Nederlanders zijn een reislustig volk en verhuizen regelmatig naar het buitenland om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Al honderden jaren vestigen Nederlanders zich ver buiten onze eigen landsgrenzen om handel te drijven of om geluk te zoeken. Internationaal verhuizen gebeurt nog steeds door veel Nederlanders voor bijvoorbeeld stage of een internationale baan. Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland is het raadzaam om een professioneel en internationaal verhuisbedrijf in te schakelen waardoor uw inboedel veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming komt.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Goedkoop verhuizen naar het buitenland

Goedkoop verhuizen, hoeft niet per definitie te betekenen dat er een mindere service wordt geleverd. Voordelige Verhuisservice, helpt u graag met grote zorg en respect voor u en uw spullen, professioneel naar uw nieuwe bestemming brengen. Wij hebben inmiddels al veel internationale verhuizingen op onze naam staan en hebben ervaring met verhuizingen van steden als Haarlem, Schiedam, maar ook grote plaatsen als Rotterdam en Amsterdam of elders in Nederland naar onder andere Engeland, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Spanje en vele andere Europese landen. Door medewerkers met ervaring in internationale verhuizingen in te zetten, gaat er zo min mogelijk tijd verloren en kan er snel, met rust en met vertrouwen worden verhuisd.

Wij kunnen uw internationale verhuizing goedkoop voor u uitvoeren omdat wij werken met goedkope (student-)verhuizers. Al deze studentverhuizers zijn door onszelf goed en vakkundig opgeleid tot volwaardige verhuizers. Daarnaast werken zij in gemengde teams met zeer ervaren verhuizers, waarvan studentverhuizers veel leren. Vraag gerust een prijsindicatie aan zodat u direct inzicht in de kosten van uw internationale verhuizing heeft.

Voorbereiding internationaal verhuizen

Verhuizen kan een hoop stress opleveren, zeker een verhuizing naar het buitenland waarbij u huis en haard verruilt voor een nieuwe stek in een ander land. Wij ontnemen u als internationaal verhuisbedrijf deze stress en dat begint al bij een goede voorbereiding. Wij maken graag een afspraak met u om het een en ander te bespreken. Om een offerte te kunnen opstellen, ontvangen wij van u graag de volgende gegevens:

 • Informatie m.b.t. de inboedel (hoeveelheid dozen en grote meubels verhuizen)
 • De beide adressen
 • De datum van de verhuizing
 • Trappen, liften of hijsmogelijkheden (touw en blok)
 • Wat doet u zelf? (Inpakken/ demonteren?)
 • Hoeveel mensen gaan er mee tijdens de verhuizing?
 • Is er een mogelijkheid om te overnachten?

Met deze gegevens kunnen wij u een passende prijsindicatie geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het tijd is om te verhuizen naar het buitenland. Internationale verhuizingen zijn namelijk allemaal verschillend en wij willen u als Voordelige Verhuisservice zo goed mogelijk ondersteunen.

Kosten internationaal verhuizen

Op basis van uw antwoorden op bovengenoemde vragen, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. De prijzen die elders op de website worden genoemd, zijn niet van toepassing op buitenlandverhuizingen. Wel zijn wij sowieso een zeer voordelige partij omdat wij als studenten verhuisservice werken. Onze studentenkrachten genieten een gedegen interne opleiding en werken altijd samen met ervaren verhuizers. Deze sterke en slimme combinatie van arbeidskrachten helpt ons om de prijzen voor u zo laag mogelijk te houden.

Verhuizen naar het buitenland kan aardig wat geld kosten, maar u kunt zelf een hoop doen om deze prijs te drukken. Zo kunt u zelf al uw spullen inpakken, inboedel alvast demonteren en eigen sjouwkrachten regelen. Als u liever de gehele verhuizing uitbesteedt zodat u administratieve zaken voor uw internationale verhuizing kunt regelen, helpt Voordelige Verhuisservice hier eveneens mee. U kunt zelf uw verhuizing inrichten bij ons internationale verhuisbedrijf.

Bent u benieuwd naar wat úw buitenlandverhuizing kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

calculator

Online je prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service

Voordelige Verhuisservice vindt een goede prijs-kwaliteitsverhouding erg belangrijk. Wij zijn een betrouwbaar internationaal verhuisbedrijf en hebben kwaliteit, ervaring en service zeer hoog in het vaandel staan. Wij maken gebruik van de beste verhuismaterialen, wat erg belangrijk is bij internationaal verhuizen. Deze verhuiswagens, verhuisliften, verhuisdozen, touwen en ander verhuismateriaal worden regelmatig (technisch) gecheckt, om zeker te zijn van een spoedige en veilige verhuizing. Daarmee zorgen wij ervoor dat we kwaliteit kunnen garanderen. Wij doen daarnaast ook bedrijfsverhuizingen van en naar Nederland.

Internationaal verhuizen naar Nederland

Het is ook mogelijk om uw verhuizing vanuit het buitenland (terug) naar Nederland door Voordelige Verhuisservice te laten uitvoeren. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. U kunt naar elke plek in Nederland verhuizen met ons verhuisservice. Denk aan grote steden zoals Den Haag of Amsterdam, waar wij actief zijn als verhuisbedrijf Den Haag en verhuisbedrijf Amsterdam, maar ook aan de rest van Nederland. U kunt ons inschakelen voor elke verhuizing.

Het motto van Voordelige Verhuisservice: Verhuizen hoeft niet duur te zijn! Verhuizen moet een realistische optie zijn voor iedereen, zelfs voor studenten!