Nederlanders zijn een reislustig volk en verhuizen regelmatig naar het buitenland om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Al honderden jaren hebben Nederlanders zich gevestigd ver buiten onze eigen landsgrenzen om handel te drijven of hun geluk te zoeken. Ook tegenwoordig verhuizen veel Nederlanders naar het buitenland. Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland is het raadzaam om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen om uw inboedel veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming te krijgen.

Goedkoop verhuizen naar het buitenland

Goedkoop verhuizen, hoeft niet per definitie te betekenen dat er een mindere service wordt geleverd. Voordelige Verhuisservice, helpt u graag met grote zorg en respect voor u en uw spullen, professioneel naar uw nieuwe bestemming brengen. Wij hebben inmiddels al vele buitenlandverhuizingen op onze naam staan en hebben ervaring met verhuizingen van steden als Haarlem, Schiedam of elders in Nederland naar onder andere Engeland, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Spanje en vele andere Europese landen. Door ervaren buitenlandverhuizers in te zetten bij uw verhuizing, gaat er zo weinig mogelijk tijd verloren en kan er snel, met rust en vertrouwen worden verhuisd.

Wij kunnen uw internationale verhuizing goedkoop voor u uitvoeren omdat wij werken met goedkope (student-)verhuizers. Al deze studentverhuizers zijn door onszelf goed en vakkundig opgeleid tot volwaardige verhuizers.

Goede voorbereiding

Verhuizen kan een hoop stress opleveren, zeker een verhuizing naar het buitenland waarbij u huis en haard verruilt voor een nieuwe stek in een ander land. Wij ontnemen u graag deze stress en dat begint al bij een goede voorbereiding. Wij maken graag een afspraak met u om het een en ander door te spreken. Om een offerte te kunnen opstellen, ontvangen wij van u graag de volgende gegevens:

  • Informatie m.b.t. de inboedel (hoeveelheid dozen en grote meubelstukken)
  • De beide adressen
  • De datum van de verhuizing
  • Trappen, liften of hijsmogelijkheden (touw en blok)
  • Wat doet u zelf? (Inpakken/ demonteren?)
  • Hoeveel mensen gaan er mee tijdens de verhuizing?
  • Is er een mogelijkheid om te overnachten?

Kosten internationale verhuizing

Op basis van uw antwoorden op bovengenoemde vragen, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. De prijzen die elders op de website worden genoemd, zijn niet van toepassing op buitenlandverhuizingen. Verhuizen naar het buitenland kan aardig wat geld kosten, maar u kunt zelf een hoop doen om deze prijs te drukken. Zo kunt u zelf al uw spullen inpakken, inboedel alvast demonteren en eigen sjouwkrachten regelen.

Bent u benieuwd naar wat úw buitenlandverhuizing kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Betrouwbaar, kwaliteit en service

Voordelige Verhuisservice vindt een goede prijs-kwaliteitsverhouding erg belangrijk. Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf en hebben kwaliteit, ervaring en service zeer hoog in het vaandel staan. Wij maken gebruik van de beste verhuismaterialen. Onze verhuiswagens, verhuisliften, verhuisdozen, touwen en ander verhuismateriaal wordt regelmatig (technisch) gecheckt, om zeker te zijn van een spoedige en veilige verhuizing.

Verhuizing naar Nederland

Het is ook mogelijk om uw verhuizing vanuit het buitenland naar Nederland door Voordelige Verhuisservice te laten uitvoeren. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Het motto van Voordelige Verhuisservice: Verhuizen hoeft niet duur te zijn! Verhuizen moet een realistische optie zijn voor iedereen, zelfs voor studenten!

Internationaal Verhuizen
Beoordeel deze pagina