Bij een verhuizing is het belangrijk dat uw bezittingen veilig en efficiënt verhuisd worden. Een ruime verhuiswagen is daarbij onmisbaar. Voordelige Verhuisservice helpt u graag verder als u op zoek bent naar een goedkope verhuiswagen voor uw verhuizing. Als professioneel verhuisbedrijf beschikken we over een ruim wagenpark aan verhuiswagens waarmee u uw bezittingen voordelig en snel kunt verhuizen. Als u een verhuiswagen huurt bij Voordelige Verhuisservice, dan helpt de chauffeur u ook gelijk met de verhuizing van uw meubelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder direct een offerte aan voor het huren van een betrouwbare verhuiswagen.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Ruime verhuiswagens

De verhuiswagen van Voordelige Verhuisservice zijn modern en ruim. Voor gezinsverhuizingen en seniorenverhuizingen is het vaak voldoende om met een verhuiswagen de meeste meubels in een keer te verhuizen naar uw nieuwe huis. Wanneer dit niet past, dan kunt u ervoor kiezen om een verhuiswagen met aanhanger te huren. De capaciteit van de verhuiswagen wordt dan vergroot zodat alles in een keer mee kan.

De verhuiswagens zijn helemaal ingericht op het uitvoeren van verhuizingen. Meubels kunnen gezekerd worden en de verhuiswagens zijn standaard uitgerust met verhuismaterialen zoals:

  • Een steekwagen;
  • Beschermmateriaal;
  • Touw en blok.

Zo kunnen we iedere verhuizing in goede banen leiden en uw meubels snel, goedkoop en veilig verhuizen naar uw nieuwe woning.

Verhuiswagen huren in combinatie met een verhuislift

Gaat u verhuizen naar een nieuw huis met meerdere verdiepingen? Of woont u toevallig nu op de derde verdieping van een appartementencomplex? Dan scheelt het veel sjouw- en tilwerk als u de beschikking heeft over een verhuislift. Bij Voordelige Verhuisservice kunt u de huur van een verhuislift gemakkelijk combineren met de huur van een verhuiswagen. De bestuurder van de verhuiswagen kan dan direct helpen met het besturen van de verhuislift, zodat deze veilig gebruikt kan worden en uw meubels zo goed en veilig mogelijk verhuisd worden.

De verhuiswagens worden als aanhanger aan de verhuiswagen gekoppeld. Dus wanneer u een verhuiswagen wilt huren met aanhanger, dan is het niet mogelijk om slechts één verhuiswagen af te nemen. Vaak stellen we dan voor om twee keer te rijden of een extra verhuiswagen in te zetten. Hierin geven we u graag advies.

Werkgebied Voordelige Verhuisservice

Voordelige Verhuisservice is gevestigd als verhuisbedrijf Amsterdam. Maar we voeren onze verhuisservice uit door het hele land. Denk bijvoorbeeld aan verhuizingen van Breukelen naar Egmond aan Zee en Heerhugowaard naar Wijdewormer. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een verhuiswagen van Voordelige Verhuisservice of het uitbesteden van de gehele verhuizing aan Voordelige Verhuisservice? Of wilt u verhuisdozen kopen? Vraag hieronder dan vrijblijvend een prijsindicatie aan voor het huren van een verhuiswagen!

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7