Bent u op zoek naar goedkoop meubeltransport? Bij Voordelige Verhuisservice zijn wij gespecialiseerd in voordelige verhuizingen en goedkoop meubeltransport valt daar zeker onder.

Bij ons kunt u voordelig een verhuiswagen huren. Hier huurt u dan altijd een bestuurder bij. Deze bestuurder is een ervaren verhuizer die ook het sjouw- en tilwerk voor zijn rekening kan nemen. Zo wordt uw gehele meubeltransport goedkoop en vakkundig uitgevoerd door Voordelige Verhuisservice.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Wat voor soort meubeltransport wenst u?

Meubeltransport bestaat op veel verschillende manieren. Wat voor soort meubeltransport zoekt u? Onze transportservice kan u allerlei soorten van meubeltransport aanbieden. Wij zijn een verhuisbedrijf en onze dienstverlening is breder dan alleen meubeltransport. U kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Eenmalig transport: zoekt u een eenmalig Marktplaatsvervoer of wilt u een groot meubelstuk vervoeren? Schakel ons in voor een eenmalig meubeltransport.
 • Periodiek transport: hebt u met vaste regelmaat een transport nodig, van meubels of andere zaken? Wij voeren dit graag voor u uit.
 • Transport van lastige meubels: ook lastig te vervoeren inboedel, zoals koelkasten, vriezers, wasmachines en wasdrogers, kluizen, piano’s en grote, zware kasten, zijn bij ons in goede handen.
 • Vervoer van nieuwe meubels inclusief tijdelijke opslag: hebt u een nieuwe bank of een grote, nieuwe tafel gekocht voor uw nieuwe huis en wordt die tafel eerder geleverd dan uw verhuisdatum? Laat uw nieuwe meubel bezorgen bij Voordelige Verhuisservice. Wij slaan het meubel voor u op en leveren het bij u af bij uw verhuizing.

Goederen ophalen en bezorgen voor scherpe prijzen

Voordelige Verhuisservice is een studenten verhuisservice die bovenal bekendstaat om zijn scherpe prijzen. Goederen ophalen en bezorgen is daarom, net als al onze andere diensten, verrassend voordelig.

Kiest u voor goedkoop meubeltransport van Voordelige Verhuisservice, dan kiest u echter niet alleen voor goedkoop, maar ook voor professioneel.

Ons personeel bestaat uit studenten die een gedegen interne opleiding krijgen in het verhuisvak. Zij worden gestimuleerd om hun eigen expertise te ontwikkelen. Zo hebben wij medewerkers die bijvoorbeeld sterk zijn in manoeuvreren met meubels door krappe ruimtes en medewerkers die uitblinken in het nauwkeurig indelen van de verhuiswagen. Onze planners kiezen voor elke klus met zorg de verhuizers uit die het best bij de uit te voeren werkzaamheden passen. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en van zorgvuldige omgang met uw bezittingen.

Voor alle soorten meubeltransport

Bij Voordelige Verhuisservice voeren we dagelijks veel verschillende soorten verhuizingen en meubeltransporten uit. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de volgende soorten meubeltransport.

Brenger Marktplaats

Onze verhuizers worden regelmatig ingeschakeld als brenger voor Marktplaatsaankopen. Dankzij ons transport van Marktplaatsgoederen hoeft u zich geen zorgen meer maken over de vraag hoe u uw aankopen op Marktplaats bij u thuis krijgt. Hebt u bijvoorbeeld een prachtige kast gekocht op Marktplaats, maar past deze kast niet in uw eigen auto? Wij halen de kast graag voor u op bij de verkoper en leveren deze snel en voordelig af bij u thuis.

Goedkoop bank vervoeren

Een bank is een groot meubel en is dus relatief moeilijk te vervoeren. Onze verhuizers kunnen uw bank goedkoop voor u vervoeren. Zij hebben alle benodigde verhuismaterialen en inpakmaterialen tot hun beschikking om uw bank veilig en zorgvuldig te vervoeren.

Tafel vervoeren

Er zijn heel wat tafels die zich niet gemakkelijk laten vervoeren. Denk aan grote kloostertafels of antieke tafels die zeer zwaar zijn en zich niet of slechts gedeeltelijk laten demonteren. Een tafel vervoeren is iets dat onze verhuizers met grote regelmaat doen. Moet uw tafel vervoerd worden? Neem gerust contact met ons op.

Meubels transporteren bij woningontruiming

Woningontruimingen brengen vaak veel stress met zich mee. Soms moeten woningen snel leeg of staan nabestaanden bijvoorbeeld versteld van de hoeveelheid spullen die zij aantreffen in het huis van een overleden familielid. Meubels transporteren bij woningontruiming behoort tot onze dienstverlening. Ook woningontruimingen an sich voeren wij regelmatig uit, ook met spoed indien nodig.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Goedkoop meubeltransport: zakelijk en particulier

U kunt ons zowel particulier als zakelijk als brenger van meubels inschakelen.

Transport meubels particulier

Of u nu uw gehele verhuizing inclusief al het bijbehorende inboedel- en meubeltransport aan ons overlaat of enkel een los meubelstuk aan ons toevertrouwt voor goedkoop meubeltransport: wij voeren elke opdracht met expertise uit.

Transport meubels en inboedel zakelijk

Ook zakelijk meubeltransport kunt u aan ons uitbesteden. Onze zakelijke dienstverlening is zeer uitgebreid: wij verzorgen ook allerlei soorten zakelijke verhuizingen en aanverwante diensten. Ook voor spoedklussen op het gebied van zakelijk (meubel)vervoer kunt u bij ons aankloppen.

Tijdelijk uw meubels opslaan? Wij regelen het voor u!

Meubeltransport is bij Voordelige Verhuisservice een dienst die u kunt aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u bij ons goedkoop meubeltransport afnemen in combinatie met opslag.

Stel: u hebt een nieuwe woning gekocht en bent alvast oriënterend op zoek naar wat nieuwe meubels voor in uw nieuwe huis. Bij toeval stuit u echter op de perfecte én bijna uitverkochte hoekbank. U weet dat deze bank geweldig zal staan in uw nieuwe huis, maar u krijgt pas over een halfjaar de sleutel, en dan is de bank allang niet meer beschikbaar…

Voordelige Verhuisservice biedt de oplossing: u bestelt de bank en laat deze in overleg bij ons bezorgen. Wij nemen de bank aan en plaatsen deze in onze opslag. Op het moment dat u gaat verhuizen, zullen wij niet enkel de meubels transporteren van uw oude naar uw nieuwe huis, maar halen wij ook uw nieuwe bank uit onze opslag en vervoeren die naar uw nieuwe woning. Zo hebt u al uw meubels op hetzelfde tijdstip in uw nieuwe woning en kunt u direct comfortabel wonen in uw nieuwe woning.

Meubeltransport door heel Nederland

Waar u ook woont of waar uw meubeltransport ook naartoe moet: Voordelige Verhuisservice verzorgt goedkoop meubeltransport voor u. Wij verzorgen bijvoorbeeld zeer regelmatig meubeltransport in Den Haag en Amsterdam. Ook voor meubeltransport Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Vlaardingen zijn wij een veelgevraagde transporteur.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam op slechts enkele minuten van de snelwegoprit. Dit maakt dat wij heel Nederland kunnen voorzien van goedkoop meubeltransport: wij zijn nooit lang onderweg naar uw locatie.

Daarom kiest u voor Voordelige Verhuisservice

 • Goedkoop
 • Flexibele en zeer ruime werktijden
 • Landelijk beschikbaar
 • Ervaren medewerkers
 • Direct een prijsindicatie met onze berekentool
 • Vandaag nog een vrijblijvende offerte

Zo vraagt u uw offerte aan voor goedkoop meubeltransport

Wilt u weten hoe goedkoop wij uw meubeltransport kunnen verzorgen? Vul dan direct ons offerteformulier in! Op werkdagen ontvangt u op dezelfde dag nog uw offerte voor goedkoop meubeltransport.

Bent u overtuigd van onze lage prijs? Bevestig dan uw offerte en wij plannen uw zakelijke of particuliere meubeltransport of uw Marktplaatsvervoer in!

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7