Het is vaak een stressvolle en verdrietige situatie als u te maken krijgt met een woningontruiming. In veel gevallen moeten er snel beslissingen worden gemaakt en moet u binnen korte tijd de woning leeghalen. Er zijn verschillende redenen waardoor u met ontruiming te maken kunt krijgen:

  • Leeghalen woning na overlijden
  • Gedwongen woningontruiming
  • Ontruiming na faillissement
  • Woningontruiming vanwege seniorenverhuizing

Met Voordelige Verhuisservice haalt u een verhuisbedrijf in huis met jarenlange ervaring zodat u met een gerust hart de ontruiming tegemoet kunt gaan. Onze verhuizers weten precies wat een klant tijdens de verhuizing nodig heeft.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuizen met spoed

Wanneer de ontruiming met spoed moet worden gerealiseerd, is dat geen probleem voor ons. Voor uzelf is het vaak een stuk lastiger. Verhuizen met spoed vraagt namelijk de nodige organisatie en overzicht. Wanneer u al genoeg heeft aan al uw emoties, is het aan te raden om een goed verhuisbedrijf uw woningontruiming te laten coördineren en uitvoeren. Wanneer uw woning binnen zeer korte tijd moet worden leeggehaald, neem dat contact op met Voordelige Verhuisservice om te mogelijkheden te bespreken.

Afvoeren inboedel en puin

Meer dan bij een standaard verhuizing, zal er overbodig geworden inboedel en puin moeten worden afgevoerd. Zeker als een woning van senioren moet worden leeggehaald waar jarenlang is gewoond. Tapijten moeten worden verwijderd en er blijven veel spullen na de verdeling over waar niemand een bestemming voor weet. In overleg met onze verhuisservice brengen wij deze inboedel naar een kringloop of naar het stort. Voordelige Verhuisservice komt graag met het juiste materieel om inboedel en puin af te voeren.

Bezemschoon opleveren na verhuizing

Wanneer u onze verhuisservice inschakelt voor uw woningontruiming, laten wij naar wens de woning bezemschoon voor u achter. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat de sleutel op tijd en zonder zorgen kan worden overgedragen aan de volgende bewoner. Vooraf wordt in overleg met de klant besproken welke diensten u bij de ontruiming wilt afnemen. Is het enkel het inzetten van een verhuiswagen? Of is het huren van een verhuislift ook gewenst voor de snelheid van de verhuizing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook full-service verhuizingen aan, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Verhuisbedrijf inschakelen bij woningontruiming

Heeft u te maken met een woningontruiming? Maak het uzelf dan gemakkelijk en schakel een goed verhuisbedrijf in met de nodige ervaring in woningontruiming. Zo kunt u zorgeloos de woning laten leeghalen zonder dat het u te veel belast. Wij staan graag voor u klaar om uw woning binnen korte tijd voor u leeg te halen, zodat u weer verder kunt met uw leven, uw verdriet of uw zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woningontruiming te bespreken.

Kosten woningontruiming?

Bent u benieuwd naar de kosten voor een woningontruiming? Vul dan vrijblijvend onze prijscalculator in en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave. Zit er spoed op? Neem dan contact op, dan kunnen wij u telefonisch adviseren. Woningontruiming of verhuizen met spoed hoeft niet per definitie veel te kosten. Als u offertes met elkaar vergelijkt zult u zien dat u met Voordelige Verhuisservice echt goedkoop kunt verhuizen! Ook kunt u bij ons verhuisdozen kopen of huren. Wij helpen u graag met uw verhuizing!

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7