Goedkoop verhuizen naar Amsterdam, vanuit Amsterdam of binnen de hoofdstad? Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Bij Voordelige Verhuisservice vindt u professionele vakkrachten en flexibele verhuizers. Geen onvoorziene toeslagen of onverwachte kosten. Na het aanvragen van een prijsopgave kunt u uw verhuizing verder bespreken en u zult zien dat goedkoop verhuizen in Amsterdam wél mogelijk is met ons Verhuisbedrijf Amsterdam. Wij hebben veel ervaring met verhuizingen binnen onze hoofdstad en weten als geen ander wat een verhuizing in de smalle steegjes of drukke straten van Amsterdam betekent. Wij helpen u graag ook uw verhuizing tot een succes te maken. Ga uw verhuizing zonder stress tegemoet en zit binnen korte tijd en met al uw spullen in uw nieuwe woning met onze verhuisservice Amsterdam!

 • Handig aanvraagformulier voor een directe prijsinschatting van uw verhuizing;
 • Wij komen vaak als goedkoopste verhuizer uit de bus;
 • Geen hoge voorrijkosten met onze vestiging in Amsterdam.
calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Verhuisservice Amsterdam

Laat u de verhuisstress uit handen nemen en begin met het inhuren van een verhuisbedrijf. Ervaren planners en vlotte verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing in plaats van een stressvolle periode, in een drukke periode zonder zorgen verandert. Verhuist u van drie hoog achter midden in de Amsterdamse Jordaan naar een ruime gezinswoning in IJburg? Of heeft u een piano gekocht die naar een hoger gelegen etage verhuisd moet worden? Schakel de hulp in van mensen die van verhuizen hun beroep hebben gemaakt en die weten hoe uw eigendommen vlot, met zorg en bovendien verzekerd van A naar B verplaatst kunnen worden.

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Als u een nieuwe woning heeft gevonden, is verhuizen een activiteit die een goede voorbereiding vraagt. Juist omdat we zelf niet dagelijks verhuizen, is het inschakelen van een verhuisservice verstandig. U maakt al gebruik van de diensten van ervaren verhuizers van verhuisbedrijf Amsterdam vanaf € 39 per uur. Benut de kennis die de verhuizers in huis hebben. Zo kunt u onze verhuisservice Amsterdam eventuele parkeervergunningen regelen voor de dag van de verhuizing. Deze extra services die een verhuisbedrijf u uit handen kunnen nemen, maken verhuizen tot een minder stressvolle bezigheid. U hebt hierdoor meer grip op de situatie en gaat minder tegen het verhuizen opzien.

Als u verhuist van of naar het centrum van Amsterdam, is de kans groot dat een verhuiswagen niet zonder vergunning en/of ontheffing gedurende langere tijd stil mag staan in de straat. Het verhuisbedrijf kan dit soort dingen ruim van te voren aanvragen en in orde maken. Zo heeft u minder stress en wordt de verhuizing misschien zelfs wel een aangename ervaring.

Onze voordelige verhuisservice in Amsterdam helpt u graag te verhuizen zonder zorgen!

Goedkoop verhuizen in Amsterdam

Goedkoop verhuisbedrijf Amsterdam? Onmogelijk? Zeker niet! Het is mogelijk om voor een betaalbare prijs in of naar Amsterdam te verhuizen. Van het eenvoudig verhuizen van uw witgoed of een complexe gezinsverhuizing met veel verhuisdozen en uw volledige huisraad. Het is allemaal mogelijk.

U vult het offerteformulier in en direct ontvangt u, online, een prijsindicatie. Vermeld op het formulier het aantal m3 dat verhuist dient te worden, de omvang van uw inboedel, het oude en het nieuwe adres (beide adressen mogen zich zowel binnen als buiten Amsterdam bevinden) en indien van toepassing of het om een hoger gelegen etage gaat. Bij hoger gelegen etages, zoals wel vaker het geval zal zijn in een stad als Amsterdam, is het wellicht aan te raden een verhuislift te huren. Hoe completer de informatie is die u verstrekt, hoe scherper de prijsopgave en hoe beter u kunt inschatten welk budget u nodig hebt voor het verhuizen.

Op de prijsopgave staan alle inbegrepen onderdelen van uw verhuizing vermeld. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

calculator

Online je verhuiskosten berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Gaan studeren en op kamers gaan wonen

Jongeren die gaan studeren in Amsterdam, gaan vaak voor het eerst op zichzelf wonen. Uw zoon of dochter heeft wellicht geen grote inboedel te verhuizen, maar toch kunt u de verhuizing door een erkende verhuisservice uit laten voeren. Werk samen met een verhuisbedrijf in Amsterdam. Zo bespaart u een hoop gedoe, omdat u misschien niet bekend bent in de hoofdstad. Het kan zijn dat u niet op de hoogte bent van de van toepassing zijnde regels voor parkeren en meer in Amsterdam, in het bijzonder wat betreft het laden en lossen.

Studentenkamers liggen vaak ook op hoger gelegen etages en dan is het gebruik van een verhuislift toch een praktische uitkomst. Laat het sjouwen met meubilair en dozen over aan opgeleide verhuizers, ook als het gaat om kleinere verhuizingen in of misschien net buiten Amsterdam.

Seniorenverhuizing?

Gaat u of gaan uw ouders verhuizen naar een seniorenwoning? Dan helpt Voordelige Verhuisservice u graag met het verhuizen. Vaak heeft een seniorenwoning minder ruimte dan de eengezinswoning waarvandaan verhuisd wordt. Dit betekent dat niet altijd alle bezittingen meeverhuisd kunnen worden. Als professionele verhuisservice Amsterdam verhuizen we relatief veel senioren en daarbij vervoeren we vaak een deel van de meubels naar een opslagplaats, stort of kringloopwinkel. Zo kan de verhuizing in één dag in orde gemaakt worden. Op deze manier hoeft de seniorenverhuizing zo weinig mogelijk stress op te leveren.

Bedrijfsverhuizing in of naar Amsterdam

Stel: u bent als eenmanszaak een aantal jaren geleden een onderneming begonnen in de Haarlemmerbuurt. Door de jaren heen is uw bedrijf gegroeid en voldoet uw huidige bedrijfspand niet langer. U heeft een geschikt bedrijfspand gevonden in Buitenveldert en u wilt zo vlot mogelijk verhuizen. Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van voordeligeverhuisservice.nl. Van een gedegen planning tot de uiteindelijke dag van uw bedrijfsverhuizing: als u samenwerkt met een verhuisbedrijf, ondervinden zowel uw onderneming en uw klanten geen last van de verhuizing. Uw bedrijfsactiviteiten lopen gewoon door, terwijl uw kantoorinventaris en voorraden vakkundig en bovendien efficiënt van A naar B verplaatst worden. Hoe groot uw bedrijf ook is, u kunt voor iedere bedrijfsverhuizing in Amsterdam en regio bij Voordelige Verhuisservice terecht!

calculator

Online je kosten berekenen?

 • Binnen 15 minuten duidelijk inzicht in de kosten
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Woningontruiming in Amsterdam

U kunt soms geheel onverwacht geconfronteerd worden met het ontruimen van een woning. Het overlijden van een familielid kan een ontruiming met zich meebrengen. Naast het verlies van een dierbaar persoon is de ontruiming een emotionele gebeurtenis, die vaak veel meer stress met zich meebrengt dan verhuizen. Door het inschakelen van een verhuisbedrijf worden zaken uit handen genomen en heeft u iemand die met u meedenkt. Laat het betreffende pand effectief én goedkoop ontruimen.

Het pand of de woning worden bezemschoon opgeleverd zonder dat u zich daar in een toch al nare tijd zorgen over hoeft te maken. Vraag een offerte aan via het formulier en u ontvangt binnen 1 uur een prijsopgave voor het vakkundig ontruimen van een woning in Amsterdam.

Verhuizen naar het buitenland

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland naar Amsterdam of in tegengestelde richting te verhuizen. Laat uw hele inboedel goed verzekerd verhuizen door ervaren mensen. Kies voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zo kunt u zelf met een gerust gevoel Amsterdam achter u laten en naar uw nieuwe woonland vertrekken, want u weet dat uw eigendommen in vertrouwde handen zijn. Vanuit het buitenland terugkeren en weer in Amsterdam gaan wonen? Ook bij verhuizen terug naar Amsterdam of elders in Nederland staan wij u terzijde. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van Voordelige Verhuisservice als u vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Hilversum of Alkmaar naar Amsterdam gaat verhuizen. Het begint met het aanvragen van een offerte.

Voor elk type verhuizing binnen en buiten Amsterdam

Bij Voordelige Verhuisservice bent u ook op het juiste adres voor bijzondere objecten verhuizen of het verhuizen van bedrijven. Van grote of meerdere muziekinstrumenten tot complete magazijnverhuizingen en zelfs laboratoria verhuizingen: onze verhuizers hebben de kennis en expertise in huis om elk object veilig te verhuizen. Bespreek samen uw wensen en eisen die volgens u vereist zijn voor een succesvolle verhuizing en samen met de verhuizer komt u er wel uit. Projecten die een lange voorbereidingsperiode nodig hebben of een verhuizing die snel tussendoor uitgevoerd dient te worden? Laat weten wat u wilt verhuizen en u ontvangt binnen 1 uur een prijsopgave.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste verhuisbedrijf van Amsterdam
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Succesvol verhuizen

Verhuizen is meer dan alleen in- en uitpakken van verhuisdozen en verplaatsen van inboedel. Verhuizen is een totaalpakket dat vanaf nu alleen nog maar succesvol en stressvrij verloopt. Als uw meubels gemonteerd of gedemonteerd dienen te worden kunt u dat ook aan het verhuisbedrijf over laten. Vanaf het moment dat u en het verhuisbedrijf beginnen met het plannen van de verhuizing kunt u rekenen op regelmatig contact en overleg.

Bij het verhuizen van senioren, gehandicapten of hulpbehoevenden zijn er mogelijkheden waarbij de gehele verhuizing uit handen wordt genomen. Geen zorgen meer over een vlotte verhuizing. Voor de dag van de verhuizing komen de verhuizers uw spullen inpakken en eventuele meubels demonteren. Als uw inboedel verhuist is naar uw nieuwe woning worden de dozen uitgepakt en de meubels op de gewenste plaats neergezet. Zo kunt u ontspannen verhuizen en in uw nieuwe woning tevreden terug kijken op de verhuizing.

Professionele verhuizers en betrouwbaar materiaal

Werk samen en laat uw verhuizing verzorgen door een verhuisbedrijf Amsterdam dat uitsluitend werkt met betrouwbare kwaliteitsmaterialen. De professionele verhuiswagens van ons verhuisbedrijf zijn voorzien van een laadklep en indien nodig een verhuislift. De wagens hebben steekwagens en andere handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat het verhuizen snel verloopt. De verhuizers zijn fit en opgeleide vakmensen die u tijdens de verhuizing informeren over de voortgang. Indien nodig zijn er ook verhuizers aanwezig die naast Nederlands bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans spreken.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Goedkoopste verhuisbedrijf in Amsterdam

Voor al uw soorten verhuizingen in, naar of van Amsterdam kunt u een beroep doen op de diensten van een goedkope verhuizer. Begin met het invullen van het offerteformulier en ontvang binnen 1 uur een prijsopgave. U vult op het formulier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in, het soort verhuizing, de afstand, het aantal m3 en de soort van de inboedel. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen kunt u, indien gewenst, contact opnemen met het verhuisbedrijf om het verhuizen verder te plannen en vorm te geven.

De scherpe prijsopgave en de gemoedelijke samenwerking met de verhuizers zorgen dat u later met een glimlach terugdenkt aan uw verhuizing. Daarom kunnen de prijzen ook zo scherp gesteld worden. Een tevreden klant is meer waard dan een eenmalige hoge rekening. Als u tevreden bent over de verleende diensten en services tijdens uw verhuizing, zult u dat delen met collega’s, kennissen en familieleden. Tevreden klanten zijn belangrijk voor Voordelige Verhuisservice, wij zien u in de toekomst graag nog eens terug als klant bij uw volgende verhuizing. Daarom doet ons verhuisbedrijf Amsterdam er alles aan om u op een zo aangenaam mogelijke manier te verhuizen.

U ontvangt van de verhuizers ook een handige lijst met allerhande tips die van belang kunnen zijn bij uw verhuizing. Op de lijst vindt u zaken waar u aan moet denken als u gaat verhuizen, zoals het tijdig doorgeven van uw gewijzigde adresgegevens en de meterstanden bij de diverse instanties en de gemeente.

Maak uw verhuizing van of naar Amsterdam een betaalbare en bovendien aangename ervaring. Bespaar op onnodige kosten en u kunt iets leuks kopen voor in uw nieuwe woning of na een lange dag verhuizen gezellig uit eten gaan.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste verhuisbedrijf van Amsterdam
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Verhuisbedrijf Amsterdam
5 (100%) 6 votes