U wilt professioneel en goedkoop verhuizen en zoekt een verhuisbedrijf dat uw verhuizing zowel vakbekwaam als voordelig kan uitvoeren? Onze studenten verhuisservice staat voor u klaar!

Professioneel en goedkoop verhuizen met onze studenten verhuisservice

Bij veel verhuizers kiest u uit die twee: óf u gaat voor een goedkoop verhuisbedrijf dat wat mannen met spierkracht langsstuurt, óf u betaalt de hoofdprijs voor het beste van het beste verhuisbedrijf dat alleen voor het voorrijden al een duizelingwekkend bedrag rekent.

Bij Voordelige Verhuisservice werkt dat anders. Wij kunnen met recht zeggen dat we goedkoop én professioneel zijn.

calculator

Online uw prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijsindicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

 

Waarom kiezen voor student verhuizers?

Onze meeste klanten kiezen voor studentverhuizers vanwege de prijs. Zij zijn aangenaam verrast met de prijs voor hun verhuizing die zij via de online prijscalculator op deze website binnen een paar minuten hebben berekend.

Er zijn echter nog veel meer andere redenen die verhuizen met onze studentverhuizers tot een goed idee maken:

 • Hardwerkende medewerkers: studenten werken hard voor hun geld
 • Flexibele verhuistijden: in het weekend verhuizen? ’s Avonds verhuizen? Geen probleem!
 • Tevreden klanten: wij worden gemiddeld met een 8,7 beoordeeld
 • Landelijk beschikbaar: verhuist u naar Den Haag of juist naar Utrecht? Wij ook!
 • Kwalitatieve verhuismaterialen: al onze verhuismaterialen zijn van de beste kwaliteit.
 • Ervaren verhuizers: wij kennen de uitdagingen én oplossingen bij verhuizen
 • Direct een prijsindicatie: bereken direct de prijs van uw verhuizing op onze site

Wat wilt u uitbesteden? Onze studenten verhuisservice staat voor u klaar

De studenten van Voordelige Verhuisservice voeren dagelijks uiteenlopende verhuizingen uit. Dit houdt soms in dat zij een verhuizing van A tot Z uitvoeren, maar het komt ook regelmatig voor dat zij bijvoorbeeld enkel als sjouwhulp worden ingezet. Enkel het transport uitbesteden aan onze studenten verhuisservice behoort ook tot de mogelijkheden. Dit komt neer op een verhuiswagen huren: u voert in principe de gehele verhuizing, inclusief het inpak- en sjouwwerk, zelf uit, maar maakt gebruik van onze studentverhuizers voor het transport van uw inboedel. U hebt een verhuiswagen met chauffeur tot uw beschikking en hoeft het transport dus niet zelf uit te voeren.

Of u nu graag uw gehele verhuizing of juist een klein deel van de verhuiswerkzaamheden aan ons wilt uitbesteden: onze studenten verhuisservice is u graag van dienst.

Studenten verhuizen iedereen: van studenten tot senioren!

Onze studenten helpen u graag bij uw verhuizing. Het maakt niets uit om wat voor soort verhuizing het gaat. Hoewel wij studenten verhuizers genoemd worden, verhuizen wij iedereen, dus niet alleen studenten.

Wij verhuizen regelmatig studenten en zijn dan ook vaak actief in de grote Nederlandse steden, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Utrecht of verhuisbedrijf Den Haag. Onze studenten staan echter ook vaak klaar voor gezinnen en voor senioren: wij voeren elk type verhuizing met plezier voor u uit, van de studentenverhuizing tot de seniorenverhuizing.

Neem vandaag nog contact op met onze studenten verhuisservice om uw aanvraag in te dienen. Of ga op onze website vrijblijvend na wat uw verhuizing zou kosten!

Student verhuizers met een gedegen opleiding

Onze studenten verhuisservice draait op getalenteerde verhuizers die tevens student zijn. Zij hebben allemaal een uitgebreide, praktijkgerichte verhuisopleiding gevolgd en weten dus hoe zij elk aspect van uw verhuizing het best aanpakken.

Uitdagingen gaan zij niet uit de weg. Onze student verhuizers hebben door hun ervaring als verhuizer voor elk verhuisprobleem een oplossing. Tijdens het verhuizen met studenten komen zij dan ook vrijwel nooit situaties tegen die zij nog niet eerder gezien hebben.

Zo staan onze studenten bij elke verhuizing voor u klaar. Ook bedrijfsverhuizingen, internationale verhuizingen en bijpassende diensten als woningontruimingen en de verhuizing van bijzondere objecten komen aan bod tijdens de opleiding.

Wilt u slechts gebruikmaken van een deel van onze verhuisdiensten en bijvoorbeeld enkel een verhuislift huren of verhuisdozen huren? Geen enkel probleem bij Voordelige Verhuisservice!

Studenten verhuisservice: samenwerking in sterke teams

Tijdens de opleiding én tijdens de werkzaamheden ontwikkelt elke student verhuizer zijn eigen expertise, dat is de kern van onze werkwijze. De ene student is goed in het manoeuvreren met meubels door krappe trappenhuizen, een ander in tijdsinschatting en een derde student is sterk in het efficiënt indelen van verhuiswagens.

Wij plannen onze studentverhuizers altijd zo in dat zij in sterke teams samenwerken. De expertises van de verschillende verhuizers binnen een team worden hierin meegenomen. De studenten vullen elkaar aan en werken met elkaar samen, zodat zij goed op elkaar ingespeeld zijn en dus efficiënt en goedkoop kunnen werken. Teams die zeer optimaal blijken, plannen wij zo veel mogelijk samen in. Dit komt de efficiëntie en dus de prijs van uw verhuizing ten goede.

calculator

Online uw prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7

Werkwijze van onze studenten verhuisservice

Dat onze studenten hard werken mag duidelijk zijn. Veel studenten besteden hun vrije uurtjes in de sportschool en trainen de spieren verder tijdens uw verhuizing. Maar ook de werkwijze van onze studenten verhuisservice is geperfectioneerd. Dat gaat als volgt. Het begint al bij uw offerte aanvraag. Wanneer u via onze interactieve aanvraagformulier een aanvraag doet dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte op maat. Ruim voor de verhuizing wordt er contact met u opgenomen door een van onze ervaren verhuizers. Al uw wensen worden dan in kaart gebracht en er wordt een planning bepaald.

Op de verhuisdag zelf zijn de student verhuizers vroeg aanwezig om het eerste verhuiswerk uit te voeren. Als u dit wenst worden verhuisdozen ingepakt en demonteert onze student handyman kasten, keukens en andere meubels voor u. Na het sjouwwerk richting de verhuiswagen wordt uw inboedel naar uw nieuwe woning vervoerd. Eenmaal daar aangekomen worden de spullen uitgeladen, getild. Bij onze full-service verhuizingen worden uw verhuisdozen dan ook weer uitgepakt en uw meubels in elkaar gezet. Benieuwd wat onze studenten verhuisservice voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Werkgebied van onze student verhuisservice

Zoekt u een studenten verhuisservice als verhuisbedrijf Rotterdam of juist voor uw verhuizing in Amsterdam? U bent van harte welkom bij Voordelige Verhuisservice.

Ons werkgebied is heel overzichtelijk: wij werken door heel Nederland. Of u nu opzoek bent naar een verhuisbedrijf in Den Helder of een verhuisbedrijf in Zuid-Holland, bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw verhuizingen. Voor zowel grote verhuizingen over lange afstand als kleine verhuizingen over korte afstand staan wij voor u klaar.

Ook internationaal verhuizen kan met onze student verhuizers. Zij regelen uw verhuizing naar het buitenland met dezelfde kunde als binnenlandse verhuizingen.

Wenst u uw gehele internationale verhuizing over te laten aan onze studentverhuizers? Of wilt u enkel hulp met het transport van enkele zware stukken? Elke vorm van verhuizen is al eens uitgevoerd door onze studenten, en wij horen graag van u hoe wij onze verhuisservice op uw wensen kunnen aanpassen.

Uw zekerheden bij onze studenten verhuisservice

Kiest u voor de ervaring en de inzet van onze studenten verhuisservice, dan staan wij ervoor garant dat:

 • Wij op tijd komen opdagen op de afgesproken verhuisdag;
 • U verzekerd bent tegen onverhoopte schade tijdens uw verhuizing;
 • Onze tarieven helder zijn en u van tevoren weet wat uw verhuizing kost;
 • Onze studenten verhuisservice de allergoedkoopste verhuisservice is.
calculator

Online uw prijs berekenen?

 • Binnen 15 minuten een prijs indicatie
 • Hoge kwaliteit, goedkoopste van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.7