Gaat u een dezer dagen verhuizen vanuit of naar Haarlem, en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf? Voor een voordelige én professionele verhuizing naar Haarlem bent u bij de voordeligeverhuisservice.nl aan het juiste adres! Laat uw verhuiszorgen volledig uit handen nemen door ons Verhuisbedrijf Haarlem, en kies voor een professionele samenwerking met vakmensen die dagelijks verhuizen in Haarlem. U heeft tijdens uw verhuizing genoeg andere zaken die ook geregeld moeten worden, laat het sjouwen en verplaatsen van uw inboedel daarom over aan het erkende Verhuisbedrijf Haarlem.

Verhuizen naar Haarlem

Verhuist u binnen Haarlem, of zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Utrecht, Hilversum of Amsterdam? Dan kiest u voor een verhuisservice die bekend is in Haarlem en omstreken. Haarlem is voor ons vertrouwd terrein, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt er voor kiezen om uw gehele verhuizing uit te besteden of om een gedeelte zelf te doen. U kunt onder andere voor de volgende soorten verhuizingen bij ons Verhuisbedrijf Haarlem terecht:

 • Particuliere verhuizingen
 • Binnenlandse- en buitenlandse verhuizingen
 • In- en uitpakken van verhuisdozen
 • Demontage en montage van uw inboedel
 • Vervoer van verhuisdozen en huisraad naar uw nieuwe adres
 • Verhuizing met (tussentijdse) opslag en / of het vervoer van uw eigendommen in containers
 • Vervoer van bijzondere goederen zoals piano’s en witgoed
 • Verhuizingen vanuit Haarlem door het hele land

Wat kost een verhuizing naar Haarlem?

De kosten van een verhuizing naar Haarlem kunnen erg verschillen. Dit aangezien verhuizen maatwerk is, en daarmee afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt het offerteformulier op de website invullen en daarin aangeven wat u precies verhuist wil hebben. Zo kunt de omvang van de inboedel aangeven evenals het aantal m3, de begin- en eind locatie, de betreffende etage als het om hoger gelegen etages gaat en wat u eventueel zelf kunt of wilt doen. Nadat u het formulier heeft verzonden ontvangt u binnen 1 uur een prijsopgave. Aan de hand van de prijsopgave kunt u uw verhuizing verder bespreken met het verhuisbedrijf Haarlem. Verhuisbedrijf Haarlem neemt uitgebreid de tijd om in uw wensen voor verhuizen in Haarlem te voorzien.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Zelf verhuizen, met een beetje hulp van een verhuisservice Haarlem

Natuurlijk kunt u ook zelf een gedeelte van uw huisraad en inboedel verhuizen van uw oude naar het nieuwe adres. Indien u daarvoor kiest kunt u zijdelings toch gebruik maken van de diensten van een erkend verhuisbedrijf Haarlem. Vergeet als u gaat verhuizen niet te denken aan de volgende onmisbare zaken voor een veilige verhuizing:

 • Betrouwbare verhuismiddelen, zoals een karretje en sjorbanden
 • Stevige verpakkingsmaterialen waaronder speciale verhuisdozen
 • Beschermingsmaterialen als folie en dekens

De bovenstaande zaken kunt u vaak huren en/of kopen bij een professionele verhuizer. U bent er dan zeker van dat u met stevige materialen uw verhuizing in gaat en niet halverwege tot de ontdekking komt dat de dozen toch niet zo sterk zijn als echte verhuisdozen. Daarnaast is het zo dat als u verhuist van een hoger gelegen etage in het centrum van Haarlem naar bijvoorbeeld een woning in de Molenwijk, dat u van het verhuisbedrijf een verhuislift kunt huren. Dat maakt dat uw verhuizing snel en efficiënt verloopt. Net als het huren van een verhuiswagen. Bij verhuisbedrijf Haarlem kunt u terecht voor de juiste verhuismaterialen op een zo vlot en kwalitatief mogelijke manier te verhuizen.

Goed verzekerd verhuizen met verhuisservice Haarlem

Uw verhuizing uit laten voeren door een erkend verhuisbedrijf Haarlem heeft als bijkomend voordeel dat uw eigendommen tijdens de verhuizing en het transport goed verzekerd zijn. Dat geeft een veilig gevoel en u weet dat uw goederen in verzekerde handen zijn, want u werkt samen met erkende en gecertificeerde vakmensen. Bij verhuisbedrijf Haarlem hoeft u zich dus geen zorgen te maken over schade aan de spullen.

Voor al uw soorten verhuizing in Haarlem en omstreken

U maakt al gebruik van de diensten van een verhuisservice Haarlem vanaf € 39 per uur. Waarom zelf onder stress gebukt gaan, terwijl u goedkoop gebruik kunt maken van onze vakmensen. Verhuizers die dagelijks bezig zijn met het professioneel en efficiënt uitvoeren van verhuizingen. Of het nu gaat om de verhuizing van u en uw gezin of de verhuizing van senioren naar een veelal kleinere woning laat de organisatie over aan vakkrachten. Met name het verhuizen van senioren is vaak een hele opgave. Het betekent afscheid nemen van dierbare herinneringen en goederen of de opslag daarvan. Naast de verhuizing moet er van alles geregeld worden met betrekking tot abonnementen en de adreswijzigingen bij officiële instanties.

Verhuisbedrijf Haarlem kan u helpen met alle voorkomende werkzaamheden tijdens de verhuizing. U hoeft zich nergens druk om te maken en kunt zich goed voorbereiden op een moeilijke dag en een nieuw begin. Uw woning wordt, indien gewenst, door het verhuisbedrijf bezemschoon en in de originele staat opgeleverd. Ook voor al uw internationale verhuizingen van en naar Haarlem kunt u een goedkope prijsopgave verwachten. Bij verhuisservice Haarlem kunt u voor allerlei verhuizingen terecht. Bent u woonachtig in Noord Brabant? Onze verhuizers zijn tegenwoordig ook actief in het zuiden van Nederland. Ons verhuisbedrijf in Eindhoven helpt u bij het verhuizen van en naar Eindhoven.

Verhuizing doorgeven aan de Gemeente Haarlem

Gaat u verhuizen naar de gemeente Haarlem? Geef dan tijdig uw adreswijziging door aan de gemeente, en voorkom boetes! U kunt uw verhuisaangifte doorgeven vanaf 4 weken voor uw verhuizing. Binnen 5 dagen na uw verhuizing moet u uw nieuwe adres aan de gemeente doorgeven. Uw adreswijziging kunt u gemakkelijk doorgeven via de website van de Gemeente Haarlem.

Goede voorbereiding van een professioneel verhuisbedrijf Haarlem

Een goede planning is bij een verhuizing belangrijk. Wilt u ons inschakelen als verhuisbedrijf Haarlem, dan vragen wij bij uw aanvraag direct al naar de meubels die verhuisd moeten worden. Zo kunnen we bepalen wat er nodig is aan personeel en verhuismateriaal om uw verhuizing in orde te maken. Zo loopt de verhuizing in Haarlem met verhuisservice Haarlem zo soepel als mogelijk.

Wanneer er verhuisd moet worden over verschillende verdiepingen, dan kan het handig zijn als we een verhuislift meenemen naar de verhuizing. Verhuisbedrijf Haarlem beschikt over de juiste verhuisliften voor uw verhuizing. Hier zullen we tijdens uw aanvraag voor een verhuisbedrijf Haarlem al rekening mee houden. Verhuisbedrijf Haarlem komt dan met een passend voorstel om uw verhuizing in orde te maken.

Als verhuisbedrijf Haarlem hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing, maar ook aan de kosten. Omdat we veel actief zijn in de regio, kunnen we onze verhuisservice erg goedkoop aanbieden en komen we vaak als goedkoopste verhuisbedrijf in Haarlem uit de bus! Benieuwd of dit voor uw verhuizing ook zo is? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan en profiteer van ons lage tarief. Verhuisservice Haarlem denkt graag met u mee.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7