Bij het verhuizen is het belangrijk dat alle meubels en andere bezittingen zorgvuldig verplaatst worden. Een verhuislift draagt daaraan bij. Door een verhuislift in te zetten als er vanaf hogere verdiepingen verhuisd moet worden, is de kans op schade aan de bezittingen een stuk lager. Ook wordt de kans op schade aan kozijnen en deurposten kleiner doordat de trap vermeden wordt. Bij Voordelige Verhuisservice kunt u gemakkelijke en goedkoop een verhuislift huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u meer weten over een verhuislift huren? Lees dan verder!

Goedkope verhuislift huren

Voordelige Verhuisservice hecht waarde aan de kwaliteit van verhuizen, maar ook aan de uiteindelijke prijs van de verhuizing. Verhuizen is al duur genoeg en daarom streven wij ernaar om het zo goedkoop mogelijk uit te voeren. Daarom kunt u bij ons goedkoop een verhuislift huren. Bij de huur van de verhuislift komt altijd een professionele verhuizer mee die de lift kan besturen. Verder kunt u de verhuizing voor een groot gedeelte zelf uitvoeren. De kosten voor extra verhuizers en sjouwkrachten blijft daarmee beperkt en u kunt snel en goedkoop verhuizen!

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een verhuislift? Bekijk dan de tarievenpagina van Voordelige Verhuisservice!

Professionele verhuisliften

De verhuisliften van Voordelige Verhuisservice voldoen aan de meest actuele eisen die gesteld worden aan de liften. Ook worden de liften regelmatig onderhouden zodat kans op een defect tijdens uw verhuizing beperkt blijft. De verhuisliften werden in het verleden allemaal aangedreven door brandstoffen. Tegenwoordig zijn de meeste verhuisliften van Voordelige Verhuisservice aangedreven door elektriciteit. Dit is fijn voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat uw nieuwe buren minder overlast hebben als u een verhuislift huurt voor het verhuizen naar bijvoorbeeld Amsterdam.

De verhuisliften komen standaard tot een hoogte van 18 meter. Woont u in een flat en moet de verhuislift hoger komen? Vraag dan naar de mogelijkheden. We hebben een aantal liften die hoger kunnen liften.

Waar moet ik op letten als ik een verhuislift huur?

Als u ervoor kiest om een verhuislift te huren bij Voordelige Verhuisservice, dan is het goed om met een aantal dingen rekening te houden:

  • Bij de verhuur van een verhuislift komt altijd een medewerker mee om de verhuislift te besturen. De verhuislift kan dan efficiënt bestuurd worden en de kans op brokken of pech tijdens de verhuur van de liften blijft beperkt.
  • Twijfelt u of een verhuislift de hoogte aankan? Bespreek dit dan tijdens het bevestigen van de huur van de verhuislift. Vraag nu alvast gerust een offerte aan, maar bespreek het wel tijdens het contact met de medewerkers van Voordelige Verhuisservice.
  • Zorg op de dag van de verhuizing voor voldoende ruimte. Een verhuislift heeft ruimte nodig op de plek waar de lift omhoog gaat.
  • Als u het verhuizen verder zelf doet, zorg er dan voor dat alles goed is ingepakt. We werken met moderne en veilige verhuisliften, maar tijdens het verhuizen willen we voorkomen dat bezittingen naar beneden vallen. Door alles goed in te pakken blijft de kans op schade beperkt.

Inboedel goed inpakken verkleind de kans op schade

Zorg ervoor dat al uw inboedel goed is verpakt met verhuisdekens, bubbelfolie of verhuisdozen. Ondanks dat het verhuizen via een verhuislift heel veilig is, willen wij te allen tijde voorkomen dat uw inboedel beschadigd wanneer deze via de verhuislift naar beneden worden getakeld. Daarnaast vormt het ook een gevaar voor omstanders als er spullen naar beneden vallen omdat ze niet goed zijn verpakt. Professioneel verhuismateriaal en kwalitatief goede verhuisdozen zijn ook via ons verkrijgbaar.

Waar kan ik een verhuislift huren?

Voordelige Verhuisservice is actief in heel het land. Maar als verhuisbedrijf in Amsterdam kunnen we de verhuur van de verhuisliften met name aantrekkelijk maken voor de Randstad. Toch kunnen we ook in andere regio’s vaak nog als een van de goedkoopste een verhuislift verhuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een prijs aan voor uw verhuizing!

Verhuislift huren
5 (100%) 2 votes