Het meest noordelijk gelegen dorp in Noord-Holland, de thuisbasis van de koninklijke marine. Ook wel gelegen in de kop van Noord-Holland. In de stad Den Helder wonen ruim 56.300 mensen. De inwoners hebben verschillende bijnamen zoals jutter of nieuwedieper.

Bent u geïnteresseerd om te verhuizen naar Den Helder of omgeving, of wilt u juist binnen of uit Den Helder gaan verhuizen? Dan is Voordelige Verhuis Service het voordeligste verhuisbedrijf in Noord-Holland en beste partij om u daarin bij te staan. Naast de verhuisservice Den Helder bieden we ook verhuur van handige verhuismaterialen aan. Denk dan aan een: verhuiswagen huren

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag voordelig verhuizen met ons verhuisservice Den Helder.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit & goedkoopste verhuisbedrijf van Wormerveer
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Wat kan ons verhuisbedrijf voor u betekenen?

Als u gaat verhuizen is het belangrijk om met een goed en professioneel verhuisbedrijf in zee te gaan. Eentje waarop u kunt vertrouwen en werkt volgens uw wensen. Onze verhuisservice gaat uit van een aantal kernwaarden:

 • Professionaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten professioneel worden behandeld. Hierdoor ontstaat een goede en fijne samenwerking tijdens het gehele verhuisproces. Dit komt ten goede voor ons als verhuizers maar ook zeker voor u als klant. Wij vinden dat u als klant moet kunnen rekenen op een goede en professionele service!

 • Efficiëntie en doelgericht

Op het moment dat wij effectief en doelgericht te werk gaan, heeft dit voordelen voor de klant. Een verhuizing is voor de klant al een stressvol en spannend genoeg. Wij ontnemen u graag de zorgen, door efficiënt en doelgericht te werk te gaan. Als het u allemaal wat teveel wordt tijdens de verhuizing, zorgt ons verhuisbedrijf voor de structuur die tijdens deze dag zo hard nodig is om zo snel mogelijk al uw inboedel naar de nieuwe woning te verhuizen.

 • Voordelig

Wij snappen dat een verhuizing een dure bedoeling is, daarom vinden wij het belangrijk om een scherpe en goede prijs aan te kunnen bieden voor onze diensten. Een goedkope verhuizing betekent bij ons niet een slechte verhuizing. Doordat wij veel gebruik maken van goedkope student-verhuizers, kunnen wij onze prijzen laag houden en zijn wij zeer flexibel inzetbaar.

Of u nu in Noord-Holland blijft en bijvoorbeeld verhuist naar Amsterdam, of een stuk verder weg een nieuw huis hebt gekocht, bijvoorbeeld in Den Haag: onze verhuizers voeren uw verhuizing uit tegen een zeer scherp tarief.

 • Klantvriendelijkheid en service

Dit is misschien wel een van de belangrijkste waarden: de klant is koning. Wij willen uw verhuisproces zo goed mogelijk laten verlopen, uw wensen vervullen en uw inboedel goed en veilig naar uw nieuwe woning brengen. Neem gerust contact op bij vragen of onduidelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw verhuizing tot een succes te maken.

Wij zijn hèt verhuisbedrijf van de regio Den Helder. Maar ook buiten Den Helder zijn we actief als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Hoorn. Wij realiseren uw verhuizing graag snel, gemakkelijk en zonder schade aan uw inboedel. U kunt bij Verhuisbedrijf Den Helder terecht voor een fullservice verhuizing, waarin u zelf helemaal niks hoeft te doen en lekker achterover kunt leunen. Tot een verhuizing van enkel een lastig meubelstuk zoals bijvoorbeeld:

 • Grote meubelstukken
 • Grote banken
 • Zwaar meubilair
 • Antieke kasten
 • Piano

Haven van Den Helder

Zakelijke verhuizingen in Den Helder

Wij voeren naast particuliere verhuizingen, ook vele bedrijfsverhuizingen uit. Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring met het verhuizen van complete bedrijfsinventaris en gaat met zorg en respect om met bedrijfsgevoelige informatie. Wij zijn graag uw betrouwbare partner tijdens uw bedrijfsverhuizing. Informeer naar de mogelijkheden of lees meer op onze specifieke pagina over bedrijfsverhuizingen.

Kosten voor verhuizen in en rondom Den Helder

U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt. Als u beschikt over veel sjouwhulp kunt u dit aangeven tijdens de offerte aanvraag. In dit geval hoeven er dan niet zo veel verhuizers mee te komen met de verhuiswagen. Ook kunt u er juist voor kiezen zoveel mogelijk door ons professionele verhuisbedrijf te laten uitvoeren zodat u de verhuizing onbezorgd tegemoet kunt gaan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze tarieven. Uiteraard kunt u bij vragen altijd vrijblijvend contact met ons verhuisbedrijf in Den Helder opnemen.

 

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Ons verhuismateriaal voor uw verhuizing

Wij hebben als voordelige verhuisservice verschillende soorten kwalitatief hoogwaardig materiaal ter beschikking staan voor ieder type verhuizing. Met dit materiaal zorgen wij voor een spoedige verhuizing, zonder schade aan uw inboedel. Wij maken gebruik van de volgende verhuismaterialen en materieel:

 • Groot materieel:
 • Klein materiaal:
  • Verhuisdozen
  • Materiaal voor bescherming
  • Hondjes, steekwagens en rolcontainers

Wij hebben deze verhuismaterialen ruim op voorraad om u altijd van dienst te kunnen zijn. Wanneer u enkel verhuisdozen of een verhuislift nodig heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Benieuwd naar onze diensten in en rond Den Helder?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen tijdens uw verhuizing in Den Helder? Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg gelijk een inzicht in de kosten. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakt offerte. Wij wensen u veel succes met uw verhuizing in Den Helder!