Wat zijn de kosten bij het inschakelen van een verhuisbedrijf?

Verhuizen is een kostbare aangelegenheid. Als je een huis gaat kopen is er een grote kans dat dit de grootste aankoop van je leven is.  Naast de kosten die gemaakt worden voor het kopen van een huis zijn er ook nog veel andere kosten. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van uw nieuwe huis of de verbouwing die u wilt doen. Als u besluit een goedkoop verhuisbedrijf in te schakelen  dan wilt u natuurlijk weten aan welke kosten u moet denken. In dit blog behandelen we de kosten verhuisbedrijf.

Kosten verhuizer

Als u een budget verhuisservice inschakelt heeft u in ieder geval verhuizers nodig. Dit zijn dan ook kosten die u altijd maakt. De tarieven die u betaalt zijn vaak afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt laten verrichten. De verhuiskosten voor een verhuizer worden bij ons verhuisbedrijf opgesplitst naar:

  • Verhuizer: De professioneel opgeleide verhuizer die het werk voor u doet;
  • Projectverhuizer: De verhuizer die grote projectverhuizingen coördineert en;
  • Handyman: Voor de montage of demontage van spullen die verhuisd moeten worden.

In de meeste gevallen betaalt u een vast tarief per verhuizer per uur. Wilt u de kosten van de verhuizers drukken? Dan kunt u een aantal dingen doen:

  • Vraag hulp van vrienden en familie met verhuizen op de verhuisdag.
  • Demonteer meubels alvast zelf.
  • Zorg voor het juiste gereedschap.
  • Verhuis alvast wat kleine dingen van tevoren.
  • Zorg dat alles alvast ingepakt is op de dag van de verhuizing.
  • Verhuis doordeweeks, dan rekenen wij geen weekendtoeslag voor onze verhuizers.

U kunt vrienden en familie vragen om u te helpen met inpakken op de verhuisdag, dan heeft u minder verhuizers nodig. Daarnaast kunt u meubels zelf demonteren en zorgen dat u het juiste gereedschap heeft. U heeft dan geen handyman nodig. Tot slot kunt

Kosten transport

Uiteraard moeten uw spullen ook van uw oude woning naar uw nieuwe woning worden vervoerd. Over het algemeen wordt hiervoor gebruik gemaakt van een vrachtwagen. Afhankelijk van het formaat van de vrachtwagen wat benodigd is varieert ook het uurtarief voor het gebruik van de vrachtwagen. Soms is uw inboedel toch net te groot voor een vrachtwagen. In dat geval is het zonde om de vrachtwagen twee keer te laten rijden. Vaak kunt u dan ook nog van een aanhanger van de budget verhuisservice gebruik maken.

Kosten overige attributen

Als u niet op de begane grond woont dan kunt u ook een verhuislift huren. Bij ons goedkoop verhuisbedrijf doet u dit al voor € 30,- per uur. Hiermee kunt u eenvoudig grote meubels naar beneden verhuizen. Onze verhuislift gaat tot 18 meter hoog en kan daarmee al een goed aantal verdiepingen aan. Mocht u hoger wonen, dan hebben we vaak ook nog verhuisliften die hoger kunnen komen. Hiervoor zijn de tarieven dan wel hoger.

Hoeveel kost mijn verhuizing?

Zoals u ziet zijn er best wel wat variabelen die van invloed kunnen zijn op uw verhuiskosten. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij een unieke online prijscalculator gemaakt. In deze prijscalculator vult u binnen 5 minuten in wat u nodig heeft voor uw verhuizing.  U ontvangt dan direct een inschatting van de benodigde mankrachten. Ook ziet u hoe lang we verwachten nodig te hebben voor uw verhuizing.