Verhuizen is een hele onderneming waar veel mensen als een berg tegen opzien. Iedere verhuizing, klein of complex, vraagt om grondige voorbereiding. U kunt een verhuizing daarom het beste uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf. Bent u op zoek naar een verhuisservice Utrecht of omgeving? Met voordeligeverhuisservice.nl kunt u goedkoop uw verhuizing organiseren en laten uitvoeren. Zo gaat u stressvrij over van de ene woning naar de andere. Of dit nu een vrijstaand huis, hoekhuis, appartement, dijkwoning, studentenhuis of seniorenflat is.

Naast particuliere verhuizingen regelt ons verhuisbedrijf Utrecht ook kantoorverhuizingen. Ontruimingen kunt u eveneens met een gerust hart aan ons overlaten. Het ontruimen van een huis ervaren veel mensen als een nare en emotionele klus. Onze medewerkers ruimen een huis op vakkundige wijze leeg en zorgen voor een bezemschone oplevering, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

Onze tarieven Direct prijsindicatie

Verhuisservice Utrecht en omgeving

Een verhuizing Utrecht bij voordeligeverhuisservice.nl heeft vele voordelen:

 • Voordeligeverhuisservice.nl is de goedkoopste verhuizer van Nederland. Gemiddeld 50% goedkoper dan de concurrent.
 • Wij verzorgen verhuizingen in heel Nederland, dus ook in Utrecht en omgeving.
 • Onze goed opgeleide vakmensen leveren uw meubels en andere bezittingen snel en in perfecte staat op het nieuwe adres af.
 • Wij maken gebruik van verhuismiddelen van de beste kwaliteit, zoals rolmateriaal of verhuisliften met een bereik van 18 meter.
 • Voordelige Verhuisservice kiest voor een persoonlijke benadering van klanten, zodat u zich tijdens het verhuizen Utrecht helemaal op uw gemak voelt.
 • De wensen en behoeften van de klant staan voorop. Wilt u uw huisraad door ons laten inpakken? Dat kan. Willen vrienden en familieleden u helpen met de verhuizing en hebt u alleen verhuismaterieel nodig? Prima! Laat het ons weten.

 

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Prijsopgave verhuizen Utrecht

U besteedt iedere maand al genoeg geld aan de hypotheek of huur van uw nieuwe woning. Daarom is het wel zo fijn als u op verhuiskosten kunt besparen. Voordeligverhuizen.nl is een innovatief en jong verhuisbedrijf dat ervan overtuigd is dat verhuizen helemaal niet duur hoeft te zijn. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom wij zo goedkoop verhuizingen kunnen uitvoeren. Het antwoord is heel eenvoudig. Onze verhuizers hebben veel ervaring en werken vaak in hetzelfde team, zodat zij goed op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor weten zij iedere verhuizing zeer effici├źnt te laten verlopen. Effici├źnt werken betekent minder arbeidsuren en dus lage kosten voor onze klanten.

Bent u benieuwd hoeveel een verhuizing Utrecht u gaat kosten? Met onze directe prijsindicatie tool kunt u de prijs van uw verhuizing berekenen. U vult het begin- en eindadres in, maakt een schatting van het aantal m3 van uw woning en de inboedel per vertrek, hoeveel verhuizers u nodig hebt en of u gebruik wilt maken van extra services, zoals het (de)monteren van meubels en gebruik van gereedschappen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor verhuizen Utrecht. Wij nemen dan binnen een uur contact met u op, zodat u duidelijkheid heeft over de prijs van uw verhuizing. Wij verhuizen niet alleen in Utrecht maar zijn onder andere actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Hilversum, Rotterdam en Den Haag.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Verhuisbedrijf Utrecht
4.9 (97.5%) 8 votes