Bij het verhuizen is het belangrijk dat alle meubels en andere bezittingen zorgvuldig verplaatst worden. Een verhuislift huren draagt daaraan bij.

Door een verhuislift in te zetten als er vanaf hogere verdiepingen verhuisd moet worden, is de kans op schade aan de bezittingen een stuk lager. Ook wordt de kans op schade aan kozijnen en deurposten kleiner, doordat de meubels hier niet lang te hoeven worden gemanoeuvreerd.

Bij Voordelige Verhuisservice kunt u gemakkelijke en goedkoop een verhuislift huren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Vraag dan direct een offerte aan.

Wilt u meer weten over een verhuislift huren? Lees dan verder!

Goedkoop een verhuislift huren

Voordelige Verhuisservice hecht veel waarde aan de kwaliteit van verhuizen, maar ook aan de uiteindelijke prijs van de verhuizing. Verhuizen is al duur genoeg en daarom streven wij ernaar om uw verhuizing zo goedkoop mogelijk uit te voeren. U kunt bij ons dan ook goedkoop een verhuislift huren.

Bij de huur van de verhuislift komt altijd een professionele verhuizer mee die de lift kan besturen. Verder kunt u de verhuizing voor een groot gedeelte zelf uitvoeren als u dit wenst. De kosten voor extra verhuizers en sjouwkrachten blijven daarmee beperkt en u kunt snel en goedkoop verhuizen!

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een verhuislift? Bekijk dan de tarievenpagina van Voordelige Verhuisservice!

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijsindicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Verhuislift huren: de voordelen

Het huren van een verhuislift heeft veel voordelen. We sommen graag de belangrijkste voordelen voor u op van het huren van een verhuislift:

 • Veel minder risico op letsel: Doordat u zelf niet hoeft te sjouwen en dus geen spieren kunt verrekken of iets dergelijks, neemt het risico op letsel aanzienlijk af bij het gebruik van een verhuislift.
 • Sneller verhuizen: Uw verhuizing gaat snelle met een verhuislift: u hoeft niet te manoeuvreren door een smal trappenhuis, maar vervoert uw grote bank eenvoudig met de verhuislift naar beneden.
 • Geld sparen: Uw verhuizing gaat sneller met de verhuislift, en dus spaart u geld door een verhuislift te huren!
 • Kleiner risico op beschadiging van inboedel: Het verplaatsen van uw meubels en andere inboedel verloopt veilig via de verhuislift en niet met mankacht via de trap. Dit verkleint het risico op schade aan uw inboedel aanzienlijk.
 • Hulp van een professionele verhuizer: Bij een verhuislift huren komt er altijd een professionele verhuizer mee. Deze verhuizer heeft al veel verhuizingen meegemaakt en kan u dan ook tips geven om uw verhuizing nog efficiënter te laten verlopen.

Professionele verhuisliften

De verhuisliften van Voordelige Verhuisservice voldoen aan de meest actuele eisen die gesteld worden aan de liften. Ook worden de verhuisliften regelmatig onderhouden zodat kans op een defect tijdens uw verhuizing beperkt blijft. De verhuisliften werden in het verleden allemaal aangedreven door brandstoffen. Tegenwoordig zijn de meeste verhuisliften van Voordelige Verhuisservice aangedreven door elektriciteit. Dit is fijn voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat uw nieuwe buren minder overlast hebben als u een verhuislift huurt voor het verhuizen naar bijvoorbeeld Amsterdam.

De verhuisliften komen standaard tot een hoogte van 18 meter. Woont u in een flat en moet de verhuislift hoger komen? Vraag dan naar de mogelijkheden. We hebben een aantal liften die hoger kunnen liften.

Altijd een bemande verhuislift

Huurt u een verhuislift bij Voordelige Verhuisservice, dan is deze verhuislift altijd bemand. De professionele verhuizer die u automatisch bij de verhuislift huurt, zorgt ervoor dat uw verhuizing met de verhuislift veilig en efficiënt verloopt.

De verhuizer heeft al veel ervaring met het bedienen van verhuisliften. Doordat de verhuizer steeds de verhuislift bemant, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe de lift precies werkt en of deze wel juist gebruikt wordt.

Onze verhuizer zet zijn kennis en expertise wat betreft de omgang met verhuisliften graag voor u in. Ook voor andere handigheden voor uw verhuizing kunt u bij deze verhuizer terecht; hij geeft u graag tips over zijn vakgebied.

Waar moet ik op letten als ik een verhuislift huur?

Als u ervoor kiest om een verhuislift te huren bij Voordelige Verhuisservice, dan is het goed om met een aantal dingen rekening te houden:

 • Bij de verhuur van een verhuislift komt altijd een medewerker mee om de verhuislift te besturen. De verhuislift kan dan efficiënt bestuurd worden en de kans op pech tijdens de verhuur van de liften blijft beperkt.
 • Twijfelt u of een verhuislift de hoogte aankan? Bespreek dit dan tijdens het bevestigen van de huur van de verhuislift. Vraag nu alvast gerust een offerte aan, maar bespreek uw twijfels over de hoogte wel tijdens het contact met de medewerkers van Voordelige Verhuisservice.
 • Zorg op de dag van de verhuizing voor voldoende ruimte. Een verhuislift heeft ruimte nodig op de plek waar de lift omhoog gaat.
 • Als u het verhuizen verder zelf doet, zorg er dan voor dat alles goed is ingepakt. We werken met moderne en veilige verhuisliften, maar tijdens het verhuizen willen we voorkomen dat bezittingen naar beneden vallen. Door alles goed in te pakken blijft de kans op schade beperkt.

Inboedel goed inpakken verkleint de kans op schade

Zorg ervoor dat al uw inboedel goed is verpakt met verhuisdekens, bubbelfolie of verhuisdozen. Ondanks dat het verhuizen via een verhuislift heel veilig is, willen wij te allen tijde voorkomen dat uw inboedel beschadigt wanneer deze via de verhuislift naar beneden wordt getakeld. Daarnaast vormt het ook een gevaar voor omstanders als er tijdens de verhuizing spullen naar beneden vallen omdat ze niet goed zijn verpakt. Professioneel verhuismateriaal en kwalitatief goede verhuisdozen zijn ook via ons verkrijgbaar.

Wellicht hebt u spullen in huis staan die u zorgen baren, omdat u niet goed weet hoe u deze kunt verhuizen. Vaak krijgen wij vragen over de verhuizing van een (antieke) kast, een wasmachine, een piano, een (Amerikaanse) koelkast of een aquarium. Ook deze bijzondere objecten verhuizen doet Voordelige Verhuisservice voor u.

Waar kan ik een verhuislift huren?

Voordelige Verhuisservice is actief in heel het land. Maar als verhuisbedrijf in Amsterdam kunnen we de verhuur van de verhuisliften met name aantrekkelijk maken voor de Randstad. Toch kunnen we ook in andere regio’s vaak als een van de goedkoopste een verhuislift verhuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een prijs aan voor uw verhuizing!

Waarom kiezen voor Voordelige Verhuisservice?

Voordelige Verhuisservice is, zoals de naam al zegt, een zeer voordelig verhuisbedrijf. Onze verhuizers zijn goed getraind en werken efficiënt, waardoor er tijd en dus geld gespaard wordt. Twijfelt u tussen verschillende verhuisbedrijven voor uw verhuizing? Wij sommen graag de voordelen van Voordelige Verhuisservice voor u op. Zo weet u waar u voor kiest. Kiest u voor Voordelige Verhuisservice, dan kiest u voor:

 • Besparing. Wij zijn ervan overtuigd dat verhuizen niet duur hoeft te zijn, ook professioneel verhuizen niet.
 • Betrouwbaarheid: De gemiddelde beoordeling van onze verhuisservice is een 8,7! Al veel tevreden klanten gingen je voor.
 • Ervaring: Wij voeren elke dag verhuizingen uit door heel Nederland. Of u nu van een verhuisbedrijf in Almere of een verhuisbedrijf Den Helder zoekt of van Breukelen naar Utrecht wilt verhuizen: Voordelige Verhuisservice staat voor u klaar en leidt uw verhuizing in goede banen.
 • Transparante tarieven: U vindt onze tarieven overzichtelijk weergegeven op onze tarievenpagina.
 • Nog goedkoper door gebruik van aanhangwagen: De huurprijs per uur van een aanhangwagen ligt bijna 2 keer zo laag als die van een verhuisbus. Waar u bij andere verhuisbedrijven 2 verhuisbussen moet huren, betaalt u bij ons minder voor 1 verhuisbus en 1 aanhangwagen.
 • Opgeleide verhuizers: Onze verhuizers hebben niet enkel ervaring, maar zijn ook opgeleid tot verhuizer. Zij verzorgen een gestroomlijnde en probleemloze verhuizing voor u. Door hun opleiding en ervaring werken zij snel en efficiënt en dit scheelt in de verhuiskosten.
 • Kwalitatief hoogstaand verhuismateriaal: Wij kopen enkel goed materiaal in om uw spullen veilig en schadevrij te kunnen vervoeren.
calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7