Een seniorenverhuizing is vaak net iets anders dan een gezinsverhuizing of een verhuizing van een jonger iemand. Het kenmerk van een seniorenverhuizing is dat de persoon in kwestie vaak kleiner gaat wonen of naar een verzorgingshuis of andere kleinere woning gaat. Dit kan voor de senioren een verdrietige gebeurtenis zijn omdat ze hun oude vertrouwde huis, waar ze lang hebben gewoond, moeten verlaten. Ook kan de naderende verhuizing de nodige stress veroorzaken bij senioren. Met een goede voorbereiding kan er veel stress en ellende bespaard blijven. Voordelige Verhuisservice heeft al jaren ervaring met seniorenverhuizingen en gaat dan ook met veel geduld en respect om met de mensen, hun gevoelens en hun spullen. Ondanks dat een seniorenverhuizing erg overeen komt met een gewone verhuizing, zijn er wel degelijk verschillen te noemen. Deze zullen wij in dit artikel nader toelichten.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Inboedel uitzoeken

Als u of uw familielid gaat verhuizen naar een seniorenwoning of verzorgingshuis, dan gaat u er qua ruimte vaak op achteruit. Niet al uw inboedel zal mee kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning waardoor u uw inboedel zal moeten uitzoeken. Het is verstandig op tijd te  beginnen met het uitzoeken van de inboedel, zodat in één keer alle noodzakelijke spullen met de verhuiswagen mee kunnen naar de nieuwe woning. Ook is het raadzaam om de uitgezochte spullen in gelabelde dozen te doen, zodat in één oogopslag kan worden gezien welke spullen naar de nieuwe woning gaan en welke naar familie of een tijdelijke opslag.

Inboedel opslaan

Wanneer u te maken krijgt met een seniorenverhuizing en het huis moet snel worden leeggeruimd, kan het fijn zijn om de spullen tijdelijk op te slaan en deze later op het gemak uit te zoeken. Voordelige verhuisservice biedt u de mogelijkheid voor opslag in een opslagloods. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld grote meubels zoals banken en kasten, of kleine bezittingen zoals bestek en accessoires. Ook dozen met spullen die niet meer in het nieuwe huis passen, kunnen achteraf nog bij de overige spullen in de opslag worden gebracht.

Professioneel en toch voordelig verhuizen

Bij een seniorenverhuizing is efficiëntie misschien nog meer van belang dan bij een gewone verhuizing. Mede vanwege het verhuizen naar een kleinere woning en het feit dat er vaak spullen naar meerdere adressen moeten worden heen gebracht vergt dit wat meer structuur en efficiëntie tijdens de verhuizing. Voordelige Verhuisservice heeft veel ervaring met seniorenverhuizing, u kunt dus met een gerust hart uw verhuizing aan ons uitbesteden. U kunt uw verhuizing zo voordelig maken als u zelf wilt; Als u zelf een schare mensen om u heen heeft verzameld waarmee alle spullen kunnen worden uitgezocht en ingepakt in verhuisdozen, kunt u ook alleen een verhuiswagen huren met één verhuizer. Dit scheelt aanzienlijk op de eindrekening. Wij plannen onze verhuizingen in met professionele planningssoftware, waardoor wij het aantal ritten met de verhuiswagen op één dag goed kunnen inplannen en op deze manier de kosten voor uw verhuizing laag kunnen houden.

Verhuisservice in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

U kunt voordelig verhuizen met ons verhuisbedrijf in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ook buiten deze provincies kunt u goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf. U kunt het zo gek niet bedenken of wij zijn in uw woonplaats geweest voor verhuizingen. Dit komt mede doordat wij onze prijs voor een verhuizing zeer scherp kunnen aanbieden en mensen ons dus altijd weten te vinden. Wij beschikken over goed onderhouden en modern materieel en verhuismateriaal.

Ondanks ons lage prijzen, kunt u bij Voordelige Verhuisservice de hoge kwaliteit verwachten zoals u mag verwachten van een verhuisbedrijf.  Wil u weten wat een seniorenverhuizing ú gaat kosten? Vul dan vrijblijvend ons online formulier in en zie binnen enkele minuten wat uw seniorenverhuizing gaat kosten.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7