Gefeliciteerd! U heeft een nieuw huis gekocht of gaat een nieuw huis huren in de omgeving van Utrecht. Hoewel een nieuw huis vaak erg leuk is, zien de meeste mensen erg op tegen de verhuizing zelf. Een verhuisbedrijf inhuren is de oplossing om veel stress en ongemak te voorkomen.

Een professioneel verhuisbedrijf zorgt er niet alleen voor dat u zelf minder omkijken heeft naar de verhuizing, maar zorgt er ook voor dat de kans op schade aan uw bezittingen zo klein mogelijk blijft. Voordelige Verhuisservice heeft ruime ervaring als verhuisbedrijf Utrecht en helpt u dan ook graag verder met een verhuisservice op maat! Zo gaat u stressvrij over van de ene woning naar de andere. Of dit nu een vrijstaand huis, hoekhuis, appartement, dijkwoning, studentenhuis of seniorenflat is.

Naast particuliere verhuizingen hebben we ook veel ervaring als zakelijk verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving. Ontruimingen kunt u eveneens met een gerust hart aan ons overlaten. Het ontruimen van een huis ervaren veel mensen als een nare en emotionele klus. Onze medewerkers ruimen een huis op vakkundige wijze leeg en zorgen voor een bezemschone oplevering, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuisservice Utrecht en omgeving

Een verhuizing in Utrecht uit laten voeren door Voordelige Verhuisservice heeft veel voordelen. Een greep uit deze voordelen van ons verhuisbedrijf is als volgt:

 • Voordeligeverhuisservice.nl is de goedkoopste verhuizer van Nederland. Gemiddeld 50% goedkoper dan de concurrent.
 • Wij verzorgen verhuizingen in heel Nederland, dus ook in Utrecht en omgeving.
 • Onze goed opgeleide vakmensen leveren uw meubels en andere bezittingen snel en in perfecte staat op het nieuwe adres af.
 • Wij maken gebruik van verhuismiddelen van de beste kwaliteit, zoals rolmateriaal of verhuisliften met een bereik van 18 meter.
 • Voordelige Verhuisservice kiest voor een persoonlijke benadering van klanten, zodat u zich tijdens het verhuizen Utrecht helemaal op uw gemak voelt.
 • De wensen en behoeften van de klant staan voorop. Wilt u uw huisraad door ons laten inpakken? Dat kan. Willen vrienden en familieleden u helpen met de verhuizing en hebt u alleen verhuismaterieel nodig? Prima! Laat het ons weten.

Professioneel verhuisbedrijf Utrecht

Voordelige Verhuisservice heeft de beschikking over professioneel personeel en moderne verhuismiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuislift, verhuiswagen, maar ook aan beschermingsmaterialen. Zo kunnen we de verhuizing op professionele en efficiënte wijze uitvoeren. Omdat we als verhuisbedrijf veel in Utrecht werkzaam zijn, kunnen we de voorrijkosten van de verhuisservice beperkt houden. Dit betekent dat we op kunnen treden als goedkoop verhuisbedrijf Utrecht. Vaak zelfs als het goedkoopste verhuisbedrijf in de omgeving. Bent u benieuwd of dit ook voor u geldt? Vraag dan hieronder een prijsopgave aan voor uw verhuizing in of om Utrecht.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Goedkope verhuisservice Utrecht

U besteedt iedere maand al genoeg geld aan de hypotheek of huur van uw nieuwe woning. Daarom is het wel zo fijn als u op verhuiskosten kunt besparen. Voordeligverhuisservice.nl is een innovatief en jong verhuisbedrijf dat ervan overtuigd is dat verhuizen helemaal niet duur hoeft te zijn.

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom wij zo goedkoop verhuizingen kunnen uitvoeren. Het antwoord is heel eenvoudig. Onze verhuizers hebben veel ervaring en werken vaak in hetzelfde team, zodat zij goed op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor weten zij iedere verhuizing zeer efficiënt te laten verlopen. Efficiënt werken betekent minder arbeidsuren en dus lage kosten voor onze klanten.

Bereken direct wat uw verhuizing Utrecht kost

Bent u benieuwd hoeveel een verhuizing Utrecht u gaat kosten? Met onze directe prijsindicatie tool kunt u de prijs van uw verhuizing berekenen. U vult het begin- en eindadres in, maakt een schatting van het aantal m3 van uw woning en de inboedel per vertrek, hoeveel verhuizers u nodig hebt en of u gebruik wilt maken van extra services, zoals het (de)monteren van meubels en gebruik van gereedschappen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor verhuizen Utrecht. Wij nemen dan binnen een uur contact met u op, zodat u duidelijkheid heeft over de prijs van uw verhuizing door onze verhuisservice Utrecht.

Wij zijn niet alleen actief als verhuisservice Utrecht, maar zijn onder andere actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Hilversum, Rotterdam en Den Haag. Wij zijn in het hele land actief, niet enkel in de Randstad. Zo kunt u ons ook inschakelen als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Nijmegen.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7