Voor uw verhuizing bent u op zoek naar een professioneel Verhuisbedrijf Dordrecht die u op een voordelige manier verder kan helpen bij het verhuizen van uw inboedel. Als u zich daarin herkend dan bent u bij Voordelige Verhuisservice aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf Dordrecht doet tientallen verhuizingen per dag in Nederland en zijn actief in diverse grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Omdat we een in een grote regio werkzaam zijn kunnen we u ook verder helpen met uw verhuizing in Dordrecht. Wij maken goedkoop verhuizen voor iedereen mogelijk!

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professioneel verhuisbedrijf Dordrecht

Voordelige Verhuisservice is als verhuisbedrijf actief in Dordrecht, de Drechtsteden en ver daarbuiten. in de meeste gevallen gaat het om particuliere verhuizingen in Dordrecht, maar ons verhuisbedrijf Dordrecht is ook ingericht voor zakelijke verhuizingen. Met goed geschoold personeel en modern verhuismateriaal kunnen we iedere verhuizing met succes volbrengen.

Bedrijfsverhuizingen

Gaat u met uw bedrijf van of naar Dordrecht verhuizen? Dan bent u aan het juiste adres bij ons verhuisbedrijf Dordrecht. Bij Voordelige Verhuisservice hebben we al vele kantoorverhuizingen en andere zakelijke verhuizingen van- en naar Dordrecht mogen verzorgen. We begrijpen dat deze verhuizingen buiten werktijd plaats moeten vinden en denken graag met u mee over een snelle en flexibele verhuisoplossing.

Woningontruiming

Een woningontruiming Dordrecht is vaak ongepland en moet op hele korte termijn plaatsvinden. We begrijpen dat u dit soort dingen niet kunt plannen. Veel verhuisbedrijven rekenen hoge kosten bij het realiseren van een verhuizing op het laatste moment. We begrijpen dat dit soort verhuizingen vaak vervelend zijn en denken graag met u mee. We spreken graag een eerlijke prijs met u af afhankelijk van de beschikbaarheid van personeel, tijd en verhuismiddelen.

Internationale verhuizing

Ook een internationale verhuizing is een type verhuizing waarbij onze verhuisservice Dordrecht u bij kan helpen. We verhuizen zowel particulieren als bedrijven van- en naar het buitenland. Afhankelijk van het land waar u heen verhuist kunnen we ook de benodigde vergunningen voor u regelen. Sinds de Brexit zijn er bijvoorbeeld aanvullende vergunningen nodig voor een verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk.

Hoge klanttevredenheid

Voordelige Verhuisservice hecht veel waarde aan de klanttevredenheid. Bij iedere verhuizing proberen we de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dit geldt voor verhuizingen die wij uitvoeren als verhuisbedrijf Dordrecht, maar ook voor al onze andere verhuizingen. Om uw verwachtingen te overtreffen, zorgen wij allereerst voor een gedegen voorbereiding van de verhuizing. Een goede en realistische planning is hierbij van groot belang. Vooraf maken wij goede afspraken met u, zodat u als klant weet wat u te wachten staat tijdens de verhuizing. Om tot een geslaagde verhuizing te komen is het belangrijk om goed te inventariseren wat er allemaal verhuisd moet worden.

Tijdens de verhuizing zelf zullen onze verhuizers regelmatig aan u vragen wat ze nog voor u kunnen doen. Wellicht kunnen de meubels al voor een groot gedeelte op de juiste plek worden gezet. Of  moet er nog worden geschilderd en wilt u het beschermmateriaal voorlopig nog om de meubels laten zitten? Geen probleem. Op deze manier proberen we binnen de afspraken zo flexibel mogelijk te zijn en u de beste verhuizing te bieden in Dordrecht!

Voorbereidingen verhuizing Dordrecht

Voordat u kunt verhuizen, zullen er de nodige zaken moeten worden uitgezocht. Zo moet er voldoende plek in de buurt zijn voor de verhuiswagen. Wilt u een verhuislift huren? Bekijk van tevoren goed of hiervoor een vergunning moet worden aangevraagd in uw straat. In sommige gevallen blokkeert de verhuislift de openbare weg en moet hiervoor een vergunning worden aangevraagd. Er wordt door onze verhuizers vooraf ook gekeken naar de soorten meubels die verhuisd moet worden. Als er veel grote of kwetsbare meubels verhuisd moeten worden, hebben we ander verhuismateriaal nodig. Verhuisbedrijf Dordrecht heeft deze materialen altijd paraat tijdens de verhuizing.

Besparen op uw verhuizing met ons verhuisbedrijf Dordrecht

Als u wilt besparen op uw verhuizing in Dordrecht zijn er een aantal punten waarop u kunt besparen:

 • Het aantal verhuizers: als u zelf veel sjouwers in uw omgeving hebt, kunt u dit aangeven. Wij zullen dan met minder verhuizers komen, zodat u daarmee kunt besparen op de eindrekening van uw verhuizing;
 • Inzetten verhuislift: wanneer u een verhuislift huurt, kan dit aanzienlijk schelen in de tijd die nodig is voor uw complete verhuizing.
 • Zelf inpakken: u kunt het inpakken en demonteren aan onze verhuisservice overlaten, maar wanneer u zelf al het meeste heeft gedaan kan dit een hoop tijd en geld schelen.

Voordelige Verhuisservice komt bij de meeste vergelijkingen als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus. Tegelijkertijd staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een volledige verzorgde verhuisservice terwijl u niet heel erg diep in de buidel hoeft te tasten!

Modern verhuismateriaal

Als verhuisbedrijf zetten we tijdens de verhuisservice verschillende soorten verhuismateriaal in. Met het materiaal zorgen we ervoor dat we uw bezittingen snel en veilig kunnen verhuizen. De meest gebruike materialen zijn:

 • Verhuiswagen: Onmisbaar bij iedere verhuizing. Of u nu binnen de stadsgrenzen van Dordrecht verhuist of verder weg gaat, de verhuiswagen is onmisbaar om efficiënt en snel uw verhuizing te verzorgen.
 • Verhuislift: In panden met meerdere verdiepingen zetten we vaak een verhuislift in. De verhuislift bevordert de snelheid van de verhuizing en doordat de meubels niet door een krap trapgat hoeven, is de kans op schade aan de meubels ook veel kleiner.
 • Verhuisdozen: Verhuisdozen helpen bij het snel verplaatsen van meerdere kleine objecten. Bovendien zijn verhuisdozen handig om verschillende producten te bundelen zodat ze direct in de juiste kamer van uw nieuwe huis staan.

Voordelige Verhuisservice als verhuisbedrijf Dordrecht

Bent u benieuwd wat we voor u als verhuisbedrijf Dordrecht kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande link. Met de calculator wordt er een prijsindicatie gegeven van de kosten voor uw verhuizing van en naar Dordrecht. Sluiten deze kosten aan bij uw wensen? Dan verhuizen wij uw inboedel veilig en snel naar uw nieuwe huis.

calculator

Online de prijs berekenen van uw verhuizing in Dordrecht?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Verhuizing naar Dordrecht doorgeven

Staat uw verhuizing naar Dordrecht op de planning? Vergeet dan niet tijdig uw verhuizing door te geven aan de nieuwe gemeente, en voorkom zo ongewenste boetes. Het doorgeven van uw verhuizing kan vanaf 28 dagen vóór uw verhuizing, tot 5 dagen erna. Vervolgens zal de Gemeente Dordrecht uw verhuizing doorgeven aan andere overheidsinstanties en -organisaties. Uw verhuizing binnen of naar Dordrecht doorgeven kan zowel schriftelijk als online.