U heeft een nieuw huis gekocht of gehuurd en de verhuizing komt met de week dichterbij. Erg leuk, maar de meeste mensen zien erg op tegen de particuliere verhuizing. Het verhuizen van die antieke kast en die grote koelkast kunt u helemaal niet zelf. Ook vrienden en familie zijn misschien niet heel erg ervaren met verhuizingen. Dan is het goed om een verhuisbedrijf in te schakelen die u helpt met het verhuizen van alle meubels en accessoires of van het deel dat u zelf niet kunt vervoeren en verplaatsen.

De verhuizers van Voordelige Verhuisservice helpen u in dat geval graag verder met uw particuliere verhuizing! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan voor uw particuliere verhuizing. Met onze scherpe tarieven maken wij goedkoop verhuizen voor iedereen mogelijk!

Verhuizers met een persoonlijke touch

Als professioneel verhuisbedrijf tracht Voordelige Verhuisservice iedere particuliere verhuizing persoonlijk en uniek te benaderen. Het team dat met de taak is uitgerust om uw verhuizing in goede banen te leiden heeft een teamleider. Deze teamleider neemt u bij de hand in het proces en laat u zien hoe Voordelige Verhuisservice aan de slag gaat met uw inboedel. Als u een checklist voor uw verhuizing heeft aangemaakt kan de teamleider deze ook gebruiken.

Met de teamleider kunt u ook afstemmen waar welke meubels en verhuisdozen moeten komen. Zo kunt u er direct al voor zorgen dat u de dagen na de verhuizing alles uit kunt pakken op een plek waar de spullen ook echt moeten komen te staan. Om het proces te versnellen zou u ook de verhuisdozen en meubels kunnen markeren om zo de verhuizers direct te laten zien waar alles moet komen te staan. We houden graag het persoonlijke karakter binnen het verhuisbedrijf, maar efficiëntie is ook belangrijk!

Vrijstaand, hoekhuis of seniorenwoning

Voordelige Verhuisservice voert dagelijks meerdere particuliere verhuizingen uit. Hierbij verhuizen we soms studenten in de binnenstad van Amsterdam, maar ook vrijgezellen en stellen verhuizen we vaak dagelijks. Voor iedere verhuizing op particulier gebied kunnen we u dan ook verder helpen. Een onderdeel waar we ons steeds verder in specialiseren is het verhuizen van senioren. Deze verhuizingen zijn vaak wat complexer omdat het vaak een verhuizing is waarbij de bewoner(s) naar een kleinere woning gaat. Vaak moeten er dan ook spullen op andere locaties geleverd worden. Hier kan Voordelige Verhuisservice ook een oplossing in bieden.

Veilig verhuisd

Onze verhuizers zijn over het algemeen vrij jong. Toch zijn ze ervaren in de werkzaamheden die ze uitvoeren. We leiden de verhuizers eerst op voordat ze aan de slag gaan als verhuizers. Hoe werkt het materiaal en hoe ga je veilig met de spullen van de klant om? Dan zijn punten waar in de opleiding aandacht aan wordt geschonken. Zo kunnen we tijdens iedere verhuizing de kwaliteit waarborgen.

Goedkoop met kwaliteit

De kwaliteit van de verhuizing staat bij ons dus hoog in het vaandel. Tegelijkertijd willen we wel goedkoop kunnen verhuizen. Dat is een van de redenen waarom we veel gebruik maken van jongere verhuizers bij de meeste particuliere verhuizingen. Bovendien werken de verhuizers vaak samen in dezelfde samenstelling. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking en daarmee kunnen de kosten voor de verhuizing vrij laag gehouden worden kunnen we iedere particuliere verhuizing goedkoop uitvoeren.

Werkgebied Voordelige Verhuizers

Voordelige Verhuizers is gevestigd in Amsterdam en voeren veel verhuizingen uit in de hoofdstad en de directe omgeving. Veel verhuizingen die we uitvoeren worden ook uitgevoerd in dorpen en steden die noordelijker liggen dan Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan:

Woont u, of gaat u verhuizen naar een ander gebied in Nederland? Geen probleem! Ook dan helpen we u graag verder. Besef alleen dat een verhuisbedrijf haar kosten baseert op de uren die gemaakt moeten worden. Wanneer u gaat verhuizen van Groningen naar Heerenveen, dan is de kans groot dat andere verhuisbedrijven een concurrerendere prijs neer kunnen leggen. Gaat u verhuizen van Maastricht naar Amsterdam, dan zullen wij waarschijnlijk wel een van de goedkopere partijen zijn omdat we op één van beide plekken gevestigd waren.

Direct inzicht in de kosten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een particuliere verhuizing bij Voordelige Verhuisservice? U kunt direct een prijsindicatie aanvragen voor uw verhuizing. Met het handige aanvraagformulier kunt u binnen een aantal stappen de omvang van de verhuizing schetsen. Dankzij onze ervaring kunnen we dan een betrouwbare prijsindicatie geven van de kosten van de verhuizing. Omdat iedere verhuizing toch weer anders is, zal een van onze medewerkers zich buigen over uw aanvraag en met een concrete offerte komen die aansluit bij uw verhuizing.

calculator

Online je prijs berekenen?

  • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
  • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7