maken van het aantal benodigde verhuisdozen en andere verhuismaterialen, het aantal verhuizers dat nodig is en de grootte van de bus. Op die manier bent u goed voorbereid en zal de verhuizing minder stressvol zijn.

Kosten verhuisdozen kopen of huren

U kunt bij Voordelige Verhuisservice zeer eenvoudig verhuisdozen kopen of huren, door onderstaand formulier in te vullen. Verhuisdozen zijn te huur voor €0,50 per doos, met een borg van €2,50 per verhuisdoos. De betaalde borg krijgt u na de verhuizing terug, als de dozen in goede staat bij Voordelige Verhuisservice terugkeren. Het is ook mogelijk de verhuisdozen in onze vestiging in Amsterdam op te halen. In dat geval vragen wij u minimaal een half uur van tevoren contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer +31 (0)900-1787. Zo bent u er zeker van dat er een medewerker aanwezig is.

calculator

Verhuisdozen kopen of huren?

  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Opslag nodig?

Naast het kopen en huren van verhuisdozen voor een verhuizing, komt het uiteraard voor dat u de spullen wil bewaren in een opslag. Wanneer u de spullen voor een langere tijd wil bewaren is de juiste verhuisdozen kopen van groot belang. U heeft stevige dozen nodig die na bijvoorbeeld een jaar nog steeds goed zijn. Wanneer u goedkope kartonnen dozen gebruikt, vallen deze na een jaar uit elkaar. Daardoor kunnen de spullen die u in de opslag bewaart stuk gaan en dat is uiteraard niet de bedoeling. Bij Voordelige verhuisservice kunt u verhuisdozen kopen die van hoge kwaliteit zijn zodat uw spullen goed bewaart blijven, zelfs wanneer ze lang in een opslag staan.

Ook wanneer u grotere meubels in een opslag wil bewaren zoals bijvoorbeeld een koelkast verhuizen, kunt u dit met een gerust hart aan onze professionele verhuizers overlaten. Kies wanneer u bijvoorbeeld een opslag in Den Haag huurt, voor een verhuisservice Den Haag omdat zij goed bekend zijn in de regio en u ze gemakkelijk kunt inschakelen wanneer u de spullen weer uit de opslag haalt.

Verhuizen door heel Nederland

U kunt met Voordelige Verhuisservice zeer goedkoop door heel Nederland verhuizen. Of u nu wilt verhuizen naar Hilversum, Dordrecht, Beverwijk of u gaat verhuizen naar Rotterdam,u kunt 24/7 gebruik maken van onze Voordelige Verhuisservice. Wij zijn een zeer flexibel inzetbaar verhuisbedrijf en staan graag voor u klaar om uw verhuizing tot een succes te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor uw verhuizing.