Een verhuizing kan een stuk efficiënter en gemakkelijker worden volbracht door een goede voorbereiding én door goed verhuismateriaal in te zetten. Er zijn verschillende typen verhuismaterialen verkrijgbaar die via Voordelige Verhuisservice, zeer voordelig de huur of te koop zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende typen verhuismaterialen en verhuismaterieel:Ingepakte spullen met verhuismaterialen

Soorten verhuizingen

Voor elke soort goedkope verhuizing kunt u terecht bij voordelige verhuisservice. Bij onze verschillende verhuizingen kunt u denken aan: woningontruiming, bedrijfsverhuizing, internationaal verhuizen. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u enkel een aantal bijzondere objecten wil verhuizen, bijvoorbeeld wanneer u een piano wil laten verhuizen.

Voordelig verhuisdozen huren of verhuisdozen kopen

Goede verhuisdozen beschermen uw spullen tijdens de verhuizing. Het is van belang dat de verhuisdozen zoveel mogelijke van dezelfde grootte zijn zodat ze goed stapelbaar zijn. Hiermee voorkomt u dat de dozen tijdens vervoer makkelijk omvallen en dat uw inboedel zal beschadigen. Ook het karton waarvan de verhuisdozen zijn gemaakt bepalen of de verhuisdoos van goede kwaliteit is. De verhuisdozen van Voordelige Verhuisservice zijn van een hoge kwaliteit karton en zijn bovendien voordelig te huur of te koop. Wij hebben verschillende verhuisdozen in het assortiment:

  • Standaard verhuisdozen (48x36x32 cm)
  • Boeken verhuisdozen (48x32x22 cm)
  • Garderobe verhuisdozen

Wij willen u graag als tip meegeven om de verhuisdozen zo goed mogelijk te labelen om een efficiënte verhuizing tegemoet te kunnen gaan. Als er precies op de doos staat in welke ruimte deze doos geplaatst moet worden en wat erin zit, kan een verhuizer de doos bij aankomst gelijk op de juiste plek neerzetten. Dit scheelt u een hoop tijd!

Verhuisdekens

Voordelige Verhuisservice maakt gebruik van goede dikke verhuisdekens om grote meubels mee te beschermen tijdens uw verhuizing. Een verhuisdeken heeft twee verschillende kanten, een zachte en een grovere kant. De zachte kant wordt gebruikt voor een optimale bescherming van uw meubels. Bij goed gebruik van verhuisdekens komt uw inboedel onbeschadigd aan op de plaats van bestemming. Onze professionele verhuizers hebben veel ervaring en garanderen daardoor een veilige verhuizing.

Inpakmateriaal

Voor sommige artikelen is een verhuisdoos of verhuisdeken niet genoeg. Daarvoor is bijvoorbeeld servies of glaswerk te kwetsbaar. Voordelige Verhuisservice heeft voor zeer kwetsbare inboedel aanvullend noppenfolie en serviespapier. Nog steeds is het belangrijk om een stevige verhuisdoos te gebruiken. Servies en glaswerk is namelijk zwaar en een verhuisdoos van lage kwaliteit kan het gewicht vaak niet aan. Kies er daarom voor de zekerheid voor om goede verhuisdozen te huren of kopen, naast het gebruik van noppenfolie en serviespapier.

Ook matrassen wil je beschermen tegen vuil, wat vrijkomt tijdens de verhuizing. Hiervoor hebben wij speciale matrashoezen.

Mocht u specifieke vragen hebben over het vervoeren of inpakken van speciale meubelstukken of inboedel, schroom niet om contact op te nemen. Wij geven u graag het juiste advies om uw verhuizing tot een succes te maken.

Verhuiswagen huren

Als u alle inboedel heeft ingepakt en verpakt, kan het echte verhuizen beginnen! Alle verhuisdozen en ingepakte spullen kunnen de verhuiswagen in. Bij Voordelige Verhuisservice kunt u goedkoop een verhuiswagen inzetten van goede kwaliteit. Wij beschikken over ruime verhuiswagens met laadklep. Zo kan ieder groot en lastig meubelstuk, zo de verhuiswagen worden ingereden. Grote zware spullen, zoals een dressoirkast, piano of ander groot meubelstuk, zetten wij op hondjes. Hierdoor kan het meubelstuk eenvoudig en licht worden verplaatst zonder dat het de rug van de verhuizers kost. Alle verhuiswagens zijn goed onderhouden zodat de kans op vertragingen vanwege mankementen tijdens uw verhuizing zo klein mogelijk is.

Als u veel mensen om u heen heeft verzameld die u willen helpen bij uw verhuizing, kunt u ervoor kiezen om alleen een verhuiswagen te huren bij Voordelige Verhuisservice. Als u enkel een verhuiswagen huurt, krijgt u er altijd één verhuizer bij van Voordelige Verhuisservice die de vrachtwagen zal bedienen en besturen. Deze verhuizer zal u ook helpen bij het inladen en uitladen van de verhuiswagen. Op die manier weet u zeker dat uw verhuizing zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Door de ervaring van onze verhuizer zal de verhuizing namelijk efficiënter en veiliger verlopen.

Lees meer over een verhuiswagen huren op onze specifieke pagina.

Verhuislift huren

Als u in een bovenwoning, appartement of flat woont, kan het zeer efficiënt zijn om te verhuizen met behulp van een verhuislift. Dit is een grote ladderlift die tegen de gevel wordt geplaatst waardoor u eenvoudig de verhuisdozen door het raam op de lift kunt plaatsen. Ook grote spullen kunnen via het raam en de lift naar beneden worden getakeld. U hoeft niet urenlang met alle dozen en inboedel over de galerij heen en weer te lopen. Hiermee kunt ook makkelijker voorkomen dat inboedel beschadigt, omdat het door een smal trapgat moet worden gemanoeuvreerd. U kunt aanzienlijk besparen op tijd, en tijd kost immers geld. In vele gevallen kan het huren van een verhuislift u dus geld uitsparen omdat de verhuizen stukken sneller achter de rug is.

Als u enkel een verhuislift wilt inhuren, is dit inclusief een verhuizer van Voordelige Verhuisservice. Deze ervaren verhuizer zal de lift bedienen en helpt u graag vakkundig met het verhuizen van uw inboedel van of naar een bovenverdieping.

Lees meer over een verhuislift huren op onze specifieke pagina.

Besparen op verhuismateriaal

De kwaliteit van het verhuismateriaal bepaalt in grote mate het uiteindelijke succes van uw verhuizing. Als u bespaart op de kwaliteit, kan dit ervoor zorgen dat uw inboedel tijdens de verhuizing kapot gaat. Wij adviseren u om niet te besparen op het verhuismateriaal en verhuismaterieel.  Het gebruik van goede verhuisdozen, verpakkingsmateriaal en verhuismaterieel zorgt voor een spoedige verhuizing, zonder al te veel schade.

Kosten verhuismaterialen

Kijk voor de tarieven van de verschillende verhuismaterialen op de specifieke pagina’s. Kijk voor prijzen van het inzetten van extra verhuizers een verhuiswagen of verhuislift op onze tarievenpagina. Of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Onze ervaren verhuizers staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft omtrent uw verhuizing zoals welke materialen u nodig heeft, hoeveel verhuisdozen u het best kunt kopen of huren en bijvoorbeeld de grootte van de benodigde verhuiswagen. Neem dus gerust contact met ons op.