Voor uw verhuizing bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf Dordrecht die u op een voordelige manier verder kan helpen bij het verhuizen van uw inboedel. Als u zich daarin herkend dan bent u bij Voordelige Verhuisservice aan het juiste adres.

Wij doen tientallen verhuizingen per dag in Nederland en zijn actief in diverse grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Omdat we een in een grote regio werkzaam zijn kunnen we u ook verder helpen met uw verhuizing in Dordrecht.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Professioneel verhuisbedrijf Dordrecht

Voordelige Verhuisservice is als verhuisbedrijf actief in Dordrecht, de Drechtsteden en ver daarbuiten. in de meeste gevallen gaat het om particuliere verhuizingen in Dordrecht, maar ons verhuisbedrijf is ook ingericht voor zakelijke verhuizingen. Met goed geschoold personeel en modern verhuismateriaal kunnen we iedere verhuizing met succes volbrengen.

Hoge klanttevredenheid

Voordelige Verhuisservice hecht veel waarde aan de klanttevredenheid. Bij iedere verhuizing proberen we de verwachtingen van de klant te overtreffen. De basis hiervan leggen we in de voorbereiding van de verhuizing. Een goede en realistische planning is hierbij van groot belang. Vooraf maken wij goede afspraken met u, zodat u als klant weet wat u te wachten staat tijdens de verhuizing. Om tot een geslaagde verhuizing te komen is het belangrijk om goed te inventariseren wat er allemaal verhuisd moet worden.

Tijdens de verhuizing zelf zullen onze verhuizers regelmatig aan u vragen wat ze nog voor u kunnen doen. Wellicht kunnen de meubels al voor een groot gedeelte op de juiste plek worden gezet. Of  moet er nog worden geschilderd en wilt u het beschermmateriaal voorlopig nog om de meubels laten zitten? Geen probleem. Op deze manier proberen we binnen de afspraken zo flexibel mogelijk te zijn en u de beste verhuizing te bieden in Dordrecht!

Voorbereidingen verhuizing Dordrecht

Voordat u kunt verhuizen, zullen er de nodige zaken moeten worden uitgezocht. Zo moet er voldoende plek in de buurt zijn voor de verhuiswagen. Wil u een verhuislift huren? Bekijk van tevoren goed of hiervoor een vergunning moet worden aangevraagd in uw straat. In sommige gevallen blokkeert de verhuislift de openbare weg en moet hiervoor een vergunning worden aangevraagd. Er wordt door onze verhuizers vooraf ook gekeken naar de soorten meubels die verhuisd moet worden. Als er veel grote of kwetsbare meubels verhuisd moeten worden, hebben we ander verhuismateriaal nodig. Verhuisbedrijf Dordrecht heeft deze materialen altijd paraat tijdens de verhuizing.

Besparen op uw verhuizing

Als u wilt besparen op uw verhuizing in Dordrecht zijn er een aantal punten waarop u kunt besparen:

  • Het aantal verhuizers; als u zelf veel sjouwers in uw omgeving hebt, kunt u dit aangeven. Wij zullen dan met minder verhuizers komen, zodat u daarmee kunt besparen op de eindrekening van uw verhuizing;
  • Inzetten verhuislift; Wanneer u een verhuislift huurt, kan dit aanzienlijk schelen in de tijd die nodig is voor uw complete verhuizing.
  • Zelf inpakken; U kunt het inpakken en demonteren aan onze verhuisservice overlaten, maar wanneer u zelf al het meeste heeft gedaan kan dit een hoop tijd en geld schelen.

Voordelige Verhuisservice als verhuisbedrijf Dordrecht

Bent u benieuwd wat we voor u als verhuisbedrijf Dordrecht kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande link. Met de calculator wordt er een prijsindicatie gegeven van de kosten voor uw verhuizing van en naar Dordrecht. Sluiten deze kosten aan bij uw wensen? Dan verhuizen wij uw inboedel veilig en snel naar uw nieuwe huis.

calculator

Online de prijs berekenen van de verhuizing in Dordrecht?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Verhuisbedrijf Dordrecht
4.8 (96.67%) 6 votes