Verhuishulp of full-service verhuizen, wat moet ik kiezen?

Stel krijgt sleutels van hun nieuwe huis en moet nu alles gaan verhuizen

Verhuizen is al stressvol genoeg. U moet met alles tegelijk rekening houden en alles van te voren goed plannen. Per persoon verschilt het enorm wat ze fijn vinden met verhuizen. De ene persoon wilt het liefst zoveel mogelijk van de verhuizing uitbesteden. De ander wilt juist de kosten zo laag mogelijk houden door alles zelf te doen. Ook is er nog een tussenweg, namelijk: verhuishulp. Niet alles wordt uitbesteed maar er wordt wel ondersteund in het verhuizen. In deze blog zullen we meer vertellen over het verschil tussen de verhuishulp en het full-service verhuizen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw eigen verhuizing.

Verhuishulp: verhuis samen met professionals

De verhuishulp is eigenlijk precies wat het zegt, namelijk hulp bij je verhuizing. Hierbij krijgt u hulp van verhuisprofessionals, maar bent u zelf ook mee aan het verhuizen. Het ideale van een verhuishulp is dat u zelf kan kiezen waar en wanneer u de verhuishulp inzet. Dus heeft u bijvoorbeeld geen zin in het sjouwwerk, maar vind u dozen inpakken helemaal niet erg? Dan laat u de verhuishulp komen om te tillen en het inpakken doet u zelf!

Verhuis goedkoper met verhuishulp

Doordat u ook een groot deel van de verhuizing zelf uitvoert zullen de kosten lager uitvallen dan wanneer u alles laat doen door een verhuisbedrijf. Op deze manier houdt u de kosten van de verhuizing zelf goed in de hand. Vallen de kosten bijvoorbeeld wat lager uit dan u verwacht had, kunt u de verhuishulp een dag extra inhuren. Natuurlijk is dit andersom ook mogelijk. Voor echt goedkope verhuishulp kunt u terecht bij Voordelige Verhuisservice. Wij zijn een studenten verhuisservice en kunnen u scherpe tarieven aanbieden doordat wij werken met hoogopgeleide studenten die wij intern opleiden tot verhuizers.

Verhuizen zonder zorgen met een full-service verhuisbedrijf

Naast dat u met een verhuishulp kunt verhuizen. Kunt u bij Voordelige Verhuisservice ervoor kiezen om de gehele verhuizing uit te besteden. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken en wordt alles geregeld. Van inpakken tot het uitpakken de verhuizers doen echt alles. Ook hier kunt u aangeven dat u zelf mee helpt met het verhuizen, waardoor de prijzen ook iets lager uitvallen. In verhouding is deze manier van verhuizen duurder dan het verhuizen met een verhuishulp.

Studentverhuizers voor een goedkope full-service verhuizing

Verhuizen is al duur genoeg en daarom kunt u er ook voor kiezen om de verhuizing uit te besteden aan studentverhuizers. Ook dit is bij Voordelige Verhuisservice mogelijk! Toch gaat dit bij ons nooit ten koste van de professionaliteit. U wilt natuurlijk verhuizen zonder zorgen en dat is mogelijk met onze studentverhuizers. Al onze werknemers hebben namelijk een uitgebreide, praktijkgerichte verhuisopleiding gevolgd. Hierdoor weten zij precies wat ze doen en kunt u de verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten.

Verhuishulp vs. full-service verhuizing

Het grootste verschil tussen deze twee mogelijkheden is de prijs. Een verhuishulp is namelijk goedkoper dan uw hele verhuizing uit besteden. Maar aan de andere kant hoeft u met een full-service verhuisbedrijf helemaal niks zelf te doen! Vragen die u bij uzelf na moet gaan om de beste mogelijkheid voor u te bedenken zijn:

  • Hoeveel geld wil ik uitgeven aan mijn verhuizing?
  • Hoeveel tijd wil ik zelf kwijt zijn aan de verhuizing en hoeveel tijd heb ik?
  • Hoeveel hulp heb ik van familie en vrienden?
  • Welk deel kan ik goed zelf en welk deel van de verhuizing doe ik liever niet zelf?

Bij een full-service verhuizing dien je niet ook nog eens zelf een verhuiswagen te huren.

Hulp bij uw verhuizing? Voordelige Verhuisservice!

Door deze vragen te beantwoorden weet u al snel wat het beste bij uw situatie past. Daarnaast kunt u ook voor beide mogelijkheden een prijs opvragen. Zo kunt u beide keuzes nog beter tegen elkaar afwegen. Ook staan wij voor u klaar om u te helpen met het maken van deze keuze, dus neem gerust contact met ons op!