Verhuizen is een dure aangelegenheid. Niet alleen omdat er waarschijnlijk in het nieuwe huis moet worden geklust, nieuwe spullen moeten worden aangeschaft, de notaris en de accountant moeten worden betaald. Maar ook het daadwerkelijke verhuizen van uw spullen naar de nieuwe locatie kost heel wat geld! Ons verhuisbedrijf in Eindhoven kan uw spullen goedkoop verhuizen, wat fijn is voor ú in deze toch al dure periode. Daarentegen biedt onze verhuisservice een professionele dienstverlening en service die u van een verhuisbedrijf mag verwachten.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Bekend in Eindhoven

Verhuisbedrijf Eindhoven is goed bekend in de lichtstad en heeft al veel Eindhovenaren naar een nieuwe woning gebracht. Doordat wij vele verhuizingen in de buurt uitvoeren, kunnen wij meerdere verhuizingen achter elkaar plannen op 1 dag, waardoor de reistijden beperkt worden. Hierdoor kunnen wij onze klanten snel en goedkoop verhuizen. Ook het inzetten van flexibele en goedkope studentverhuizers, zorgen ervoor dat wij u een goedkope verhuizing kunnen aanbieden. Onze verhuizers werken in goed samengestelde teams en zijn goed op elkaar ingespeeld. Mede hierdoor is het mogelijk om efficiënt te kunnen verhuizen.

Goedkoop verhuizen

U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt. Uiteraard begint u met het vergelijken van verschillende verhuisbedrijven. U zult zien dat onze Voordelige Verhuisservice als één van de goedkoopste uit de bus komt. Daarnaast zijn er nog posten waarop u zelf kunt besparen:

 • Zelf uw spullen inpakken in dozen
 • Zelf grote meubels en kasten demonteren
 • Eigen sjouwkrachten regelen
 • Door-de-weeks verhuizen in plaats van in het weekend of in de avonduren

Het is aan u of u zelf veel mee wilt helpen met verhuizen, of dat u het liefste de complete verhuizing aan ons professionele verhuisbedrijf wilt uitbesteden.

Verschillende typen verhuizingen

Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een zakelijke verhuizing, Verhuisbedrijf Eindhoven staat graag voor u klaar om uw verhuizing tot een succes te maken. Wij brengen graag met grote zorg en in korte tijd, al uw spullen naar uw nieuwe adres. Naast de verhuizing van uw bedrijf of gezin, bieden wij u ook de volgende verhuizingen aan:

 • Senioren verhuizing
 • Studenten verhuisservice
 • Spoedverhuizing
 • Meubeltransport
 • Woningontruiming
 • Vervoer van speciale meubels, motoren of andere lastige objecten

Mocht u een ander type verhuizing willen die niet in dit lijstje wordt genoemd, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele verhuismaterialen

Onze verhuisservice in Eindhoven maakt gebruik van professioneel verhuismateriaal, zoals bijvoorbeeld een verhuislift, een goede en moderne verhuiswagen, kwalitatieve verhuisdozen en goed beschermingsmateriaal. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw spullen onbeschadigd en snel op de andere plaats van bestemming zullen komen. Zeker bij verhuizen vanaf een bovenwoning in de binnenstad van Eindhoven is het aan te raden gebruik te maken van een verhuislift. Op deze manier kunnen uw spullen snel en ongeschonden in de verhuiswagen worden geplaatst en voorkomt u schade aan de meubels, het trapgat of uw rug. Onze verhuisliften kunnen tot wel 18 meter hoogte komen. Uw bovenwoning verhuizen met een verhuislift, kan de tijd van de daadwerkelijke verhuizing aanzienlijk verkorten, waardoor uw verhuizing ook voordeliger zal uitvallen.

Lastige meubels verhuizen

Ook de meest lastige meubels worden door onze verhuizers met grote zorg verplaatst. De werknemers van ons verhuisbedrijf zijn goed opgeleid en hebben veel kennis en ervaring opgedaan om ook uw piano, aquarium, antieke kast, koelkast, wasmachine of andere grote lastige meubels te verhuizen. Onze verhuizers zorgen ervoor dat ook deze bezittingen zorgvuldig worden verhuisd, zonder schade achter te laten aan uw huis of meubels. Als u andere specifieke bezittingen heeft waarvan u niet weet of deze verhuisd kunnen worden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om iedere verhuizing tot een succes te volbrengen.

Opslag

Soms kan het voorkomen dat u naar een tijdelijke kleinere woning verhuisd, omdat u nog moet wachten voordat uw nieuwe huis wordt opgeleverd. In dit geval biedt Verhuisbedrijf Eindhoven u de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan in een opslag. Ook wanneer het gaat om een seniorenverhuizing, kan opslag uitkomst bieden. In vele gevallen, is de seniorenwoning een stuk kleiner dan de huidige woning waardoor niet alle spullen kunnen worden meeverhuisd naar de nieuwe woning. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten voor opslag van meubels en inboedel in een opslagruimte.

Verhuiskosten

Bent u benieuwd wat uw particuliere verhuizing kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Voordelige Verhuisservice in Eindhoven en krijg binnen enkele minuten een prijsindicatie. Wij verhuizen u graag goedkoop en professioneel naar uw nieuwe bestemming in Eindhoven of omgeving. Ook voor uw zakelijke verhuizing bent u bij onze verhuisservice in Eindhoven aan het goed adres! Wij zijn ook actief in vele andere plaatsen in het land zoals in Haarlem, Schiedam of Den Haag. Zou u ook gebruik willen maken van onze verhuisservice maar staat uw woonplaats niet specifiek vermeld, neem dan contact met ons op. Wij verhuizen namelijk mensen en bedrijven door het gehele land.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7
Verhuisbedrijf Eindhoven
Beoordeel deze pagina