Verhuishulp bij uw verhuizing kan u een hoop stress schelen. Bovendien kunt u zelf kiezen hoe en waar u verhuishulp inzet. Wilt u hulp bij verhuizen omdat u opziet tegen het inpakken van uw spullen? Of zet u liever verhuishulp in voor het zware sjouwwerk?

De flexibele verhuishulp van Voordelige Verhuisservice staat u bij op een manier die u wenst. Onze ervaren verhuizers staan zowel voor als op de verhuisdag voor u klaar. Komt u op korte termijn tot de conclusie dat u het niet redt om de verhuizing voor te bereiden in de tijd die u nog hebt? Hulp bij verhuizen schakelt u ook op korte termijn eenvoudig in bij Voordelige Verhuisservice.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijsindicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuisstress? Niet met verhuishulp

U hebt er zin in: verhuizen naar een nieuwe plek,  een plek die helemaal naar uw wens is en die u binnenkort uw thuis mag noemen. Als de verhuizing dichterbij komt, kan de hoeveelheid werk echter tegenvallen. Want alleen met het inpakken van uw spullen en het regelen van een verhuiswagen bent u er niet.

Bij een verhuizing komt veel kijken: niet alleen moet uw gehele inboedel uitgezocht en ingepakt worden, ook administratief moeten er veel zaken omgezet, beëindigd of aangevraagd worden. Tel daarbij de stress op die vaak nog komt kijken bij bijvoorbeeld het tegelijkertijd wisselen van baan of een veranderende levenssituatie, en de situatie lijkt soms onhoudbaar.

Met verhuishulp van Voordelige Verhuisservice is verhuisstress niet nodig. Onze medewerkers voeren wekelijks een groot aantal verhuizingen uit, zowel gedeeltelijk als geheel. Zij weten dus precies wat er van hen verwacht wordt en welke punten extra aandacht verdienen. Indien u dit wenst, kan de hulp bij verhuizen die u inschakelt, het voortouw nemen en u zo door de verhuizing heen loodsen.

Goedkope hulp bij verhuizen

Om de kosten te drukken, vragen veel mensen hulp bij verhuizen van mensen in hun omgeving. Deze vrijwilligers die hulp bij verhuizen bieden, zijn natuurlijk gratis of bijna gratis. Dit drukt dan de totale kosten van een verhuizing. Mensen kiezen vaak voor deze optie om geen professionele verhuishulp in te hoeven huren. Wat veel mensen echter niet weten, is dat:

 • de kosten voor een professioneel verhuisbedrijf met verhuishulp erg mee kunnen vallen
 • een verhuisbedrijf door efficiënt werken met kennis van zaken de verhuizing sneller uitvoert met minder stress, wat dus dubbel voordeel oplevert.

Bent u ook benieuwd naar hoe goedkoop een verhuizing in uw geval kan zijn? Bekijk dan onze tarieven.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijsindicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Hulp bij verhuizen: hulp voor iedereen

Onze hulp bij verhuizen is er voor iedereen. Het maakt niet uit wat voor soort verhuishulp u nodig hebt of wat uw verhuissituatie is: wij staan voor u klaar.

Dit betekent dat wij bijvoorbeeld hulp bij verhuizen kunnen bieden bij:

Hoe groot of klein uw verhuizing is, is ook niet van belang. Onze verhuizers weten bij elke verhuizing wat er van hen verwacht wordt en werken samen in efficiënte teams.

Verhuishulp bij bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen verlopen vaak anders dan particuliere verhuizingen. Daarom is de juiste verhuishulp hierbij ook van essentieel belang. Als een bedrijfsverhuizing lang duurt dan kan uw personeel een langere tijd haar werk niet uitvoeren. In dat geval is tijd dus geld. De verhuishulp van Voordelige Verhuisservice heeft veel bedrijfsverhuizingen gedaan en helpt daardoor goed met uw bedrijfsverhuizing zo snel mogelijk uit te voeren.

Hulp bij verhuizing senioren

Senioren hebben vaak moeite met verhuizen. Zij verlaten (soms noodgedwongen) een huis of plek waar zij van houden en vinden een verhuizing ook praktisch gezien vaak erg moeilijk om zelf te regelen.

Onze verhuizers voeren met grote regelmaat seniorenverhuizingen uit. Soms bieden wij enkel hulp bij verhuizing en komen wij helpen met bijvoorbeeld het inpakken van wat spullen of het demonteren en monteren van wat grote meubels. Ook gehele seniorenverhuizingen, van A tot Z, voeren wij echter zeer regelmatig uit.

Gaat u of gaat uw vader of moeder binnenkort verhuizen en vindt u het fijn om hierbij professionele hulp in te schakelen? Onze verhuizers zijn de perfecte hulp bij verhuizing voor senioren en staan voor u klaar. Wij ontnemen u graag de zorgen om uw verhuizing!

Hulp bij verhuizen: overal in Nederland

Verhuishulp bieden wij door het hele land. Verhuishulp in Amsterdam of Den Helder nodig? Of hulp bij verhuizen in Rotterdam of Ridderkerk? Verhuisbedrijf Dordrecht of verhuisbedrijf Utrecht gezocht? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze verhuismedewerkers hebben door het hele land al verhuizingen geheel of gedeeltelijk mogen uitvoeren, en hebben dan ook elke verhuissituatie al een keer meegemaakt. Ook uw verhuizing leiden zij, met hun ervaring, in goede banen. Waar u ook vandaan of naartoe verhuist, en of uw verhuizing nu groot of klein is: uw verhuizing wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd.

Verhuishulp gezocht?

Bent u op zoek naar voordelige verhuishulp? Bereken eenvoudig de prijs van onze hulp bij verhuizing met ons formulier voor prijsindicatie.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijsindicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7