Verhuizen is meestal een dure aangelegenheid. Niet alleen omdat er in het nieuwe huis waarschijnlijk moet worden geklust, er nieuwe spullen moeten worden aangeschaft, de notaris en de accountant moeten worden betaald, maar ook het daadwerkelijke verhuizen van uw spullen naar de nieuwe locatie kost heel wat geld!

Ons verhuisbedrijf in Eindhoven kan uw spullen wel goedkoop verhuizen. Op die manier heeft u extra budget voor leukere dingen, zoals nieuwe meubels. Dat onze verhuisservice voordelig is, doet echter niet af aan de kwaliteit, want onze Voordelige Verhuisservice in Eindhoven biedt de professionele dienstverlening en service die u van een verhuisbedrijf verwacht.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Verhuiservaring Eindhoven

Verhuisbedrijf Eindhoven is goed bekend in de lichtstad en heeft al veel Eindhovenaren naar een nieuwe woning gebracht. Doordat wij vele verhuizingen in de buurt van Eindhoven uitvoeren, kunnen wij meerdere verhuizingen achter elkaar plannen op 1 dag, waardoor de reistijden beperkt worden. Hierdoor kunnen wij onze klanten snel en goedkoop verhuizen.

Ook het inzetten van flexibele en goedkope studentverhuizers, zorgt ervoor dat wij u een goedkope verhuizing kunnen aanbieden. Onze verhuizers werken in zorgvuldig samengestelde teams en zijn goed op elkaar ingespeeld. Mede hierdoor is het mogelijk om efficiënt te kunnen verhuizen, want naast ervaring met het technische aspect van uw verhuizing in Eindhoven, zijn onze verhuizers ook ervaren in samenwerken binnen hun team.

Verhuizen Eindhoven en omgeving

Wij verhuizen u niet alleen in Eindhoven zelf, maar zijn ook rondom Eindhoven veel actief, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Nijmegen.

Doordat onze verhuizers al veel verhuizingen in de buurt van Eindhoven hebben voltrokken, weten zij precies welke vergunningen in welk gebied nodig zijn en hoe ze het beste kunnen rijden van A naar B. Als er bijvoorbeeld een wegversperring is, hoeft dit voor onze verhuizers geen probleem te zijn, zij weten vaak een andere route waardoor ze erg efficiënt te werk gaan.

Goedkoop verhuizen Eindhoven

De prijs van uw verhuizing in Eindhoven heeft u zelf in de hand. Uiteraard begint u met vergelijken van verschillende verhuisbedrijven. U zal zien dat onze Voordelige Verhuisservice als één van de goedkoopste uit de bus komt. Dat komt door onze ervaren verhuizers die veel verhuizingen in Eindhoven en omstreken realiseren. Daarnaast zijn er een aantal posten waarop u bespaart door deze niet uit te besteden:

 • Zelf uw spullen inpakken in verhuisdozen
 • Zelf grote meubels en kasten demonteren
 • Eigen sjouwkrachten regelen
 • Doordeweeks verhuizen in plaats van in het weekend of in de avonduren

Het is aan u of u zelf veel mee wilt helpen met verhuizen, of dat u het liefste de complete verhuizing aan ons professionele verhuisbedrijf uitbesteedt. Doordat onze verhuizers ervaren zijn en de juiste materialen tot hun beschikking hebben, is een verhuizing bij Voordelige Verhuisservice altijd zo goedkoop mogelijk.

Of u de verhuizing in Eindhoven nu volledig wil uitbesteden, of dat u slechts gedeeltelijk geholpen wil worden: Voordelige Verhuisservice helpt u met goedkoop verhuizen in Eindhoven. Voor vragen belt u ons verhuisbedrijf gerust voor een vrijblijvend advies!

Verschillende typen verhuizingen

Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een zakelijke verhuizing, Verhuisbedrijf Eindhoven staat graag voor u klaar om uw verhuizing tot een succes te maken. Wij brengen graag met grote zorg en in korte tijd, al uw spullen naar uw nieuwe adres. Naast de verhuizing van uw bedrijf of gezin, bieden wij u ook de volgende verhuizingen aan:

Mocht u een ander type verhuizing willen die niet in dit lijstje wordt genoemd, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Wij adviseren u over de benodigdheden tijdens uw verhuizing, zoals het formaat verhuiswagen voor uw inboedel.

Professionele verhuismaterialen

Onze verhuisservice in Eindhoven maakt gebruik van professioneel verhuismateriaal, zoals bijvoorbeeld:

 • Een verhuislift
 • Een moderne verhuiswagen
 • Kwalitatieve verhuisdozen
 • Goed beschermingsmateriaal

Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw spullen onbeschadigd en snel op de plaats van bestemming zullen komen. Zeker bij verhuizen vanaf een bovenwoning in de binnenstad van Eindhoven is het aan te raden gebruik te maken van een verhuislift. Op deze manier kunnen uw spullen snel en ongeschonden in de verhuiswagen worden geplaatst en voorkomt u schade aan de meubels, het trapgat of uw rug.

Onze verhuisliften kunnen tot wel 18 meter hoogte tillen. Vanuit een bovenwoning verhuizen met een verhuislift, maakt de duur van de verhuizing aanzienlijk korter, waardoor uw verhuizing ook voordeliger zal uitvallen.

Grote meubels verhuizen

Ook de meest lastige meubels worden door onze verhuizers met grote zorg verplaatst. De verhuizers van ons verhuisbedrijf Eindhoven zijn goed opgeleid en hebben de nodige kennis en ervaring opgedaan. Zo kunnen wij zonder moeite en snel:

 • Uw piano verhuizen
 • Uw koelkast verhuizen
 • Uw wasmachine verhuizen
 • Uw antieke kast verhuizen
 • Uw aquarium verhuizen
 • En andere lastig te verhuizen voorwerpen voor u naar uw nieuwe woning brengen.

Onze verhuizers zorgen ervoor dat ook deze bezittingen zorgvuldig worden verhuisd, zonder schade achter te laten aan uw huis of meubels. Als u andere specifieke bezittingen heeft waarvan u niet weet of deze verhuisd kunnen worden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om iedere verhuizing tot een succes te brengen.

Verhuizen Eindhoven: opslag nodig?

Soms kan het voorkomen dat u naar een tijdelijke kleinere woning verhuist, omdat u nog moet wachten totdat uw nieuwe huis wordt opgeleverd. In dit geval biedt Verhuisbedrijf Eindhoven u de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan in een opslag in Eindhoven.

Ook wanneer het gaat om een seniorenverhuizing, kan opslag uitkomst bieden. In vele gevallen is de seniorenwoning een stuk kleiner dan de huidige woning waardoor niet alle spullen kunnen worden meeverhuisd naar de nieuwe woning.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten voor opslag van meubels en inboedel in een opslagruimte.

Kosten verhuizen Eindhoven

Bent u benieuwd wat uw verhuizing van of naar Eindhoven kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Voordelige Verhuisservice in Eindhoven en krijg binnen enkele minuten een prijsindicatie. Wij verhuizen u graag goedkoop en professioneel naar uw nieuwe bestemming in Eindhoven of omgeving.

Ook voor uw zakelijke verhuizing bent u bij onze verhuisservice in Eindhoven aan het goed adres!

Wij zijn actief in vele andere plaatsen in het land zoals in Breda, Haarlem en Schiedam. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met goedkoop verhuizen Den Haag. Zou u ook gebruik willen maken van onze verhuisservice, maar staat uw woonplaats niet specifiek vermeld? Neem dan contact met ons op! Wij verhuizen namelijk mensen en bedrijven door het gehele land.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7