Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en behoort na Amsterdam en Rotterdam tot de grootste gemeenten van Nederland. Den Haag kenmerkt een internationaal karakter mede doordat de Nederlandse regering en het parlement hier gevestigd zijn.

Met maar liefst 11 kilometer kustlijn is het niet alleen een aantrekkelijke stad om te wonen, maar is het ook erg toeristisch. Het aantal inwoners in Den Haag is de afgelopen jaren ook toegenomen. Bent u van plan om te verhuizen naar Den Haag en zoekt u een geschikt verhuisbedrijf? Dan bent u bij Voordelige Verhuisservice aan het juiste adres!

calculator

Online de prijs van het verhuizen in Den Haag berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professioneel verhuisbedrijf Den Haag

Voordelige Verhuisservice verhuist het hele jaar door en is wekelijks actief als verhuisbedrijf Den Haag. Omdat we werken met een vrij groot werkgebied, zijn we in staat om de voorrijkosten van de verhuizing beperkt te houden en u goedkoop te verhuizen in Den Haag, maar ook vanuit Den Haag naar andere delen in het land.

Onze verhuizers zijn het hele jaar beschikbaar. De meeste feestdagen werken we namelijk ook. Zo bieden we de flexibiliteit om uw verhuizing in Den Haag in goede banen te leiden!

U kunt altijd bij ons verhuisbedrijf terecht en wij verhuizen iedereen op het moment dat voor de klant het beste uitkomt. Voordelige Verhuisservice realiseert elke dag tientallen verhuizingen. Deze verhuizingen worden uitgevoerd met:

 • Verhuizers voorzien van de nodige ervaring en een vakgerichte opleiding
 • De meest moderne verhuiswagens en verhuisliften
 • Uitstekende verhuismaterialen voor elk type verhuizing

Wij verhuizen met behulp van vaste teams die goed op elkaar zijn ingewerkt. Hierdoor realiseren wij elke verhuizing zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk.

Modern materieel voor uw verhuizing

Als professioneel verhuisbedrijf realiseren we veel verhuizingen. Om de verhuizingen veilig en snel uit te voeren, hebben we modern materieel tot onze beschikking. Zo hebben we veel verschillende verhuiswagens waarmee gemakkelijk uw bezittingen verhuisd kunnen worden.

Daarnaast beschikken we over verhuisliften voor het verplaatsen van de bezittingen naar hoger gelegen verdiepingen. Bij een verhuislift huurt u altijd een professionele verhuizer. Met deze verhuizer om de lift te bedienen, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe de lift precies werkt. Lees hier meer over het huren van een goedkope verhuislift.

Flexibel verhuisbedrijf Den Haag

Voordelige Verhuisservice staat voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs en met een hoog serviceniveau. In het kader van ons hoge serviceniveau vinden wij dat ook flexibiliteit een belangrijke rol speelt.

Aan deze flexibiliteit geven we vorm door ook beschikbaar te zijn in de weekenden, avonduren en op de meeste feestdagen. Voor veel mensen zijn dit immers de dagen dat ze de verhuizing uit willen laten voeren. De verhuizers die helpen met de verhuizing staan daarom ook op die momenten voor u klaar!

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze verhuisservice in combinatie met mensen uit uw eigen omgeving. Denk bijvoorbeeld aan vrienden en familie die u willen helpen met de verhuizing van of naar Den Haag. Van een verhuizing met extra hulp hebt u dubbel voordeel:

 1. U bent op de dag van de verhuizing met meer mensen. Hierdoor verloopt uw verhuizing sneller en dit scheelt in de kosten.
 2. Elk familielid of elke vriend die u helpt met de verhuizing, scheelt weer een verhuizer. Elke professionele verhuizer die u kunt vervangen door een familielid of vriend, scheelt geld.

Geschikt voor alle typen verhuizingen in Den Haag

Voordelige Verhuisservice is bekend met alle typen verhuizingen. Met elke dag tientallen verhuizingen die gerealiseerd worden en een groot wagenpark met meerdere verhuiswagens, kunnen wij voor alle soorten verhuizingen betekenis bieden. Zo zijn wij geschikt voor:

 • Complete verhuizingen van A naar B
 • Verhuizingen die samen met de klant worden uitgevoerd: hierbij helpt u zelf mee, met eventueel extra vrienden of familieleden
 • Extra sjouwkracht(en) die wij kunnen bieden voor uw verhuizing
 • Vervoer van meubels, puin, scooter, motor, piano of andere grote of bijzondere objecten: wij hebben de passende verhuiswagen!

Naast dat wij ervaren zijn met reguliere particuliere verhuizingen in Den Haag of andere plaatsen, zijn wij ook bekend met:

Direct inzicht in de kosten van onze verhuisservice

Wanneer u benieuwd bent naar de kosten voor uw verhuizing van of naar Den Haag, dan heeft Voordelige Verhuisservice de oplossing. Naast onze vaste tarieven die kunt vinden op onze tarieven pagina, bieden wij ook een online prijscalculator aan. Dit geeft u een direct inzicht in uw kosten wanneer u ons verhuisbedrijf in Den Haag inschakelt. Op basis van uw ingevulde gegevens wordt er een automatische prijsschatting getoond. Ook ziet u gelijk waar deze kosten vandaan komen. Zo worden er bijvoorbeeld kosten gemaakt voor:

 • Inladen
 • Uitladen
 • Vervoer
 • Eventueel gebruik van een verhuislift

Het invullen van deze calculator is volledig vrijblijvend en tevens erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. Het geeft een duidelijke schatting, maar voor een echte offerte op maat kunt u onder aan de calculator eenvoudig een offerte aanvragen. Deze offerte wordt gebaseerd op de volgende gegevens die u heeft ingevuld:

 • Verhuisgegevens (Datum van de verhuizing)
 • Contactgegevens
 • Adresgegevens (Adres A en adres B)
 • Inboedelgegevens (type inboedel en geschat volume)
 • Extra gegevens (montage, extra mankrachten of speciale objecten)

Vaste en lage tarieven voor vrijwel elke verhuizing

Ons verhuisbedrijf in Den Haag behoort niet alleen tot de goedkoopste verhuisbedrijf in Den Haag, maar ook van heel Nederland. Tevens zijn onze tarieven inclusief verzekering van uw inboedel. Zo verhuist u dus altijd goedkoop, op het door uw gewenste moment en volledig veilig en verzekerd.

U vindt al onze vaste, lage tarieven terug op onze tarievenpagina. Wilt u gelijk berekenen wat het tarief voor uw verhuizing is, dan kunt u dit doen met onze prijscalculator.

Wanneer u van plan bent om zelf mee te helpen met eigen verhuizers, kunt u dit gemakkelijk aangeven in onze uitgebreide prijscalculator. De prijs wordt dan automatisch bijgesteld voor het verhuizen naar Den Haag.

Onze lage prijzen zijn op vrijwel alle verhuizingen van toepassing. Gaat u internationaal verhuizen? Dan gelden andere tarieven. Ook op het gebied van internationale verhuizingen bieden wij zeer lage prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste verhuisbedrijf uit Den Haag
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Verhuisbedrijf Den Haag
4.8 (95%) 4 votes